Seninde bebegin hayirli olsun insallah insallah seni birakmasin sikica tutunsun annesinecanim ben 3.gun once transfer oldum beni adetimin ilk gunu cagirdilar adetle baslaniyor transfer hazirliklarina igne yok kan pihtilasman yoksa eger igne kullanmiyosun crinol.jel folikasit ve estrofem kullaniyorum polikistik overliyim adetim duzensiz oldugu icin estrofem kullaniyorum herkes kullanmiyor yani insallah sende yavrunu kucagina alirsin Rabbim selamet versin
Arkadaşım merkez olarak çok doğru yerdesin için rahat olsun. Gerçekten başarılı ve bizim için her ayrıntıyı düşünen bir yer. Aklına takılan herşeyi de hemşirelere, doktoruna sorabilirsin. Allah yardımcınız olsun, hayırlar olsun inşallahTşk ederim dün endonetrium kalınlığım 7 idi 8 olunca sanırsam yapıyorlar bu merkez için hep iyi şeyler duydum o yüzden bu kadar emek verdik inş burdan elimiz boş dönmeyiz burda herkes birbirine dua ediyo lütfen bana da eder misiniz
evet evet cok kolay geciyo goz acip kapayana bitiyo biz nasil gecti zaman ne ara transfer oldum anlamadik insallag seninkide sorunsuz cabucak gecer annesi yavrusuna kavusurAllah razi olsun canim bi cok yorum okudum ondan kafam karisti sanirim igneler falan yaziyodu o kalcadan olan bitane varya ondan cok korkuyorum kan pihtilasmamda yok o zaman kolay gecicek gibi ya hakkimizda hayirlisi insallah
Canım bence önce hastane yi ara dondurulmuş embriyo için tedaviye başlamak istediğini söyle belki rahim filmi isterler belki kan tahlilleri isterler ben dondurulmuş tedavi için aradığımda kan tahlilleri ve rahim filmi istemişlerdi onları gönderdim bir sonraki ay yani ekimde başladım çünkü rahim filmi istediklerinde aynı ay tedavi olmuyormuş bir sonraki ay oluyormuş ben eylülde gönderdim ekim adeti ile başladım ben uzaktan tedavi oldum bana naturel siklus uygulandı yani ilaçsız tedavi oldum sadece folik asit kullandım adetin ikinci günü muayene oldum kan tahlil sonuçları ve rahim kalınlığı ile ilgili bilgileri gönderdim 10 gün sonra tekrar gittim yine aynı bunun gibi bir kaç defa daha gittim sonra çatlatma iğnemi yaptım iki tane ilaç ve jeli kullanmaya başladım 28 ekim pazar günü transferim oldu Pazartesi akşamı memleketime döndüm 6 kasım da gebelik testi yaptırcam bende süreç böyle işledi ama benden sana tavsiye ön görüşme yap belki bazı tahliller isteyebilirler onun için en azından vakit kaybetmezsin sormak istediğin bişey olursa yazarsın canımSanirim artik dualarimla ve yeni tedavimle burdayim dondurulmus embriyolarim vardi hastanede uzun zamandir dusunuyodum ikinci icin sanirim artik karar verdik yarin hastaneyle iletisime gecicem tedavi icin ugurlu geldi yazmam esimde benden bir cumle bekliyormus meger hadi simdi gidelim diyoro zaman hep beraber dualarda bulusalim insallahhh yakin zamanda dondurulmuslarla tedavi goren arkadaslar varsa bana bi on bilgi verirlerse cok sevinirim surec nasil adetim bugun bitti hersey yolunda giderse hemen baslaniyor mu ve can alici soru igne varmi kalcadan progesterin falan biri yazarsa cok sevinirim
Canım hayırlı olsun tedavin adetin ikinci günü başlanıyor yumurtanız takip ediliyor ve istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıyorsun 6 gün sonrada transfer İnşâAllah progestan desteği içinde cronone jel veriliyor daha önceki tedavilerimde iğne ve fitil hatta aşılamada hap olarak almıştım ama en iyisin en temiz ve sıkıntısız jel geldi bana. SGK anlaşmalı hastanede kadın Doğum doktoru yazıyor haberin olsun.Sanirim artik dualarimla ve yeni tedavimle burdayim dondurulmus embriyolarim vardi hastanede uzun zamandir dusunuyodum ikinci icin sanirim artik karar verdik yarin hastaneyle iletisime gecicem tedavi icin ugurlu geldi yazmam esimde benden bir cumle bekliyormus meger hadi simdi gidelim diyoro zaman hep beraber dualarda bulusalim insallahhh yakin zamanda dondurulmuslarla tedavi goren arkadaslar varsa bana bi on bilgi verirlerse cok sevinirim surec nasil adetim bugun bitti hersey yolunda giderse hemen baslaniyor mu ve can alici soru igne varmi kalcadan progesterin falan biri yazarsa cok sevinirim
Sağol canım düşündüğün için bulantılar yine başladı fena haldeyim yarın gidicem İnşâAllah güzel haberlerle gelirimStrongmom_ naptın cnm tekrardan gittinmi doktora umarım herşey yolundadır ve seninle birlikte burdaki herkesin hayırlı ve mutlu haberlerini alırız Allahın izniyle
İnşallah cnm bizi habersiz bırakma olurmu.bulantılara gelince geçecek merak etme benim 16. Haftayı bulmuştu nerdeyse belki biraz daha fazla.haşlanmış patates,yeşil salatalık,beyaz leblebi,tuzlu sarı leblebi,çubuk kraker ii geliyordu.acıktığımda bişi yiyemeyince eti cici bebe yerdim sütle.ayrıca ayva da bastırıyo canım bulantıları.Çok ilaç almamaya çalış cnm.12.haftada prof cihat şene gittiğimde bulantılar için ilaçları pek önermiyoruz,geçici bir dönem bu,her ilacın farklı yan etkileri oluyor demişti,o zamanlar zofran kullanıyordum bulantılar için doktorum günlük yarım almama izin vermişti.cihat hoca kalbi etkileyebilir demişti.bende doğal yollarla halletmeye çalışmıştım ondan sonra,korkmuştum biraz almamıştım.hatta bi sabah uyandım Allah Allah bulantılar yok,ağlıycam nerdeyse koşa koşa doktora gittik.doktorum güldü bulantın olsa bi türlü geçse bir türlü karar ver hangisini istiyorsun deyip dalga geçmişti. Rabbim buradaki herkesin hayırlı ve mutlu haberlerini duymayı,hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin hepimize inşallah. Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin.Sağol canım düşündüğün için bulantılar yine başladı fena haldeyim yarın gidicem İnşâAllah güzel haberlerle gelirim
Çok sağol deniyorum hepsini benim doktorum ısrarla kullan diyor çok çok zor durumda kalınca alıyorum dediklerinin hepsini denedim canım evet iyi geliyor biraz azalınca bulantı yiyebiliyorumİnşallah cnm bizi habersiz bırakma olurmu.bulantılara gelince geçecek merak etme benim 16. Haftayı bulmuştu nerdeyse belki biraz daha fazla.haşlanmış patates,yeşil salatalık,beyaz leblebi,tuzlu sarı leblebi,çubuk kraker ii geliyordu.acıktığımda bişi yiyemeyince eti cici bebe yerdim sütle.ayrıca ayva da bastırıyo canım bulantıları.Çok ilaç almamaya çalış cnm.12.haftada prof cihat şene gittiğimde bulantılar için ilaçları pek önermiyoruz,geçici bir dönem bu,her ilacın farklı yan etkileri oluyor demişti,o zamanlar zofran kullanıyordum bulantılar için doktorum günlük yarım almama izin vermişti.cihat hoca kalbi etkileyebilir demişti.bende doğal yollarla halletmeye çalışmıştım ondan sonra,korkmuştum biraz almamıştım.hatta bi sabah uyandım Allah Allah bulantılar yok,ağlıycam nerdeyse koşa koşa doktora gittik.doktorum güldü bulantın olsa bi türlü geçse bir türlü karar ver hangisini istiyorsun deyip dalga geçmişti. Rabbim buradaki herkesin hayırlı ve mutlu haberlerini duymayı,hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin hepimize inşallah. Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin.
Amin inşallah cnm dualarımız aynı.Rabbim selamete çıkarsın hepimizi inşallah.Çok sağol deniyorum hepsini benim doktorum ısrarla kullan diyor çok çok zor durumda kalınca alıyorum dediklerinin hepsini denedim canım evet iyi geliyor biraz azalınca bulantı yiyebiliyorum
Amin İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hiç birimizin kucağı boş kalmasın
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin evet ben bu sabah aradim hastaneyi dosyalarimi inceleyip bana doneceklerini soylediler aksam aradilar testler lazimmis onlari yapin adetinizin ilk gunu arayin ikinci gunu geliceksiniz dedi rahim filmi demedi ama ilk konustugum hemsire bir dogum yapmissiniz belki istenebilir dedi ama aksam arayan bahsetmedi bundan msj aticam size tahlilleri dedi kaldi oyle ulasmazsa yarin arayin dediler yarin sabah tekrar aricam bakalim isticeklermi rahim filmi cok heyecanliyim inanilmaz hemde kalbim pir pir Rabbim hepimizin yardimcisi olsunCanım bence önce hastane yi ara dondurulmuş embriyo için tedaviye başlamak istediğini söyle belki rahim filmi isterler belki kan tahlilleri isterler ben dondurulmuş tedavi için aradığımda kan tahlilleri ve rahim filmi istemişlerdi onları gönderdim bir sonraki ay yani ekimde başladım çünkü rahim filmi istediklerinde aynı ay tedavi olmuyormuş bir sonraki ay oluyormuş ben eylülde gönderdim ekim adeti ile başladım ben uzaktan tedavi oldum bana naturel siklus uygulandı yani ilaçsız tedavi oldum sadece folik asit kullandım adetin ikinci günü muayene oldum kan tahlil sonuçları ve rahim kalınlığı ile ilgili bilgileri gönderdim 10 gün sonra tekrar gittim yine aynı bunun gibi bir kaç defa daha gittim sonra çatlatma iğnemi yaptım iki tane ilaç ve jeli kullanmaya başladım 28 ekim pazar günü transferim oldu Pazartesi akşamı memleketime döndüm 6 kasım da gebelik testi yaptırcam bende süreç böyle işledi ama benden sana tavsiye ön görüşme yap belki bazı tahliller isteyebilirler onun için en azından vakit kaybetmezsin sormak istediğin bişey olursa yazarsın canım
Insallah canim insallah kolay olur cabucak gecer biter sonuda guzel olursa tadindan yenmezevet evet cok kolay geciyo goz acip kapayana bitiyo biz nasil gecti zaman ne ara transfer oldum anlamadik insallag seninkide sorunsuz cabucak gecer annesi yavrusuna kavusur
Evet en kolayi jel oglumda 3 ay kullandim evet onceden saglik ocagi bile yaziyordu bakalim hala yaziyorlar miCanım hayırlı olsun tedavin adetin ikinci günü başlanıyor yumurtanız takip ediliyor ve istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapıyorsun 6 gün sonrada transfer İnşâAllah progestan desteği içinde cronone jel veriliyor daha önceki tedavilerimde iğne ve fitil hatta aşılamada hap olarak almıştım ama en iyisin en temiz ve sıkıntısız jel geldi bana. SGK anlaşmalı hastanede kadın Doğum doktoru yazıyor haberin olsun.
Evet dondurulmuştada çatlatma iğnesi yapılıyor 6 gün sonra transfer oluyorEvet en kolayi jel oglumda 3 ay kullandim evet onceden saglik ocagi bile yaziyordu bakalim hala yaziyorlar miama benim kafama bisey takildi canim catlatma ignesi dedin ama dondurulmustada oylemi oluyor o kismi anlayamadim
sağlık ocağı artık yazmıyor maalesef rapor çıkarırsanız anca öyle yazıyor ben öyle yaptım. Evet dondurulmuş transferde de çatlatma iğnesi oluyorEvet en kolayi jel oglumda 3 ay kullandim evet onceden saglik ocagi bile yaziyordu bakalim hala yaziyorlar miama benim kafama bisey takildi canim catlatma ignesi dedin ama dondurulmustada oylemi oluyor o kismi anlayamadim
Aaa bak bunu bilmiyodum tesekkur ederim canim peki bisey daha sorucam bu ilaclar ne kadar tutuyor ilk igneler ilaclar kadar pahalimi aradan 3 yil gecti hatirlamiyorum hangisi ne kadardi biz ilaclari az tutar diyoruz ama bilemedimEvet dondurulmuştada çatlatma iğnesi yapılıyor 6 gün sonra transfer oluyor
Bunu bilmiyodum iste canim anladim simdi ilk kez denicem dondurulmusla surec nasil hic bilmiyorum bakalim yasayip gorucez nasipse hayirlisiyla diyelim ki rahim filmi istedi bu aydan gecti sanirim hangi gunu yapiliyodu o adetim 2biteli 2 gun olucak kacinci gunune kadardi yetisebilirmiyim ki panik heyecan stres sardi her bir yanimisağlık ocağı artık yazmıyor maalesef rapor çıkarırsanız anca öyle yazıyor ben öyle yaptım. Evet dondurulmuş transferde de çatlatma iğnesi oluyor
Canım benim ki naturel siklus yani ilaçsız tedavi oldu ben sadece folik asit kullandım çatlatma iğnesi aldım iki tane ilaç ve jel aldım o kadar onlarıda takip eden doktor yazdı normalde 150 tl tutuyormuş ben doğum doktoruna yazdırdım devlet ödüyor 32 ödeme çıktı yalnız çatlatma iğnesini devlet ödemiyor onuda 70 tl almıştımAaa bak bunu bilmiyodum tesekkur ederim canim peki bisey daha sorucam bu ilaclar ne kadar tutuyor ilk igneler ilaclar kadar pahalimi aradan 3 yil gecti hatirlamiyorum hangisi ne kadardi biz ilaclari az tutar diyoruz ama bilemedim
Gelmeden önce hastaneyi ara onlar belli kan tahlilleri bazende rahim filmi istiyorlar o yüzden arayıp sor bence vakit kaybın olmasın toplam 20 gün felan sürüyor önce yumurtalar büyüyor sonra çatlatma iğnesi curuyorsun ondan iki gün sonra yumurta toplama işlemin oluyor eşinde aynı gün sperm veriyor yumurtaları döllendiriyorla 5. güne kadar gelmesini bekliyorlar zaten sana hergün bilgi veriyorlar sonrada transferin oluyor memorial bu konuda çok iyiİyi akşamlar herkese.Ben yurt dışında yaşıyorum tüp bebek tedavisi için Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum.Eşimin değerlerinden dolayı tüp bebeği önerdi doktor.Merak ettiğim konu testlerin yapılması ve transfer ne kadar sürede oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?