Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yetişirsin canım panik yapma rahim filmi adetin bitince 3-5 gün içerisinde çekilmesi lazım diye biliyorum evet rahim filmi istedikleri için tedavin ancak bir dahaki ay başlayabilir çünkü rahim filminde vücut radyosyon alıyormuş o sebeple aynı ay tedavi etmiyorlar bende de öyle oldu bütün kan tahlillerini yaptırdım rahim filmimi çektirdim hiçbir sorun çıkmadı bir sonraki ay tedavim başladı transferim 28 ekim pazar günü oldu şimdi 6 kasımı bekliyorum gebelik testi için bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun İnşâAllah adet bitiminden bi kaç gün sonra hemen çekiliyor rahim filmi filmi çekileceğiniz merkezi arayıp son adet tarihini söyleyince bilgi verirler

Allah hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah canim insallah tutunur melegin sana ben aradim bu sabah tekrar tahlil listesi ulasmadi diye yolladilar sanirim prolaktin sadece devlette yapilmiyor geri kalani yapiliyor normal kadin dogumcuya gitsem olur mu yapar mi testleri rahim filmi istemedi benden sordum gerek yok dediler ama anlamadim bi oglum var dogum yaptiginiz icin istenebilir demislerdi ama istemediler esimdeydi benim problem bende sknti yoktu ondan mi acaba istemediler anlayamadim ama neyse vardir bir bildikleri

MaşAllah cnm gözümüz aydın.şu anda son adet tarihine göre kaç haftalık oluyorsun cnm.ben kanama yaşayınca 6. Yada 7. haftadan sonra duymuştum sanırım cnm.8. Haftaya kadar bekleniyor cnm bazen geç duyulabiliyor.korkma, endişe etme Allahın izniyle kesede düzelmiş,yolk sac ta var,inşallah bebişin kalp seside duyulacak cnm.Rabbim sana,bana,hepimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah cnm.

kizlar ben cuma gunu transfer oldum yani bugun 5.gunum ilk transferimde acayip goguslerim agriyodu ama bunda hic bisey hissetmiyorum hala galiba bu sefer gercekten tutmadi normalde gecenkinde 3.gunum falan gogus sizisindan hareket edemiyodum hic belirtisi olmadan hamile kalan oldumu acaba

Çok sağol. Amin canım İnşâAllah son adet tarihine göre 5+5ti bugün

Çok sevindim canım, her gün bunu düşünüyordum valla rahatladım, maşallah ona
Kalp atışı için 7. Haftada çağırırlar, sen kaçtasın?

Cnm benim öncelikle transferin hayırlı olsun.Daha öncede yazıldı defalarca,bende yazdım bi çok arkadaş gibi.belirti arama hiç çünkü belirtiler çok çok sonra çıkıyo.herkesin hamileliliği farklıdır,aynı kişinin değişik zamanlardaki hamilelikleri bile farklıdır.moralini yüksek tut,hayırlısını düşün hayırlısı olsun cnm.iyiyi çağır hep.Her arkadaşa yazıyorum “Niyet hayır,akıbet hayır”. İyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle inşallah.Az kalmış bak test gününe.Rabbim hayırlı ve mutlu haberler alıp vermeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Çok sevindim canım, her gün bunu düşünüyordum valla rahatladım, maşallah ona
Kalp atışı için 7. Haftada çağırırlar, sen kaçtasın?
Çok teşekkür ederim canım Sata göre bugün 5+5 transfere göre arasında 4 gün fark ediyor ona göre hesaplayınca 6+2 çıkıyor kontrol için 15 gün sonra gidicez İnşâAllah

Ben varım canım hatırlarsan Haziran'da kürtaj olmuştum o gebeliğimde benimde transfer öncesi başlamıştı göğüs hassasiyeti büyüme ağrı vs. Bu sefer hiç belirtim olmadı burada da yazmıştım zaten göğüslerim hiç hassaslaşmadı falan bende tedirgin olmuştum İnşâAllah bi kere tutundu ya yine tutunur meleğin İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin

insallah canim benim insallah artik pozitife inanmaya korkar oldum kendimi kandiriyomusum gibi geliyo

amin insallah canim benim insallah okadar hayal kiriklari yasadikki artik olumlu dusunmeye korkar olduk

amin insallah canim benim insallah okadar hayal kiriklari yasadikki artik olumlu dusunmeye korkar olduk
Aynen canım hep aynı duyguları yaşıyoruz pozitif almakla iş bitmiyor bende bugün gittim mesela hiç bişeye sevinemiyoruz hep diken üstündeyiz

Aynen canım hep aynı duyguları yaşıyoruz pozitif almakla iş bitmiyor bende bugün gittim mesela hiç bişeye sevinemiyoruz hep diken üstündeyiz
senin kac haftalik oldu bi sorun yok.dimi hos en kolayi bu beklemekmis asllinda hamile oldugunu ogrendikten sonrasi daha zormus

insallah canim benim insallah artik pozitife inanmaya korkar oldum kendimi kandiriyomusum gibi geliyo
Öyle düşünme cnm, aksi ispatlanana kadar hamilesin öyle düşün.kendini dinleme, belirti arama cnm.Sabır sınavı bu işin her anı, test sonucu bekleme kısmıda buna dahil.Rabbim bu sınavı selametle atlatmayı nasip etsin herbirimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…