Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hep güzel şeyler yazıyorsun herkese maşallah. Allah razı olsun.
Senin doğum ne zamandı? Yaklaşmış olmalı sanki. Allah başkalarına ettiğin dualar gibi sana da hayırlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba,
uzun ve zor geçen bir senenin ardından tekrar bir tedaviye başlamak üzere bu sefer memoriali seçtik. Dilerim bu sefer gülümseyerek ayrılmak nasip olur hastaneden. Her ne kadar kendimi yeni bir başlangıç için çok bitkin, stresli, yorgun, güçsüz hissetsem de bismillah deyip bir umudu daha kovalamaya başlayacağız. Akla gelirsem ve dualarınızda yer edinebilirsem kendime, ne mutlu bana.

Size doktor konusunda danışmak istiyorum. Uygun olarak sadece Yücel Bey ve Günseli Hn. gözüküyordu. Ben de Günseli hanımı seçtim fakat burdan Yücel Bey ile ilgili çok iyi yorumlar okudum. Günseli hanıma giden, memnun kalan var mı acaba? Yücel bey ile değiştirmeli miyim sizce? Gönül hanımı istiyordum aslında ama ilk görüşmede de tedavi başlangıcında da izinli olduğunu söylediler. Yardımlarınızı bekliyorum.

Canım hayırlı olsun tedavin emin ol güzel bir yerdesin doktor konusunu bence çok kafaya takma doktorların hepsi işlerinin ehli.. Sadece ilk muayenede seçtiğin doktorla birlikte Semra hanımla da görüşsen iyi olur insanı rahatlatan bir profesyonelliği var gözünden birşey kaçmıyor maşallah. Senin kaçıncı denemen tüp bebek sebebin nedir

çok teşekkür ederim canım, inşallah çok tavsiye edildi burası. Biz de nasibimizi alıp çıkıveririz inşallah.
Ön görüşmeye gittiğimde Semra hanım muayene etti. Gerçekten insanın içine değişik bir güven yayıyor. Maşallah hükümet gibi :) Benim 3. denemem olacak. Erkek faktörü. Aslında dondurulmuşlarımız vardı başka bir merkezde ama değişik doktor ve labaratuar tarafından tekrar denemek iyi gelir diye düşündük. Umarım doğru karar vermişizdir. Burada şimdi sıfırdan başlayacağız nasipse.

Çok iyi Semra hoca görmüşsen seni artık hep takip edecek zaten canım tedavi boyunca her aşamada dosyanı inceleyecek hatta yumurta takibinde muayenedr denk gelebilir bana bir kere denk gelmişti mesela 2 defa gördüm onu tedavi sürecinde yani.. Canım inşallah vesile olur bu merkez hadi gayret inşallah son olur ve musmutlu ayrılırsın buradan bebeğinle Allah büyük

inşallah arkadaşım, cümlemiz..
sen ne aşamadasın?

Allah hayırlısını versin inşallah. Merkeze güvenebilirsiniz. Burada tedavi görüp de kötü yorumda bulunanı görmedim hiç. Gönüllü tanıtımcı gibi herkes burada :)

Çünkü bence merkez ve kadrosu çok insani yaklaşıyor. Tabii ki para kazanmak için yapılır tüm işler ama bu konuda biraz
İnsani yaklaşım bekliyor insan.

Doktor olarak Yücel Bey ve Soner Beyi tavsiye edebilirim ben. Gönük Hanım'ı da çok tavsiye eden var.
Ama zaten doktor aşırı önemli değil, dosyanızı hepsi biliyor muayeneye gittiğinizde.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah

Merhaba canım öncelikle memorial seçmekle doğru bir karar verdin için rahat oldun ben kendi memleketimde iki kez tüp bebek denedim olmadı merkezde iş yoktu boşuna vakit kaybı yaşadım memorial mükemmel bir merkez ilgili alakalı işlerini ciddiyet ile yapıyorlar ben çok memnun kaldım öncelikle şunu belirtim ben 2016 yılında tüp bebek tedavisi oldum memorial de ve çok şükür 2016 yılı aralık ayında oğlumu kucağıma aldım oğlum iki yaşına gircek dondurulmuş üç embriyom vardı onlar için ekim ayında tedaviye başladım naturel siklus ilaçsız tedavi oldum takipleri kendi memleketimde kadın doğum doktorum yaptı transfer için İstanbul a gittim 28 ekim pazar günü transferim oldu 6 kasımda test yaptırcam bu arada benim doktorum ilkinde yücel beydi dondurulmuş tedavimde gönül hanım transferine gircek dediler ben istemedim ben yücel beyi istiyorum dedim çok şükür yücel beyde ordaydı transferimi de o yaptı ben memmunum yücel beyden çok iyi ve tecrübeli bi doktor ben tavsiye ederim ama yine de karar senin

Arkadaşlar benim 6. Tedavim olacak ama Şişli de 4. Olacak korkuyorum acaba gelme derlermi artık aslına bakarsanız düzenli adet oluyorum Ama hormonlar farklı söylüyor 4 yumurta gözüküyor ama 1 tane olgun çıkıyor kalite yok yani oda bir kez döllendi kimyasal gebelik oldu diğer 2 tedavim döllenme olmadı için iptal oldu ama inatla vazgeçmiyorum Semra hocamdan çünkü şans biliyorum bana denk gelmedi ama hadi olmuyor gelme derler mi acaba (

Çok teşekkür ederim :) böyle yorumlar öyle moral oluyor ki.. Biraz olsun ayağa kaldırıyor insanı tekrar koşmak için.
Eşimle bir konuşup Yücel Bey müsaitse onu deneyim o halde. İlk başta bayan doktor olsun istedim ama bir yandan da işi ehline teslim etmek istiyorum. Ama tabiki onlar aracı, ve memorialın sisteminde çok da mühim değil sizlerin de dediği gibi.
İnşallah güzel şeyler de yazmak nasip olur buraya.

Canım hep güzel şeyler yazıyorsun herkese maşallah. Allah razı olsun.
Senin doğum ne zamandı? Yaklaşmış olmalı sanki. Allah başkalarına ettiğin dualar gibi sana da hayırlar nasip etsin inşallah
Saol cnm amin inşallah duana bin defa amin cnm.çok şükür Rabbime bugünümüze cnm.Allahım hepimizden razı olsun.bizimki ikiz olduğu için erken alacaklar biraz, bu Pazartesi doğumumuz var Allahın izniyle,Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah herbirimize,kuveze girmeden yanımıza gelsinler, evimize hep birlikte dönelim Allahın izniyle.36+1 de doğum olmuş olacak Allah nasip ederse.İnşallah o zamana kadar beklerler de sağ salim alırız kucaklarımıza.Rabbim bizimde herkesinde hasretini mutlu ve hayırlı şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah.Dualarınızda bana ve kızçelerimede yer verirseniz azıcıkta olsa, çok mutlu oluruz arkadaşlar.

Son düzenleme:
Cnm hayırlı olsun inşallah tedavin.İnşallah mutlu ve hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin Rabbim.

Canım tabii ki moral önemli. Burada gidip geldikçe rahatlayacaksın daha çok havaya gireceksin merak etme. Yücel Bey benim de takip doktorumdu. Çok tecrübeli, aynı zamanda çok kibar birisi. Muayenelerde erkek doktor rahatsızlığını bile hissettirmiyor sanki, bana öyle geldi en azından. Çünkü ne kadar işin ehli kadın erkek farketmez desek de erkek doktorda insan biraz kasıyor, rahat olamıyor. Bu konuda hiç rahatsızlık hissettirmeyecek kadar kibar bir doktor.
Ayrıca pozitif biri. Ben son embriyomda hiç umudum yoktu, bizden çok Yücel Bey inandı, bize moral verdi sağolsun.
Semra Hoca ile ilk görüşmede olman çok iyi birşey. Ben de ilk görüşmede Semra Hoca da olsun diye ısrarcı olmuştum, çık etkilenmiştim tarzından.
Haydi hakkında hayırlısı olsun

Ay sanki hissetmişim doğumu ama bu kadar yaklaştığını da düşünmemiştim. Maşallah Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle kavuşma vakti geldi inşallah.
İkizmiş bir de iki kat maşallah şimdiden. İkiz olunc tabii 36. Hafta normal tabii.
Kızçelerinle bir ömür analı babalı sağlıkla yaşayın inşallah, dualardasın merak etme, hele de pazartesi inşallah

Canım derler mi neden desinler. Onların işi bu zaten, zor olanla uğraşmak. Sabır ve inancını kaybetme. Mutlaka sana da bir yok çizeceklerdir.
Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Saol cnm Allah razı olsun amin dualarına,çok şükür bin şükür uzun yollardan sonra feraha çıkartıcak inşallah Rabbim.Allahın izniyle buradaki herkes dualarda,topluca ediyorum duaları farketmeden bile.Allahım korusun esirgesin selamete çıkarsın hepimizi inşallah.Rabbim hiçbirimize ewlat acısı hasreti tattırmasın,hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın inşallah.

Olur mu canım öyle şey onların işi o belki bu sefer olur imkanın varsa vazgeçme tekrar deme rabbim yardımcın olsun

Canım hayırlı olsun Tedavin pozitifle sonuçlanır işallah, ben baştan sona hep günseli hanıma gittim ilk görüşmede Semra hocada vardı ve günseli hanım işini bilen iyi bir doktor ama çok konuşmuyor sanırım yücel bey bu konuda daha ilgili bende bayan doktor istediğim için günseli hanımı seçmiştim umarım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar benim opum oldu 4-5 gün sonra adet oldum uzun sürdü ve baya kanama.şimdi yeni adetim hangi tarihe göre olacak daha olamadım eskiye göre gecikmiş durumda.opudan sonrakine göre daha var.bu ayki adetimle rahim filmi istedi doktorum ve olamıyorum diye strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…