Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım MâşâAllah demek kavuşacaksın yavrularına hadi hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinler Doğumda dualarında unutma bizide

allah yardımcınız olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. maşallah 36'ları görmüş olman çok çok iyi. hiç merak etme bebişler sağlıkla gelecek. benimkiler 33 de geldi buna rağmen çok şükür iyiydiler.

Çok teşekkür ederim canım Sata göre bugün 5+5 transfere göre arasında 4 gün fark ediyor ona göre hesaplayınca 6+2 çıkıyor kontrol için 15 gün sonra gidicez İnşâAllah
Cook uzun zamandir sayfaya bakmıyordum kimler ne durumda merak ettim bi kac sayfaya bakayim dedim ki senin guzel haberini gördüm tebrik ederim canim insallah hu kez sonuna kadar saglikla ilerler sagkicakla kucagina alırsın minigini ❤ baska kimler ne durumda acaba beni hatirlayanlar yazabilirmi gorurlerse

Canım MâşâAllah demek kavuşacaksın yavrularına hadi hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinler Doğumda dualarında unutma bizide
Saol cnm Allah razı olsun amin inşallah dualarına,Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla mutlulukla bu imtihanı herbirimize tamamlamayı nasip etsin inşallah cnm.

Saol S serapguney Cnm sanırsam bana yazdın.Maşallah cnm senin bebişlerin doğduğu zamanı hatırlıyorum az soru sormamıştım cnm sana özelden de Allah razı olsun senden de buradaki kahrımı çeken,beni dinleyen,sakinleştiren,yol gösteren ,dua eden herkesten de.İnşallah bebişler sağlıkla gelir cnm dediğin gibi. 28. Haftadan beri adalat kullanıyorum kasılmalardan dolayı,bide kan sulandırıcı kullanıyorum.anestezi doktoru genel anestezi yazdı kan sulandırıcıdan ve bugüne kadar olduğum operasyonlardan ( 5 opu,5 transfer,bir histereskopi,bir kürtaj,bir de kendi ameliyatım vardı) dolayı.hatta dediki sana fazla ilaç gerekir maşallah ne çok operasyon olmuşsun :) korkuyorum biraz anlıycağın.Rabbim kolayca atlatmayı bebişlerle birlikte sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evimize dönmeyi nasip etsin banada burdaki herkese de inşallah.

Amin cnm inşallah Rabbim herbirimize nasip etsin inşallah.senin daha vaktin var kuzum bebişin az daha beklesin annesinin göbişinde acele etmesin :) evet cnm dediğin gibi nerden nereye geldik çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah cnm.senin de kalan bi kaç haftan rahatçık geçsin inşallah cnm Allahın izniyle,Rabbim Sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah cnm.

Opudan 9 gün sonra benim adet gibi kanamam olmuştu, 4-5 gün sürüp sonraki adet 33 gün sonra olmuştu. Normalde 26 günde bir olurum ama opudan sonraki adet biraz gecikebilir endişe etme

Allah'ın izniyle göz açıp kapayıncaya kadar bebeleri kucağına verirler tez vakit evinize dönersiniz canım. Endişelenme. Herşey hepimiz Allah'a emanetiz çok şükür.

Çok teşekkür ederim canım amin İnşâAllah Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Saol cnm Allah razı olsun amin inşallah dualarına,Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla mutlulukla bu imtihanı herbirimize tamamlamayı nasip etsin inşallah cnm.
Amin canım İnşâAllah

İnşallah cnm benim inşallah.Çok doğru diyorsun ewet hepimiz Allaha emanetiz.Tekrar çok çok sağol
Cnm rabbim yardimcin olsun bak cok sukur nerden nere geldik demek senin bebislerinde kiz benimde nasipse hafta dogumum rabbim burda bekleyen ve evlat hasreti ceken tum arkadaslarimiza nasip etsin amin

Cnm rabbim yardimcin olsun bak cok sukur nerden nere geldik demek senin bebislerinde kiz benimde nasipse hafta dogumum rabbim burda bekleyen ve evlat hasreti ceken tum arkadaslarimiza nasip etsin amin
Amin inşallah cnm,ewet çok şükür bin şükür Rabbim herbirimize,burdaki herkese nasip etsin inşallah,seninde az kalmış Allahın izniyle cnm,kaçıncı haftada olmuş olacak .Allahım hepimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah.

Doğumu gelen çok kşi var ne kdr güzel allahm herkesn sağ sağlm vaktnde doğm yapmasnı nasp etsn bnada dua edin cadılarm beklesn ara ara yokluyo gelsek mi diye hakkmzda hayırlısı olsn
Amin inşallah cnm, kızçelerin beklesin az daha ,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

kizlar bugum transferimin 7.gunu evde test yaptim ama cikmadi erkenmi sizce gecenki hamileligimde 8.gun yapmistim silik.cikmisti erkenmi acaba yoksa tutmadimi

kizlar bugum transferimin 7.gunu evde test yaptim ama cikmadi erkenmi sizce gecenki hamileligimde 8.gun yapmistim silik.cikmisti erkenmi acaba yoksa tutmadimi
Canım hem erken hem de her gebelikte beta hcg değerlerimiz aynı seviyede olmayabiliyor. Henüz idrarda gözükecek kadar yükselmemiş de olabilir. 2 gün sonra net güzel hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

E Elifellam gerçekten dediğin gibi oldu Eşimle konuştum Yücel bey ile tedavimize başladık. Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Dediğin gibi çok düşünceli ve kibardı. Biraz rahatladım ben de şimdi. :)

Çok teşekkür ederim Sare asmin . Yücel beyi seçtik şimdilik bakalım, inşallah güzel bir şekilde ilerler. :) Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…