- 15 Eylül 2012
- 8.434
- 6.897
- 398
Canım MâşâAllah demek kavuşacaksın yavrularına hadi hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinler Doğumda dualarında unutma bizideSaol cnm amin inşallah duana bin defa amin cnm.çok şükür Rabbime bugünümüze cnm.Allahım hepimizden razı olsun.bizimki ikiz olduğu için erken alacaklar biraz, bu Pazartesi doğumumuz var Allahın izniyle,Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah herbirimize,kuveze girmeden yanımıza gelsinler, evimize hep birlikte dönelim Allahın izniyle.36+1 de doğum olmuş olacak Allah nasip ederse.İnşallah o zamana kadar beklerler de sağ salim alırız kucaklarımıza.Rabbim bizimde herkesinde hasretini mutlu ve hayırlı şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah.Dualarınızda bana ve kızçelerimede yer verirseniz azıcıkta olsa, çok mutlu oluruz arkadaşlar.
Canım tabii ki moral önemli. Burada gidip geldikçe rahatlayacaksın daha çok havaya gireceksin merak etme. Yücel Bey benim de takip doktorumdu. Çok tecrübeli, aynı zamanda çok kibar birisi. Muayenelerde erkek doktor rahatsızlığını bile hissettirmiyor sanki, bana öyle geldi en azından. Çünkü ne kadar işin ehli kadın erkek farketmez desek de erkek doktorda insan biraz kasıyor, rahat olamıyor. Bu konuda hiç rahatsızlık hissettirmeyecek kadar kibar bir doktor.
Ayrıca pozitif biri. Ben son embriyomda hiç umudum yoktu, bizden çok Yücel Bey inandı, bize moral verdi sağolsun.
Semra Hoca ile ilk görüşmede olman çok iyi birşey. Ben de ilk görüşmede Semra Hoca da olsun diye ısrarcı olmuştum, çık etkilenmiştim tarzından.
Haydi hakkında hayırlısı olsun
Cook uzun zamandir sayfaya bakmıyordum kimler ne durumda merak ettim bi kac sayfaya bakayim dedim ki senin guzel haberini gördüm tebrik ederim canim insallah hu kez sonuna kadar saglikla ilerler sagkicakla kucagina alırsın minigini ❤ baska kimler ne durumda acaba beni hatirlayanlar yazabilirmi gorurlerseÇok teşekkür ederim canımSata göre bugün 5+5 transfere göre arasında 4 gün fark ediyor ona göre hesaplayınca 6+2 çıkıyor kontrol için 15 gün sonra gidicez İnşâAllah
Saol cnm Allah razı olsun amin inşallah dualarına,Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla mutlulukla bu imtihanı herbirimize tamamlamayı nasip etsin inşallah cnm.Canım MâşâAllah demek kavuşacaksın yavrularına hadi hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinler Doğumda dualarında unutma bizide
Saol S serapguney Cnm sanırsam bana yazdın.Maşallah cnm senin bebişlerin doğduğu zamanı hatırlıyorum az soru sormamıştım cnm sana özelden de Allah razı olsun senden de buradaki kahrımı çeken,beni dinleyen,sakinleştiren,yol gösteren ,dua eden herkesten de.İnşallah bebişler sağlıkla gelir cnm dediğin gibi. 28. Haftadan beri adalat kullanıyorum kasılmalardan dolayı,bide kan sulandırıcı kullanıyorum.anestezi doktoru genel anestezi yazdı kan sulandırıcıdan ve bugüne kadar olduğum operasyonlardan ( 5 opu,5 transfer,bir histereskopi,bir kürtaj,bir de kendi ameliyatım vardı) dolayı.hatta dediki sana fazla ilaç gerekir maşallah ne çok operasyon olmuşsun :) korkuyorum biraz anlıycağın.Rabbim kolayca atlatmayı bebişlerle birlikte sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evimize dönmeyi nasip etsin banada burdaki herkese de inşallah.allah yardımcınız olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. maşallah 36'ları görmüş olman çok çok iyi. hiç merak etme bebişler sağlıkla gelecek. benimkiler 33 de geldi buna rağmen çok şükür iyiydiler.
Amin cnm inşallah Rabbim herbirimize nasip etsin inşallah.senin daha vaktin var kuzum bebişin az daha beklesin annesinin göbişinde acele etmesin :) evet cnm dediğin gibi nerden nereye geldik çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah cnm.senin de kalan bi kaç haftan rahatçık geçsin inşallah cnm Allahın izniyle,Rabbim Sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah cnm.A asifexisted canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrularını, sana da kolay doğumlar nasip etsin inş. Seninle haftalarımız aynınerden nereye geldik, bu zamana gelebilmek bile bir mucize. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Opudan 9 gün sonra benim adet gibi kanamam olmuştu, 4-5 gün sürüp sonraki adet 33 gün sonra olmuştu. Normalde 26 günde bir olurum ama opudan sonraki adet biraz gecikebilir endişe etmeMerhaba arkadaşlar benim opum oldu 4-5 gün sonra adet oldum uzun sürdü ve baya kanama.şimdi yeni adetim hangi tarihe göre olacak daha olamadım eskiye göre gecikmiş durumda.opudan sonrakine göre daha var.bu ayki adetimle rahim filmi istedi doktorum ve olamıyorum diye strese girdim
Allah'ın izniyle göz açıp kapayıncaya kadar bebeleri kucağına verirler tez vakit evinize dönersiniz canım. Endişelenme. Herşey hepimiz Allah'a emanetiz çok şükür.Saol S serapguney Cnm sanırsam bana yazdın.Maşallah cnm senin bebişlerin doğduğu zamanı hatırlıyorum az soru sormamıştım cnm sana özelden de Allah razı olsun senden de buradaki kahrımı çeken,beni dinleyen,sakinleştiren,yol gösteren ,dua eden herkesten de.İnşallah bebişler sağlıkla gelir cnm dediğin gibi. 28. Haftadan beri adalat kullanıyorum kasılmalardan dolayı,bide kan sulandırıcı kullanıyorum.anestezi doktoru genel anestezi yazdı kan sulandırıcıdan ve bugüne kadar olduğum operasyonlardan ( 5 opu,5 transfer,bir histereskopi,bir kürtaj,bir de kendi ameliyatım vardı) dolayı.hatta dediki sana fazla ilaç gerekir maşallah ne çok operasyon olmuşsun :) korkuyorum biraz anlıycağın.Rabbim kolayca atlatmayı bebişlerle birlikte sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evimize dönmeyi nasip etsin banada burdaki herkese de inşallah.
Çok teşekkür ederim canım amin İnşâAllah Rabbim hepimize kolaylıklar versinCook uzun zamandir sayfaya bakmıyordum kimler ne durumda merak ettim bi kac sayfaya bakayim dedim ki senin guzel haberini gördüm tebrik ederim canim insallah hu kez sonuna kadar saglikla ilerler sagkicakla kucagina alırsın minigini ❤ baska kimler ne durumda acaba beni hatirlayanlar yazabilirmi gorurlerse
Amin canım İnşâAllahSaol cnm Allah razı olsun amin inşallah dualarına,Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla mutlulukla bu imtihanı herbirimize tamamlamayı nasip etsin inşallah cnm.
İnşallah cnm benim inşallah.Çok doğru diyorsun ewet hepimiz Allaha emanetiz.Tekrar çok çok sağolAllah'ın izniyle göz açıp kapayıncaya kadar bebeleri kucağına verirler tez vakit evinize dönersiniz canım. Endişelenme. Herşey hepimiz Allah'a emanetiz çok şükür.
Cnm rabbim yardimcin olsun bak cok sukur nerden nere geldik demek senin bebislerinde kiz benimde nasipse hafta dogumum rabbim burda bekleyen ve evlat hasreti ceken tum arkadaslarimiza nasip etsin aminİnşallah cnm benim inşallah.Çok doğru diyorsun ewet hepimiz Allaha emanetiz.Tekrar çok çok sağol
Amin inşallah cnm,ewet çok şükür bin şükür Rabbim herbirimize,burdaki herkese nasip etsin inşallah,seninde az kalmış Allahın izniyle cnm,kaçıncı haftada olmuş olacak .Allahım hepimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah.Cnm rabbim yardimcin olsun bak cok sukur nerden nere geldik demek senin bebislerinde kiz benimde nasipse hafta dogumum rabbim burda bekleyen ve evlat hasreti ceken tum arkadaslarimiza nasip etsin amin
Amin inşallah cnm, kızçelerin beklesin az daha ,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Doğumu gelen çok kşi var ne kdr güzel allahm herkesn sağ sağlm vaktnde doğm yapmasnı nasp etsn bnada dua edin cadılarm beklesn ara ara yokluyo gelsek mi diye hakkmzda hayırlısı olsn
İnşallah cnmAmin inşallah cnm, kızçelerin beklesin az daha ,Rabbim herbirimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım hem erken hem de her gebelikte beta hcg değerlerimiz aynı seviyede olmayabiliyor. Henüz idrarda gözükecek kadar yükselmemiş de olabilir. 2 gün sonra net güzel hayırlı sonuçlar alırsın inşallahkizlar bugum transferimin 7.gunu evde test yaptim ama cikmadi erkenmi sizce gecenki hamileligimde 8.gun yapmistim silik.cikmisti erkenmi acaba yoksa tutmadimi
Canım tabii ki moral önemli. Burada gidip geldikçe rahatlayacaksın daha çok havaya gireceksin merak etme. Yücel Bey benim de takip doktorumdu. Çok tecrübeli, aynı zamanda çok kibar birisi. Muayenelerde erkek doktor rahatsızlığını bile hissettirmiyor sanki, bana öyle geldi en azından. Çünkü ne kadar işin ehli kadın erkek farketmez desek de erkek doktorda insan biraz kasıyor, rahat olamıyor. Bu konuda hiç rahatsızlık hissettirmeyecek kadar kibar bir doktor.
Ayrıca pozitif biri. Ben son embriyomda hiç umudum yoktu, bizden çok Yücel Bey inandı, bize moral verdi sağolsun.
Semra Hoca ile ilk görüşmede olman çok iyi birşey. Ben de ilk görüşmede Semra Hoca da olsun diye ısrarcı olmuştum, çık etkilenmiştim tarzından.
Haydi hakkında hayırlısı olsun
Canım hayırlı olsun Tedavin pozitifle sonuçlanır işallah, ben baştan sona hep günseli hanıma gittim ilk görüşmede Semra hocada vardı ve günseli hanım işini bilen iyi bir doktor ama çok konuşmuyor sanırım yücel bey bu konuda daha ilgili bende bayan doktor istediğim için günseli hanımı seçmiştim umarım hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?