Hayırlı olsun canım. İyi bir seçim Yücel Bey. Ben 3 senedir çoook kadın doğumcu, perinatolog, genetikçi gezdim. Maalesef doktor milleti istisnaları tenzih ederek söylüyorum biraz burnu havada. Dertliyiz gidiyoruz bir de onların egosunu okşamamızı bekliyorlar. Çok zor insani yaklaşımını kaybetmeyeni bulmak. Vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Allah.E Elifellam gerçekten dediğin gibi olduEşimle konuştum Yücel bey ile tedavimize başladık. Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Dediğin gibi çok düşünceli ve kibardı. Biraz rahatladım ben de şimdi. :)
Çok teşekkür ederim @Sare asmin . Yücel beyi seçtik şimdilik bakalım, inşallah güzel bir şekilde ilerler. :) Amin.
Hayırlı olsun canım. İyi bir seçim Yücel Bey. Ben 3 senedir çoook kadın doğumcu, perinatolog, genetikçi gezdim. Maalesef doktor milleti istisnaları tenzih ederek söylüyorum biraz burnu havada. Dertliyiz gidiyoruz bir de onların egosunu okşamamızı bekliyorlar. Çok zor insani yaklaşımını kaybetmeyeni bulmak. Vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Allah.
Bunca sene onca doktor belki 20-30 kadın doğumcu perinatolog vs gezmişimdir. Sadece aklımda kalbimde insani yer edinen kendi kadın doğumcum ve Yücel Bey.
Tabii doktorlar araç aslında ve Memorial bütün ekip olarak tüp bebek piyasasına ( piyasa demek zorundayız artık çünkü inanılmaz bir ticari kafa işliyor üzerimizden) göre vicdanlı masum kalıyor. takdir Allah'ın tabii nihayetinde.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun, sonu güzel sonuçlansın inşallah.
Hepimiz için amin canım bin kere.Bu platformun en güzel yanı birkaç güzel cümle duyabilmek ve en önemlisi de yalnız olmadığını hissetmek galiba. Al benden de o kadar arkadaşım. O kadar hassaslaşıyor ki insan, zaten çok incinmişsin, bir de doktorların, merkezlerin ticari kaygılarını ve tavırlarını görünce imtihanın hepten büyüyor. Kesinlikle empati kurmayı denemiyorlar, onlar için sıradan olan şey senin için hayati önem taşıyor ve bunu kesinlikle düşünmüyorlar. Bunlar çok yorucu.
Velhasıl güzel şeyler duyabileceğin, güzel şeyler görebileceğin ortamlar iyi geliyor insana. Çok şükür. Sen de inşallah en güzel şekilde tamamlar, kucağına alırsın miniğini canım. İyi dileklerin için de teşekkür ederim, aminn :)
insallah arkadasim bugun adet olucakmjsim gibi zaten tum kemiklerim agriyo halsizim kasiklarimda adet olucakmis gibi huzursuzluk var insallah alirim guzel sonucuCanım hem erken hem de her gebelikte beta hcg değerlerimiz aynı seviyede olmayabiliyor. Henüz idrarda gözükecek kadar yükselmemiş de olabilir. 2 gün sonra net güzel hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Belki bilirsin beni cnm, şuan okuyacaklarını yazacağımı bile tahmin etmezdim. öyle umutsuzdumki ben . Regl belirtilerim vardı hep tıpatıp aynı hem de, bi kan gelmiyordu. Hal böyle olunca test bile yapmak istemedim. Eşim verdirdi zorla eve gelince de öyle derin bir temizliğe giriştim ki koltuk falan kaldırdım, akşam oldu eşim ee artık bakalım falan yalvarmıştı ben bakmam sen bakıosan bak dedim. Sonucumuz pozitifti . 60 küsürdü sonraki 2 gün boyunca deli gibi betahcg yaptırdık idrar aynı gün silikti. Yani demem o ki kesme umudunu ondan annesi . O orda Allah’ın izniyle hamilesin sen hayal kur. Hayırlı sonuçlarla gelinsallah arkadasim bugun adet olucakmjsim gibi zaten tum kemiklerim agriyo halsizim kasiklarimda adet olucakmis gibi huzursuzluk var insallah alirim guzel sonucu
Adet olacakmış gibi çok olan oluyor canım, bu belirleyeci birşey değil. Bunları kafana takma. 9. Gün hayırlı haberler alırsın inşallah Allah'ın izniyle. Sakin ve sabırlı ol canım. Ne gelirse Allah'tan razıyız. Güzel olacak inşallah sonucun hayırlısıyla.insallah arkadasim bugun adet olucakmjsim gibi zaten tum kemiklerim agriyo halsizim kasiklarimda adet olucakmis gibi huzursuzluk var insallah alirim guzel sonucu
insallah canim bugun testleri abarttim biraz 3 tane yaptim ilki bozuk.cikti sanirim anlamadik bitane daha yaptim demin birtane daha yaptim yarin sabah 1 tane daha yapicam bakim artikAdet olacakmış gibi çok olan oluyor canım, bu belirleyeci birşey değil. Bunları kafana takma. 9. Gün hayırlı haberler alırsın inşallah Allah'ın izniyle. Sakin ve sabırlı ol canım. Ne gelirse Allah'tan razıyız. Güzel olacak inşallah sonucun hayırlısıyla.
bende bugun deli gibi evde test yapiorum 3 tane yaptim hepsi tek.cizgi yarin sabah yine yapicam gun azaldikca iyice sabirsizlanmaya ve daralmaya basladim ilk baslarda cok sakindim insallah hayirlisiyla.rabbim evlatlarimiza kavustursunBelki bilirsin beni cnm, şuan okuyacaklarını yazacağımı bile tahmin etmezdim. öyle umutsuzdumki ben . Regl belirtilerim vardı hep tıpatıp aynı hem de, bi kan gelmiyordu. Hal böyle olunca test bile yapmak istemedim. Eşim verdirdi zorla eve gelince de öyle derin bir temizliğe giriştim ki koltuk falan kaldırdım, akşam oldu eşim ee artık bakalım falan yalvarmıştı ben bakmam sen bakıosan bak dedim. Sonucumuz pozitifti . 60 küsürdü sonraki 2 gün boyunca deli gibi betahcg yaptırdık idrar aynı gün silikti. Yani demem o ki kesme umudunu ondan annesi . O orda Allah’ın izniyle hamilesin sen hayal kur. Hayırlı sonuçlarla gel
Ben hic test yapmadım asırı umutsuzdum gidiyim kan veriyim prosedür geregi diye verdim. Hala da merak ediyorum acaba test yapsam hayatımda ilk defa pozitifi görebilecek miydim yoksa silik ya da tek cizgi mi olurdu. :)) zaten test günüm regl günüydü bir de transfer sonrası hicbir belirtim yoktu öyle bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hicbisey yoktu. Regl olayım sonucu göreyim dedim ama hastane illa test istiyormus diye gittim. Bence bekle ve sakinleşbende bugun deli gibi evde test yapiorum 3 tane yaptim hepsi tek.cizgi yarin sabah yine yapicam gun azaldikca iyice sabirsizlanmaya ve daralmaya basladim ilk baslarda cok sakindim insallah hayirlisiyla.rabbim evlatlarimiza kavustursun
benim regli olucakmis gibi kasiklarimda huzursuzluk var bide hafif gogus agrim ama tabi bunlar biseyin belirtisi olamaz nasibimizde varsa yasicaz herseyi bakalim sakin kalmaya calisiyorum ama busefer daha bi panik oldum gecenkinde boyle deildim daha sakindim sanki hakkimizda hayirlisi olsun son 1 gun kaldi pazar gunu hersey belli olucak insallahBen hic test yapmadım asırı umutsuzdum gidiyim kan veriyim prosedür geregi diye verdim. Hala da merak ediyorum acaba test yapsam hayatımda ilk defa pozitifi görebilecek miydim yoksa silik ya da tek cizgi mi olurdu. :)) zaten test günüm regl günüydü bir de transfer sonrası hicbir belirtim yoktu öyle bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hicbisey yoktu. Regl olayım sonucu göreyim dedim ama hastane illa test istiyormus diye gittim. Bence bekle ve sakinleş
Hayırlı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin amh ve yaşınız kaçtı acaba kaçıncı denemede oldu benim de amh düşük yaş 37 bir tüp bebek negatif normal yolla gebelik 8 haftada kalbi durdu diğer tüp bebek denemesinde de bir yumurta erken çatladığı için diğerlerini toplamadılarCnm hayırlı olsun inşallah tedavin.İnşallah mutlu ve hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin Rabbim.
Saol cnm amin inşallah Allah razı olsun.yaşım 35 amh değerim 0.25 çok düşük ve fsh değerim de yüksekti.daha önceden 2 tane devlette denedim olmadı, 3.denemeyi memorialda yaptık tuttu fakat 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldık. 4.denemede de olmadı pgt li olmasına rağmen. 5.denemede çok şükür bin şükür Rabbime,zorlu geçti ama Allahın izniyle bugünlere kadar geldik MaşAllah.Böle yazınca iki üç satıra sığdı yaşadıklarımız ama Allahın izniyle hayırla mutlulukla bitirecez inşallah.Allahım sağlıkla,sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin.Hayırlı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin amh ve yaşınız kaçtı acaba kaçıncı denemede oldu benim de amh düşük yaş 37 bir tüp bebek negatif normal yolla gebelik 8 haftada kalbi durdu diğer tüp bebek denemesinde de bir yumurta erken çatladığı için diğerlerini toplamadılar
Amin Canım inşaallah adetleriniz düzenli miydi benim son iki ay düzen bozuldu Tarlusal almak zorunda kaldım menepoza gircem diye yakında çok korkuyorumSaol cnm amin inşallah Allah razı olsun.yaşım 35 amh değerim 0.25 çok düşük ve fsh değerim de yüksekti.daha önceden 2 tane devlette denedim olmadı, 3.denemeyi memorialda yaptık tuttu fakat 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldık. 4.denemede de olmadı pgt li olmasına rağmen. 5.denemede çok şükür bin şükür Rabbime,zorlu geçti ama Allahın izniyle bugünlere kadar geldik MaşAllah.Böle yazınca iki üç satıra sığdı yaşadıklarımız ama Allahın izniyle hayırla mutlulukla bitirecez inşallah.Allahım sağlıkla,sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın yardım etsin.
Cnm işin ilginç tarafı da o zaten maşallah benim adetlerim hep düzenliydi.evlendikten sonra ki ikinci ay adet gecikti,bi bir hafta on gün kadar.doktora gittik o ay fsh-amh....bunlarla tanıştık sonrada maraton başladı işte.adet düzenin stresten de bozulabilir,yada bitkisel bişeyler yapıyorsan bilmeden bazıları ters etki yapabilir.sigara -nescafe falan varsa bırak cnm.protein,süt,ruşeym,yeşil yapraklı sebzeler,balık,arı sütü bal polen bi süre dengeli beslenmeye ve stres yapmamaya çalış cnm.senin amh değerin kaç.Amin Canım inşaallah adetleriniz düzenli miydi benim son iki ay düzen bozuldu Tarlusal almak zorunda kaldım menepoza gircem diye yakında çok korkuyorum
Benim geçen yıl Mart 0.49 du bu yıl da 0.75 di genelde 4 yumurta falan göründü ama son tüp bebekte Temmuz’da yumurtamın biri erken çatladı sağolun tavsiyeleriniz içinCnm işin ilginç tarafı da o zaten maşallah benim adetlerim hep düzenliydi.evlendikten sonra ki ikinci ay adet gecikti,bi bir hafta on gün kadar.doktora gittik o ay fsh-amh....bunlarla tanıştık sonrada maraton başladı işte.adet düzenin stresten de bozulabilir,yada bitkisel bişeyler yapıyorsan bilmeden bazıları ters etki yapabilir.sigara -nescafe falan varsa bırak cnm.protein,süt,ruşeym,yeşil yapraklı sebzeler,balık,arı sütü bal polen bi süre dengeli beslenmeye ve stres yapmamaya çalış cnm.senin amh değerin kaç.
Amh düşük değil aslında,hatta maşallah benimkinin iki üç katı.iyi bi merkezde tekrar denemenizi tavsiye ederim cnm.yumurta sayında kötü değil çünkü.Allahım isteyen herkese nasip etsin, selamete çıkarsın inşallah.Benim geçen yıl Mart 0.49 du bu yıl da 0.75 di genelde 4 yumurta falan göründü ama son tüp bebekte Temmuz’da yumurtamın biri erken çatladı sağolun tavsiyeleriniz için
Aminnn inşaallah Canım herkese sağlıkla nasip etsin inşaallah ama benim çikolata kistlerin çok büyük zaten rezervimi azaltan da onlar oldu tedavilerle iyice büyüdü normal birine göre iyice düşürdü gibi adetlerim düzensiz olunca iki aydır aklıma takıldı hayırlısı olsunAmh düşük değil aslında,hatta maşallah benimkinin iki üç katı.iyi bi merkezde tekrar denemenizi tavsiye ederim cnm.yumurta sayında kötü değil çünkü.Allahım isteyen herkese nasip etsin, selamete çıkarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?