Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin cnm amin inşallah.çikolata kistlerinden anlamıyorum cnm ama burada bi çok arkadaş var çikolata kistlerine rağmen vazgeçmeyip hamile kalan.yanlış hatırlamıyorsam Strongmom_ sana yardımcı olabilir.görürse zaten yazar cnm.Benim çikolata kistlerinden falan değil normal bildiğin rezerv azlığıydı sorun.Allahım bu yolda kimin ne sorunu varsa hepimizi herkesi selamete çıkarsın,hayırlı ve mutlu haberler alıp vermeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Amin inşaallah canım

Canım evet benim var çikolata kistim Ama bizde sorun tüplerdeydi kist yüzünden tüplerim zarar görmüştü. Ama kiste rağmen çok sıkıntı olmadı İnşâAllah
T Tubaaaa81
arkadaşımızında sıkıntısız geçer bu sefer tedavi süreci

Çok sağolun kistler benim tüplere değil de yumurtalıklarıma çok zarar verdi rezervimi resmen bitirmiş hayırlısı olur inşaallah herkes için Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşaallah

Amin canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Kızlar herkese merhaba transfer olanlara bir sorum olacak adetin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba.. Benim mecburi taşınma durumum var denk gelmemesi için dua ediyorum ama kaçıncı gün olur herkesin farklı biliyorum ama ortalama öğrenmek istiyorum

Cnm senin kaç yumurta çıkıyordu veya döllenme oluyordu benim de düşük amh ama 3-4 yumurta ancak tek döllenme oluyor yada olmuyor baya kötü durumum

Canım benim 22. gün oldu 6 kasım gebelik testi yapacağım

Ortalama 21. Günden sonra 22. Ve 23. Gün de oluyor
benim de 22. Gün olmuştu
Ona göre ayarlarsin artik

Canım hiç bişey hissetmemek çok normal ben de de hiç bir belirti olmadı ama çok şükür pozitifi gördüm

İnşallah cnm,çikolata kisti deyince sen geldin aklıma,ondan yardımcı olur diye düşündüm arkadaşa yaşadıkların tam ayrıntı hatırlamasamda.İnşallah burdaki herkese Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin.Rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın, ewlat hasreti yaşatmasın,hepimize yardım etsin selamete çıkarsın inşallah.
Cnm senin kaç yumurta çıkıyordu veya döllenme oluyordu benim de düşük amh ama 3-4 yumurta ancak tek döllenme oluyor yada olmuyor baya kötü durumum
cnm daha öncede yazmıştım sana hatta özelden de yazmıştım.devlette yapılan ilk iki denemede çok yüksek doz ilaç kullanılmıştı 450 falandı galiba zordu yani 6-7 yumoş oldu demişlerdi. ama ilk denemede 3. Gün ikinci denemede bi tane 4. Gün embriyosu koyuldu diğerleri çöp oldu, çünkü devlette dondurma yoktu.tutmadı maalesef,hatta semra hoca çok sordu neden beklenmedi 5. Gün diye,bişe bilmiyorduk anlıycağın. 3.denemede memorialda 4-5 yumoştu sanırım vardı biri yıkanınca boş çıktı galiba en iyi iki tane geriye kaldı diğeri dondurulacak kadar ii değilmiş.tuttu fakat kalp atımı alınmadı dendi kürtaj olduk 8. Haftada nasip değilmiş. 4. Denemede pgt yapıldı 4 yada 5 yumoş (sayılar artık karışıyo cnm)pgtye gitti iki sağlam geldi,biri çözünürken bozuldu dendi diğeri yazık ki tutmadı,yine olmadı yani nasip değilmiş. 5. Denemede 5 yumoş toplandı biri elendi 2 tane donduruldu(MaşAllah)2 tane transfer oldu çok şükür bin şükür Rabbime.Yarın inşallah Allahın izniyle Rabbim nasip ederse alıcaz kucağımıza .Amh değeri ewet çok düşük cnm benim 0.25 , fsh ta yüksek çıkıyordu.18 i gördüğümüz oldu,yinede çok şükür Rabbime.Allahtan umut kesilmez.Bunları yaşarken son üç tedavide arı sütü bal polen karışımı yemiştim cnmm sabah akşam aç karnına küçük bi tahta kaşıkla,organik soğuk zincir aktardan alıp kendim karıştırmıştım.son tedavide de matmorfin mi neydi bi insilün ilacı vermişti semra hoca insilün direncim olmamasına rağmen.Nasip oldu çok şükür,MaşAllah bugünlere kadar geldik Allahın izniyle.Rabbim sonunu da hayırla mutlulukla görmeyi nasip etsin inşallah.Allahım hepimize sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle ewlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Canım sağlıkla sıhhatle bebişini al inşllh kucağına hayırlı doğumlar olsun

Canım sağlıkla sıhhatle bebişini al inşllh kucağına hayırlı doğumlar olsun
Amin inşallah cnm, Allah razı olsun.Allahım hiçbirimizi boynu bükük bırakmasın,herbirimize kucağımızda seweceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah cnm.

Arkadaşlar biri beni hafta gün konusunda aydınlatabilir mi 22 eylül son adet tarihim 14 ekim transfer günüm sonuç öğrendiğim tarih 23 ekim uygulamalara göre 6+1im sonuç öğrndiğm güne göre 5+6olması lazım henüz ultrasona gitmedik ayın 15 ini gitmemizi tavsiye ettiler kalp atışları için kese için falan gitmek gerekmiydi bilmiyorum ama hemşirenin dediğine göre hareket ediyoruz keseden hiç bahsetmedi

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. Ben 23-24 günde bir adet olurum. Transferim adetin 16. gününe denk geldi.

25 günde bir adet olurum 15. Gün transferim oldu tam adet günü test günümdü. Hayırlısı olsun İnşâAllah

Canım ben 28 günde bir oluyorum adetin 22.günü oldu transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…