Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm benim hayırlı olsun bebişin inşallah.memoriala ilk kontrole gittiğimde de ya da diğer hastanelerde de son adet tarihini baz aldılar hep.yani 22 Eylül ise son adet tarihin 6+1 günlük hamile oluyorsun cnm.memorial test tarihinden üç hafta sonrasına gün veriyor hep hem keseyi görmek hem kalbi dinlemek için cnm.

25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi

evet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
Hayırlısı olsun inşallah canım şimdi zamanı değilmiş demekki rabbim en kısa zamanda bu üzüntünü unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi
Çok normal gecikmesi canım..burda bende sormuştum sağolsun arkadaşlar yardımcı olmuştu herkes geciktiğini söylemişti bende tedirgin olmuştum adet olamadığım için hatta yumurta toplamadan sonraki iki ay düzenim çok değişti sonra düzeldi şükür yani gecikebilir

evet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
Canım hiç üzme kendini diyeceğim ama biliyorum üzülüyosun . Duygularına engel olma ne yaşamak istiyosan onu yaşa ama şunu unutma Umut herzaman var herzaman bi yolu vardır belki biraz zorlu ama sonu güzel olck inşllh buna inan

C cgdmns kuzum hakkından hayırlısı olsun pes etmek yok biliyosun çok zor yolları aştık geldik biz bu durumlara MâşâAllah dondurulmuşun çok vardı senin İnşâAllah biri evlat olsun sana en kısa zamanda

Neden umudun yok canım bilemezsin ki inşallah seninledir bebeğin

amin canim insallah bi 6 7 ay ara vermeyi dusunuyorum maddi manevi coktuk artik dondurulmus var cok sukur ama o cok masrafli hakkimizda hayirlisi artik cok saol destegin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…