- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm benim hayırlı olsun bebişin inşallah.memoriala ilk kontrole gittiğimde de ya da diğer hastanelerde de son adet tarihini baz aldılar hep.yani 22 Eylül ise son adet tarihin 6+1 günlük hamile oluyorsun cnm.memorial test tarihinden üç hafta sonrasına gün veriyor hep hem keseyi görmek hem kalbi dinlemek için cnm.Arkadaşlar biri beni hafta gün konusunda aydınlatabilir mi 22 eylül son adet tarihim 14 ekim transfer günüm sonuç öğrendiğim tarih 23 ekim uygulamalara göre 6+1im sonuç öğrndiğm güne göre 5+6olması lazım henüz ultrasona gitmedik ayın 15 ini gitmemizi tavsiye ettiler kalp atışları için kese için falan gitmek gerekmiydi bilmiyorum ama hemşirenin dediğine göre hareket ediyoruz keseden hiç bahsetmedi
Cnm benim hayırlı olsun bebişin inşallah.memoriala ilk kontrole gittiğimde de ya da diğer hastanelerde de son adet tarihini baz aldılar hep.yani 22 Eylül ise son adet tarihin 6+1 günlük hamile oluyorsun cnm.memorial test tarihinden üç hafta sonrasına gün veriyor hep hem keseyi görmek hem kalbi
Sağol canımCanım ben 28 günde bir oluyorum adetin 22.günü oldu transferim
evet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
Hayırlısı olsun inşallah canım şimdi zamanı değilmiş demekki rabbim en kısa zamanda bu üzüntünü unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahevet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
Çok normal gecikmesi canım..burda bende sormuştum sağolsun arkadaşlar yardımcı olmuştu herkes geciktiğini söylemişti bende tedirgin olmuştum adet olamadığım için hatta yumurta toplamadan sonraki iki ay düzenim çok değişti sonra düzeldi şükür yani gecikebilir25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi
Canım geçmiş olsun, taz zamanda güzel hayırlı haberler almak nasip olur inşallah.evet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
Benim de toplamadan 8 gün sonra ilki, bundan 33 gün sonra da 2. Adetim olmuştu. Normal yani gecikme sıkıntı yapma arkadaşım.25eylül reglim.14 Ekim toplama sonrası adetim ve hala 2.adetimi olamadım.acaba kist mi oldu gecikme normal mi çok üzülüyorum arasam mı merkezi
Canım hiç üzme kendini diyeceğim ama biliyorum üzülüyosun . Duygularına engel olma ne yaşamak istiyosan onu yaşa ama şunu unutma Umut herzaman var herzaman bi yolu vardır belki biraz zorlu ama sonu güzel olck inşllh buna inanevet canim test gunumde maalesef negatof nasip deilmis bu seferde
İnşallah sağlıkla rahatla kucağına almıştır yavrularını. Allah hepimize hayırlısıyla evlat kokusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.A asifexisted kuzum nasılsın kavuştun mu yavrularına Rabbim analı babalı büyütsün İnşâAllah hayırlı evlat olsunlar
Neden umudun yok canım bilemezsin ki inşallah seninledir bebeğinKızlar yarın test günüm benim içimde hiç umut yok nedense hayırlısı ne ise allah onu nasip etsin sabah ola hayrola öğrenmeye az kaldı kızlar sabah kan tahlili vericem 2 saat sonra sonuç çıkıyor bakacağız artık
amin canim insallah bi 6 7 ay ara vermeyi dusunuyorum maddi manevi coktuk artik dondurulmus var cok sukur ama o cok masrafli hakkimizda hayirlisi artik cok saol destegin icin
Selam cnm , Semra hanım ile görüştük bugün alınacak kese . Boş gebelik oluşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?