Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlaaarr amh 1.4 çıktı doktor bir süre kendiniz deneyn dedi. bu değer kötü sayılmaz dedi. amh değeri bu şekilde olup doğal yolla gebelik olan var mı ?

Selam cnm , Semra hanım ile görüştük bugün alınacak kese . Boş gebelik oluşmuş.
Üzülme canım inşallah tekrar olur bende mayıs ayında kendiliğimden gebe kalmıştım benimki de boş gebelik çıkmıştı kürtaj olmuştum şimdi ekimde yeniden dondurulmuşlar ile tedavi oldum bugün şuanda hastanedeyim gebelik sonucunu bekliyorum allah herşeyin hayırlısını versin inşallah nasipde ne varsa o olcak

İnşşlah pozitif sonuçlanıp sağlıkla devam eder arkadaşım çok teşekkürler. Mayıs’tan ekime bilerek mi bekledin ne kadar beklemek gerekiyor acaba

İnşşlah pozitif sonuçlanıp sağlıkla devam eder arkadaşım çok teşekkürler. Mayıs’tan ekime bilerek mi bekledin ne kadar beklemek gerekiyor acaba
Canım kürtaj olduğum için doğum doktorum 4-5 ay bekle ondan sonra tedavine başla demişti kürtaj olduğum için bekledim

Kızlar tahlil sonucum 7.99 sanırım olumsuz hastenneye sonucu gönderdim şaşırmadım nasip iki tane dondurulmuşum kaldı onlarıda deneyeceğim olursa olur olmaz ise allah oğluma sağlık sıhhat versin inşallah

Selam cnm , Semra hanım ile görüştük bugün alınacak kese . Boş gebelik oluşmuş.
canim benim kuzum Allah sabir versin ben agustosta dusuk yasadim acini anliyorum istedigin kadar agla olurmu istedigin gibi davran ama sonunda yine dimdik kalk cok uzuldum durumuna ama elden bisey gelmiyo nasip kismet rabbim tez zamanda hepimizi bebisle doldursun kucaklarini

tekrarlamani isterler 2 gun sonra suan bisey soylemek zor cok dusuk sonucun 5in ustunu pozitif kabul ediuolar seninki 7 hatta 8 cikmis 2 gun sonra ayni saatte tekrar isterler tahlil artisa gore bisey soylerler insallah guzel guzel artar kuzunu kucagina alirsin canim

Kızlar test sonucu 7.99 gibi düşük olup sonradan artan arkadaşlar varmı aranızda
. Böyle durumlarda sanırım kimyasal gebelik oluyor canım yanlış yönlendirmek istemem diğer arkadaşlar daha iyi bilirler.ama inşallah katlanarak devam eder hayırlısı olsun inşallah

Evet arkadaşlar hastaneden aradılar ilaçları bırakmamı söylediler ilaçları bırakınca birkaç gün içinde adet olacakmışım doktorumda akşam arayacakmış iki tane daha dondurulmuş embriyom var bu adetimle tekrar tedaviye başlayabilirmişim eşimle konuşum eğer oda isterse bu ay tekrar kalan iki dondurulmuşumu da almak istiyorum ne olcak sa olsun onlarda olmazsa zaten allah oğluma sağlık sıhhat versin yeniden baştan bi tedavi istemiyorum

Hayırlısı olsun canım İnşâAllah bi dahaki sefere sağlıkla nasip eder Rabbim

Canım üzülme vardır bi hayır. Çok şükür bi evladın da varmış, Allah ona sağlık versin. Dondurulmuşların tutar inşallah bi dahakinne canım, üzülme.

Hayırlısı olsun canım inşallah dondurulmuş lar tutar

canim bende pazar gunu negatifi gordum bugun adet oldum umut bey aradi konustuk ben eylulde bi dusuk yaptim kurtaj olmadim kasimda tekrar transfer oldum bende en az 2 ay bekle vucudunu dinlendir oyle basla 2.ye ben hemen basladigima pisman oldum cunku ilaclar cok kotu yapior ust uste zaten psikolojik olarak yoruluyoruz madden manen yorukuyoruz bence en az 1 adet gor ve 2.yle basla derim

Canım ilaçları kestim bir kaç güne adet olurum herakde bu adetle başlayacağım nasipse beklemek daha kötü benim tedavim naturel siklıs oldu hiç ilaç kullanmadım ben transfere dört gün kala ilaç kullandım o kadar transfer sonrasıda jel birde folit asit kullandım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…