sen bilirsin tabi canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu sefer kucagina almak nasip olur guzel haberlerini bekliyorum insallahCanım ilaçları kestim bir kaç güne adet olurum herakde bu adetle başlayacağım nasipse beklemek daha kötü benim tedavim naturel siklıs oldu hiç ilaç kullanmadım ben transfere dört gün kala ilaç kullandım o kadar transfer sonrasıda jel birde folit asit kullandım hayırlısı bakalım
Opu günü işe gidemezsin, anestezi falan zaten öğlen çıkarıyorlar hastaneden.. Yumurta takipleri hep sabsh oluyor zaten ben erken yazmaları için rixa ediyordum, genelde 8:30 oldu hep randevularım. Hayırlısı olsun hakkınızdaBide opu olunca hemen ayağa kalkabiliyor musun
Opu günü işe gidemezsin, anestezi falan zaten öğlen çıkarıyorlar hastaneden.. Yumurta takipleri hep sabsh oluyor zaten ben erken yazmaları için rixa ediyordum, genelde 8:30 oldu hep randevularım. Hayırlısı olsun hakkınızda
Şimdiden hayırlı olsun canım bebiş olarak dönsün sana inşllh adaylarınKızlar eşimle konuştum bu ay adet olunca tekrar ara vermeden kalan iki tane dondurulmuş embriyom için tedaviye başlayacağım yine naturel siklıs olacakmış nasipte varsa zaten olur yoksa yapcak bişey yok hadi hayırlısı şimdi adet olmayı bekliyorum herakde aralık sonu gibi olur transferim bakalım görcez
Canım ben hergün gitmemiştim 2güne bir gitmiştim sonlara doğru üstüste gittiğim oldu ama bu kişiye göre de değişir her gittğinde muayene oluyosun kan veriyosun öğleden sonra arayıp bilgilendiriyolar ilaç dozu ile ilgiliBen 2009 da yaptırdığımda hergün çağırmışlardı. Sabah 8-8.30 gibi gidiyordum. Kan veriyordum. Muayene oluyordum. Gün içinde arayıp ilaç miktarınınsöylüyorlardı. Çatlayma ipnesini de kendileri yapmıştı. Hala öyle mi? Her gün mü gidikiyor?
Saol canım inşallahŞimdiden hayırlı olsun canım bebiş olarak dönsün sana inşllh adayların
Cnm bence önerisine uy. Bana da dedi 2 gün önce. 4.350 tl memorial da Semra hanım yapıyormuş. Rahim şekil bozukluğu varsa düzeltiyor görünmeyen polip varsa alıyor bu işlemde görülüyor. Ki varsa düşük sebebi de bu olur ve Rahime çizik atılıyor sonraki transfer tutsun die olumlu sonuçlar alan çok. Ben yaptıracağım inşşalahkizlar benden histereskopi istemis semra hoca ilki dustu 2.si tutmadi die rahimi bi uyaralim demis yaptiran varmi yaptirmasam ne olur kafam karisti iyice bosu bosuna yaptirmak istemiyorum normalde rahimde perde falan olunca yapiolar ama.bende oyle bosey yok sirf rahimi uyarmak icinmis bide memorialde fiyatini bilen varmi
Canım çoğumuz yaptırdık bu histeroskopiyi inşâAllah senin için de sebep olurkizlar benden histereskopi istemis semra hoca ilki dustu 2.si tutmadi die rahimi bi uyaralim demis yaptiran varmi yaptirmasam ne olur kafam karisti iyice bosu bosuna yaptirmak istemiyorum normalde rahimde perde falan olunca yapiolar ama.bende oyle bosey yok sirf rahimi uyarmak icinmis bide memorialde fiyatini bilen varmi
mecburen uyuyacam yapicak bisey yok maddi olarak biraz toparlanmamiz lazim ben normalde de en az 6 ay beklemek istiyodum zaten simdi 1 yil beklerim ama yaptiririm operasyonuCnm bence önerisine uy. Bana da dedi 2 gün önce. 4.350 tl memorial da Semra hanım yapıyormuş. Rahim şekil bozukluğu varsa düzeltiyor görünmeyen polip varsa alıyor bu işlemde görülüyor. Ki varsa düşük sebebi de bu olur ve Rahime çizik atılıyor sonraki transfer tutsun die olumlu sonuçlar alan çok. Ben yaptıracağım inşşalah
Cnm cnm cnm çok saolasın Allah razı olsun amin inşallah.evdeyiz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,hasretini çektirmesin inşallah.A asifexisted kuzum nasılsın kavuştun mu yavrularına Rabbim analı babalı büyütsün İnşâAllah hayırlı evlat olsunlar
[/QUOTE]İnşallah sağlıkla rahatla kucağına almıştır yavrularını. Allah hepimize hayırlısıyla evlat kokusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah.
A asifexisted
Cansın sen güzel yürekli arkadaşım Rabbim analı babalı büyütsün amin Rabbim bizede bütün isteyen herkese nasip etsin inşâAllahCnm cnm cnm çok saolasın Allah razı olsun amin inşallah.evdeyiz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,hasretini çektirmesin inşallah.
Canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler inşllh bebişlerin darısı bizlere olsun inşllhCnm cnm cnm çok saolasın Allah razı olsun amin inşallah.evdeyiz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,hasretini çektirmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?