Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cansın sen güzel yürekli arkadaşım Rabbim analı babalı büyütsün amin Rabbim bizede bütün isteyen herkese nasip etsin inşâAllah
Amin cnm benim amin inşallah tüm kalbimle amin diyorum gönlü güzel arkadaşım.duaların başkaları tarafından yapılanı makbulmuş.Rabbim her dileyen isteyene nasip etsin diye ağladım hep hastanede odada bebişleri görünce.Yinede aynı şekilde diyorum Rabbim her dileyene isteyene nasip etsin,çifter çifter göndersin inşallah.Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

Amin kuzum amin Rabbim dualarını kabul eylesin

Cnm cnm cnm çok saolasın Allah razı olsun amin inşallah.evdeyiz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,hasretini çektirmesin inşallah.
Canım maşallah tebrik ederim. Allah bağışlasın. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

Slm arkadaşlar bende 3. Tedavime başladm bu sefer natural tedavi önediler natural tedavi de pozitf sonuç alanlar kimler biraz tesirginim açıkcası inş güzel sonuçlanır
Öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah naturel tedavi ekim ayında oldum dondurulmuş embriyom 28 ekimde transfer oldu 6 kasım test tarihimdi sonucum 7.99 çıktı kimyasal gebelik dediler jeli ve folbiol bırak hastalanırsın dediler bende bıraktım bu akşam 8 gibi lekelenmelerim başladı benim iki tane daha dondurulmuş embriyom var yarın hastane tekrar gebelik testi yapmamı istedi değerin sıfırlanması gerekiyormuş ondan sonra hemen bu adetimle bende tedaviye başlayacağım kalan iki embriyom için hemen başlayabiliyormuşum naturel olduğu için zaten nasipse olur beklemek istemiyorum olmazsa allah oğluma sağlık versin oğlumda 2016 yılında ilk tedavimde oldu nasipse bi kardeşi olsun istiyorum ama olmazsa zorlamanın anlamı yok hayırlı sonuçlar alırız inşallah canım naturelde ilaç almadığın için rahim dah iyi oluyormuş öyle diyorlar

Kızlar merhaba benim bu akşam saat 8 gibi lekelenmelerim başladı yarın yekrar hastane gebelik testi istedi onu yaptırcam değerin sıfırlanması gerekliymiş bu adetimle birlikte tedaviye de bi aksilik olmaz ise başlayacağım allah oğluma bi kardeş nasip ederse olur olmazsa oğluma sağlık verdin rabbim buna da şükür görüşürüz kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Geçmiş olsun canım. Dondurulmuşlarının olması buyuk sans. Hiç moralini bozma.Benimde en son transferimdeki son beta 8.63 tu. 2 güne sıfırlanıyor. İki embriyondan biri tutunurda oğluna kardeş olur inş.

Ca
nım üst üste yaptırma derim bence bir sonraki adetinle başla tedaviye vucudun da toparlansın acele etme derim ben 26 martta kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durdu 2 aylıktı bebeğim ben ara verdim bu ay başladm tedaviye.

Canım benim transferimde natürel tedavi uygulandığı için bu adetimle başlamam da bi sakınca yok hiç ilaç kullanmadığımdan dolayı doktorum başlayabileceğimi söyledi açıkçası bende beklemek istemiyorum nasibimde varsa olur hayırlısı artık kendimi ona konsantre ettim hazırladım bakalım nasip olursa belki yeni yıla bebek müjdesi ile gireriz olmazsa da napim allah oğluma sağlık sıhhat versin canım işte böyle

Hakkında hayırlısı olsun canım bende natural tedaviye başladım diğerleri ilaçlıydı hep inş iyi sonuçlanıt bende tedirginim açıkcasj nasıl olur bilemiorm inş güzel sonuçlar alırız

Slm arkadaşlar bende 3. Tedavime başladm bu sefer natural tedavi önediler natural tedavi de pozitf sonuç alanlar kimler biraz tesirginim açıkcası inş güzel sonuçlanır
Merhaba benim de natureldi sadece folik asit kullandım. Sadece yumurta takibi yapıldı catlatma iğnesi kullanacaktım ki gittiğimde yumurtam da catlamıstı direk transfere gün verildi böyle olunca

Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı hepimize

Kızlar bugün gebelik testini yaptım 0.26 sonucum sıfırlanmış çok şükür Pazartesi sabah doğum doktorumdan randevu aldım adetin ikinci günü istenen tahliller ve rahim kalınlığına baktırıp hastaneye göndercem sonuçlara bakıp tedavim ona göre başlayacak hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…