Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar şu sırayı bi anlatabilir misiniz ? Şimdi önce ilaç alıyorsun yumurta toplanıyor sonra transfer peki çatlatma iğnesi niye zaten yumurtalar alınmış olmuyor mu?

Kızlar şu sırayı bi anlatabilir misiniz ? Şimdi önce ilaç alıyorsun yumurta toplanıyor sonra transfer peki çatlatma iğnesi niye zaten yumurtalar alınmış olmuyor mu?
Canım yumurta toplamadan önce yumurtaların çatlaması gerekiyo ki tüplere geçsin o şekilde toplanıyo yoksa yumurtalığına girip alamazlar

Canım önce kan tahliline göre yumurta geliştirici iğne ilaç alıyorsun Günaşırı seni muayeneye çağırıyorlar yumurtalar belli erişkinliğe gelince çatlaması için bir başka ilaç veriyorlar 36 saat sonra yumurtaları anestezi altında topluyorlar spermle birleştirip 24 saat sonra kaç yumurta döllendi ise Bilgi veriyorlar size uygun günde transfer yapıyorlar

Canım yumurta toplamadan önce yumurtaların çatlaması gerekiyo ki tüplere geçsin o şekilde toplanıyo yoksa yumurtalığına girip alamazlar
Bir düzeltme yapalım yalnış bilgi olmasın çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra yumurtalar yumurtalıktan toplanıyor. (Tüplere gitmeden)

Arkadaşlar merhaba. Bugun 3. Tedavimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu akşam yapacağım Çatlatma iğnesiyle birlikte salı günü opu olacağım. 225 doz Gonal-f kaldı elimde. Tedavisi bu 4 hafta içinde başlayacak biri varsa ilacı hastaneye bırakabilirim. Bana özelden yazabilirsiniz yarın akşama kadar. Herkese sevgiler

KIzlar Merhaba! Benim ayın 13 ünde kan tahlili yaptırmam gerekiyo yani salı günü yarın yaptırsam olur mu sabrım kalmadı

Aa
Merhaba benim de natureldi sadece folik asit kullandım. Sadece yumurta takibi yapıldı catlatma iğnesi kullanacaktım ki gittiğimde yumurtam da catlamıstı direk transfere gün verildi böyle olunca
aa ne güzel olmuş bende ilk kontrolüme gittim cuma günü de gideceğim tekrardan kısmetse bakalm benim yumurtam büyüyecek mi pko hastasıyım.ne güzel hamilesiniz darısı biz olmayanlara olsun inş sende sağlıkla kucağına alırsn inş canım

Kızlar yarın sabah doğum doktorumda randevum var adetin ikinci günü istenen tahlilleri yaptırcam rahim kalınlığına bakılcak sonuçları hastaneye göndercem kalan iki tane dondurulmuş embriyom için tedavim başlayacak yücel bey cumartesi günü aradı iki tane kalan embriyom biri 4aa diğeri 4 ab kalitede imiş 4 aa olanına %50 diğerine % 30 şans verdi ben umutluyum dedi geçen ay transfer edilen 5 ab kaliteli konulan tek embriyo tutmadı kimyasal gebelik oldu embriyo ile bir sıkıntı olduğundan dolayı tutmadı bence dedi dondurulmuşlar iki sene önceye ait olduğu için bu tedaviden umutlu konuştu her zaman söylerim rabbim inşallah oğluma ayıpsız kusursuz sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kardeş sahibi olmayı nasip eder ama yine allah bana benim istediklerimi değil hakkımda hayırlı olanı nasip etsin diyorum nasipde varsa olur mevla neyler neylerse güzel eyler bismillah deyip sabah ilk randevuma gidiyorum

Saol cnm Allah razsı olsun kızçelerime kavuştum çok şükür bin şükür Rabbime.

Amin inşallah her duamda sizler aklımdasınız Allah önce hasretle bekleyenlere sonra tüm isteyenlere versin :)

Ne güzel bir teslimiyet. Maşallah. Allah gönlünce versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…