Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar nasılsınız ben bugün adet oldum ve hayırlısıyla yarın transfer sürecim başlıyor.. Yarın muayene olcam heralde bi 10 güne de İstanbul yolu görünür bana tabi herşey yolunda giderse...şehir dışından gidenler var mı aranızda transferden bir gün önce mi çağırıyorlar acaba uçak bileti konusunda sıkıntı yaşar mıyım diye endişeleniyorum

bin kere maaşallah rabbim sağlıkla anne babalı büyütmeyi nasip etsin darısı tüm sabırla bu yolda yürüyenlere olsun inşallah. bizde 65 günlük olduk

Hayırlı olsun canım bende şehir dışındanım benimde bugün adetin ikinci günü gittim rahim kalınlığıma bakıldı kan tahlillerimi verdim sonuçları hastaneye gönderdin benimki naturel olcak ayın 22 tekrar doğum doktoruma gidip rahim kalınlığına bakılcak benim transferimde heralde aralık 1 ya da 2 si gibi olur sanırım ben geçen ayda tedavideydim ama olmadı o da naturel takiple oldu ara vermeden bu adetle hemen başladım benim geçen ay ki transferim 28 ekim pazar günüydü biz perşembe günü uçak biletini almıştık Pegasus dan bulursun bence endişelenme transfer tarihin 5-6 gün önceden belli oluyor transferden bir gün önce arayıp yarın şu saatte hastanede olun diye söylediler bana senide ararlar büyük ihtimalle benim geçen ay ki transferim adetimin 22. Gününe denk geldi bakalım bu ay hangi güne denk gelcek başka sormak istediğin bişey varsa bildiğim bişey se yardımcı olurum allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Kızlar ben bugün rahim kalınlaşması için nar suyu içmeye başladım geçen ay ki son doktor kontrolümde kalınlık 7.5 mm di biraz inceydi sanırım tranfere kadar belki 8.5 felan olmuştur tranferde Rahim kalınlığı için bişey söylemediler bende rahim biraz daha kalın olsun örneğin 10-12 mö olursa tutunma açısından daha iyi olur diye biliyorum oğlum da tranferde rahim kalınlığım 10.5 di bende bu yüzden bugün nar suyu içmeye başladım aranızda benim gibi rahim kalınlığı için nar suyu içen faydasını gören var mı

Canım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer tutar.. Canım bize verdikleri uzaktan takip kağıdında rahim eğer gerekli görülürse kan tahlili yazıyor ya sen de ilk muayene de yaptırmış sın sana muayene doktoru mu yapalım dedi yoksa Şişli'deki doktorun mu.. Ben yarın yaptıracak mıyım hangilerini yaptırmam gerekiyor.. Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

Canım ben şehir dışında yaptırdım kontrolleri. transfere bir gün önceden gitmen şart değil ama biz bi aksilik olmasın diye 1 gün öncesinde gitmiştik hadi hayırlı olsun sürecin senin de güzel haberini alırız inşllh burdan

Sende aldın bebeğini kucağına demi. çok okuyamıyorum malum. çok şükür iyiyim bende kızımda yollara çıktık türkiyeye geldik büyüdü iki aylık oldu.
Maşallah canım .. evet çok şükür bende kızıma kavuştum dün kırkımız çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kcağını boş koymasın inşallah ..

Canım bana hastanedeki hemşire arayıp rahim kalınlığı e2 fsh lh ve progesteron bu dört kan tahlilini yaptır sonuçları öyle gönder dedi bende kağıt felan yok sonuçları ben hasteneye gönderiyorum onlarda öğleden sonra saat üç gibi arayıp ayın kaçında doktora gitmem gerektiğini hangi tahlil istediklerini söylüyorlar bende ona göre hareket ediyorum

Ben de yaptırdım hormon testlerini canım bir sorun çıkmadı çok şükür estrafem e başladım 23 ünde yine kontrol var

Sağol canım sen hamile misin

Ben de yaptırdım hormon testlerini canım bir sorun çıkmadı çok şükür estrafem e başladım 23 ünde yine kontrol var
Bende 22 sinde doğum doktoruma gidecem rahim kalınlığına bakılcak yumurtam eğer 15 mm olduysa o zaman kan tahlillerini de yaptırcam olmadı ise sadece rahim kalınlığına bakılcakmış belki transferimiz aynı zamana denk gelir belli mi olur sende benden bir gün sonra gidiyorsun hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah birbirimizi haberdar edelim

Ay evet canım ya aynı zamana denk gelecek sanırım transferimiz inşallah ard arda güzel haber veririz

Darısı sizin başınıza olsun inşallah
Sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsiniz inşallah
Canm sana ozelden bi kaç bile sormak istiyorum yardmna ihtycm var tese ile ilgili mikro tese olduk sonuç olumsuz bu yüzden senn de basından geçmiş biri olarak sana bi kaç bile sormak istiyorum. Ama yazamadım özel mesaj bölümü gözükmüyor sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…