Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilacsiz dondurulmuş embriyo transferi sanırım sizinde, nasil ilaç olup olmayacağına doktor mu karar veriyo? Benimde 3 yaşında bir kizim var sukur ondan kalan embriyolarimiz var bizde başlamak istiyoruz, çok ilaç almakta istemiyorum ama tedaviyi nasil etkiler bilgim yok.

Dondurulmuş embriyo transferini ilaç
kullanmadan yaptıran var mi?
Var canım ben naturel tedavideyim şuan geçen ay da naturel tedavi oldum dondurulmuş bir tane embriyo konuldu ama tutmadı hiç ara vermeden bu ayki adetimle başladım 22 kasımda ikinci kez doktora gidecem rahim kalınlığı için transferimde geçen ay adetin 22 günü olmuştu bu ay da öyle olursa aralığın 1-2 si gibi kalan iki tane dondurulmuş embriyom tranfer edilcek bi aksilik olmazsa

Canım dosyana bakarlar belli tahliller isterler adetlerin düzenli ise naturele doktor karar veriyor

Önce gidip görüşmek gerekiyor öyleyse.anladigim kadariyla takipleri orda yaptirmasakta olur, bende sehirdisindayim.Peki donmus transfer ucreti nekadar?

Önce gidip görüşmek gerekiyor öyleyse.anladigim kadariyla takipleri orda yaptirmasakta olur, bende sehirdisindayim.Peki donmus transfer ucreti nekadar?

ben de dondurulmuşla ilaçsız transfer oldum canım. hatta sayfadan takip ettiğim kadarıyla artık çoğunlukla ilaçsız yapılıyor. benim transferim ilklerdendi okurken hiç bilgi bulamıyordum. ben hiç jel falan da dahil hiç bir şey kullanmadım ama şimdi jel veriyorlarmış.

Kızlar merhaba baya olmuş siteye girmeyeli özlemişim . Bu arada kendimi dinlememeye çalışıyorum eşimle geziyorum eğleniyorum hayat devam ediyor bu hayata ayak uydurmaya çalışıyorum .. 2 ay oldu düşük yapalı bebeğimi kaybedeli unuttum mu hayır asla ama dışarya karşı mutluyum iyiyim pozu bilirsiniz . Neyse 1 adeti geçen ay oldum çok agrılı oldu bu ayda olucam sanırım belim çok agrıyor eskiye dönmeye başladı sanırım bide ben 1 embriyom var bilenler bilir onu hemen yapmak istedim . Maddi açıdan biraz zor hemen olumsuz olursa da dayanamam diye de benim şuan merak ettiğim ben bu adetten sonrada aralık başı yada ortası gibi semra hocayla görüşmek istiyorum muayne falan da olmak istiyorum . İnşallah herşey yolunda gider . Tek embriyom olması çok üzüyor beni onu kaybederim diye içimden geçmiyor değil ama olumsuzluğa izin vermek istemiyorum kafamda deli sorular

Selam Cnm, zaman çabuk geçiyor . Rabbim acını unuttursun . Korkma bu kadar aklına kötüyü de getirme. Sonuçta herşey olacağına varıyor. Rabbim en iyisini bilir. Benim geçen ay ki transferim tutmuştu biliosun . Ama boş gebelikten dolayı almak zorunda kaldılar. Benim de şimdi bi tane kaldı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. Şimdi adetimi bekliyorum, sonra histereskopi olucam ondan sonra tekrar transfere başlıcam rabbim nasip ederse. Hepimize ayrı ayrı hayırlar versin inşallah :)

Neden üzülüyorsun cnm benim tek bile embriyom oluşmuyor tedavilerim iptal oluyor hadi oluştu desem bir tane oluyor oda. inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

Biliyorum ablam evet zor biliyorum işte ne biliyim hayat insan lara nelere alışmıyorki bir şekilde devam ediyor bizde bu hayata en güçlü bizmişiz gibi yaşıyoruz Allah hepimize sağlık sıhhat versin . Ben biraz uzak kaldım ama ben olumlu diye biliyordum olsun ablacım inşallah hakkında hayırlısı olsun . Uzak kaldım buradan ama hepiniz için en dileklerim sizinle

Neden üzülüyorsun cnm benim tek bile embriyom oluşmuyor tedavilerim iptal oluyor hadi oluştu desem bir tane oluyor oda. inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

İlk deneyim ilk heycan ilk tecrübesizlik ne dersen de hep ilkleri yaşadım o yüzden bu ilkim di ve alışmam kolay olmadı şuan ilk günkü kadar üzülmüyorum ama tek embriyom var şükür diyebiliyorum sadece .üzüldüm canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah sebep ne neden oluyor ki .

Yumurtam az ve kalitesiz maalesef döllenme oluşmuyor bir kez oluştu oda kimyasal gebelikle sonuçlandı 6. Denemeye gidicem düşün hastaneden her aradıkların da kalbim duracak gibi oluyor olmadı tedavi iptal dediklerin de ellerimi hissetmedim zamanlar oldu ama ertesi gün hayat devam ediyor diye gülmeye devam ettim çok zor hepimiz için sadece yaşayan bilir

Sonucunuz ne oldu? Inşallah yüzünüz gülmüştür.bende 5. Denemede kızımı kucağıma aldim simdi o tedaviden kalan donmuşlarımız var denemek istiyoruz nasip artik

rabbim yardımcınız olsun, hem eşiniz hem sizin için tedavi öncesi vitamin yumurta kalitesini artırıcı ilaçları kullanmayı denediniz mi? burda kaçıncı denemeniz bilemiorum ama Semra hoca sayıya değil de niteliğe bakıyor. bilginiz olsun, 1 olsun bizim olsun kafasında . hayırlı sonuçlar dilerim

Kızlar ya Rahimi kalınlaşmasını için ne yapmalıyım natural tedavideyim ilk defa başıma böyle birşy geldi ilk kontorlumda adetin 2. Günü 5mm di bugun 9. Günü 3 mm olmuş yumurtam gelişmiş bu arada ama rahim duvarım incelmiş başına böyle birşy gelen var mı inş tedavim iptal olmaz ya

Sonucunuz ne oldu? Inşallah yüzünüz gülmüştür.bende 5. Denemede kızımı kucağıma aldim simdi o tedaviden kalan donmuşlarımız var denemek istiyoruz nasip artik

benim tek yumurta ikizlerim oldu çok şükür 6 ay önce doğdular.
allah size isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.

Vitamin vermiyor ki tedavi başlıyor normal kan sonucuma göre iğneler veriyor sonra toplama, döllenme olmuyor tedavi iptal 6. Denemem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…