Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar bende başlıcam üniversite hastanelerinden alınmış raporla indirim oluyormu
Hayırlı olsun tedaviniz.. rapor geçmiyor diye biliyorum Şişli memorialda..yalnız, raporu olanlara bin lira indirim yapıyorlar diye söylemişti buradaki arkadaşlar

Canım senin sevabın yumurta kalitesizligimi bende bu sorun var hangi merkezde yaptırdın en son
En son 3 kez Şişli Memorial 2 si iptal oldu tedavimin, bir tanesi kimyasal gebelik oluştu tek embriyom vardı.2 tane de Antalya da yaptırdım onlar da bir tanesi iptal 2. Tedavim negatifle sonuçları şimdi 6. Tedavime gidicem kismet olursa

Canım benim başıma böyle bişey gelmedi ama benim rahimdede incelik var sanırım geçen ay dondurulmuş tedavi oldum en son muayene de rahim 7.6 idi sonra çatlatma iğnesi vurdum transfer oldu sonuç tutmadı benim bir oğlum var 2016 yılında ilk tedavimizde oldu o zaman rahim kalınlığı son muayenede 10.5 di tabi oğlumdan önce bi kürtajım olmuştu oğlumdan sonra normal yolla hamile kaldım boş gebelik geçirmiştim ondada kürtaj olmuştum böyle operasyon lar rahim zarını inceltiyormuş bu arada hiç ara vermedim şuan tekrar tedavideyim adetin ikinci günü rahim kalınlığı 3 mm ölçüldü 22 kasımda tekrar randevum var bakalım kaç olmuş ben adetin ikinci gününden itibaren rahim kalınlaşsın diye sabah bir bardak akşam bir bardak taze nar suyu sıkıp içiyorum İbrahim Saraçoğlu nar suyunun rahim kalınlaştırtığını söyledi bende içiyorum bakalım muayene de belli olcak bi işe yarayıp yaramadığı sende internetten bak nar suyu içebilirsin

Çok saıl canım cvp yazdığın için benim de memorialde 3. Toplamda 6. Tesavim olacak 2 defa hamile kaldım 2 de memorialde oldu biri düştü diğerinde de 2 aylıktı kürtaj olmak zorunda kaldm bu yüzden olabikir sanırm rahim filmide çektirmştim bir skntı çıkmamştı bugun nurseli hanım aradı semra hoca ile görüşmüş pazar günü kontrole çağırdı bakalm şehir dışından gelecğim inş bir yanlışlık olmştur nar suyu bugun aldım bende taze sklmş onu içtim sabah birazdan yine içeceğim inş şifa olur

İnşallah canım olsun biz deneyelimde allah yardımcımız olsun güzel haberler alırız

Vitamin vermiyor ki tedavi başlıyor normal kan sonucuma göre iğneler veriyor sonra toplama, döllenme olmuyor tedavi iptal 6. Denemem olacak
Bunların için tedavi başında vitaminler var progeny f ve m gibi 1-2 ay kullanıyorsunuz. Hatta başka doktorlar daha çok çeşit vitamin ve antioksidan veriyor. Kaliteyi artırmak içimin bi araştırın isterseniz. Sonra toplanıyor. Ayrıca genetik testler var. Acaba embriyolarda mutasyonlar mı var die bakıyorlar döllenmeden sonra neden devam etmiyor die. Pgt yaptırsanız.

Bana progeny f verdi ama bir süre kullandım e2 düştü bıraktırdı hatta yücel hocaya bunu bir araştıralım içerisini bu 3. Hasta değerleri değişen dedi sonra da hiç bir vitamin herhangi birşey vermedi ah embriyo olsa hiç döllenme olmuyor o zaman diyebiliriz ama mutasyon mu var diye ne yapıcam bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem dahiliye doktoruna gittim magnezyum, b12, ve folik asitim biraz düşükmüş ilaç verdi acaba bunların da etkisi varmıdır

hımm ben döllenme oluyor ilerlemiyor sandım, erkek faktörü de olabilir , cansız sperm var ise de döllenmez. allah yardımcınız olsun. umarım sebebi biran önce bulunur ki siz de tedavinize bakarsınız

hımm ben döllenme oluyor ilerlemiyor sandım, erkek faktörü de olabilir , cansız sperm var ise de döllenmez. allah yardımcınız olsun. umarım sebebi biran önce bulunur ki siz de tedavinize bakarsınız
Maalesef biz de yumurta az ve kalitesiz o yüzden olmuyor ama bir tedavisi de Yok diye biliyorum

İnşallah canım olsun biz deneyelimde allah yardımcımız olsun güzel haberler alırız
Cnm artış olmş kalınlıkta bugun hastaneye geldim bakalm tabi istenilen kalınlıkta dğl kan da verdim dönüş yapacaklar öğleden sonra duruma göre tedavi şeklim şekillenecekmş hakkımzda hayırlısı olsun inş iptal olmaz tedavim

İnşallah canım beni haberdar et olur mu rabbim rast getirsin inşallah

İnşallah canım beni haberdar et olur mu rabbim rast getirsin inşallah
Cnm bugun 12. Günüm 6,5 olmuş rahim kalınlığım çarşamba tekrar gidecğim inş istenilen kalımşığa ulaşır yumurta gelişimim de güzel bakalm inş çarşamba günü de hayırlı haberler alırız.

Arkadaşlar merhaba,
hayırlı kandiller.
pgt yaptıran arkadaşlara bir sorum olucaktı. sonuçlar ne zaman geliyor? hemen bir sonraki aya transfer için yetişiyor mu?

Arkadaşlar merhaba,
hayırlı kandiller.
pgt yaptıran arkadaşlara bir sorum olucaktı. sonuçlar ne zaman geliyor? hemen bir sonraki aya transfer için yetişiyor mu?
Merhaba arkadaşım,
Biz sonucu 18 gün sonra almıştık. Sanırım ortalama 15-20 gün arası çıkıyor pgt sonuçları.

Merhaba arkadaşım,
Biz sonucu 18 gün sonra almıştık. Sanırım ortalama 15-20 gün arası çıkıyor pgt sonuçları.
yanıtın için teşekkür ederim moirai,
peki hemen bir sonraki ay transfere yetişmiş oluyor mu? yoksa arada bir ay mı bırakılıyor? natural ilaçsız transfer olucak demişlerdi

yanıtın için teşekkür ederim moirai,
peki hemen bir sonraki ay transfere yetişmiş oluyor mu? yoksa arada bir ay mı bırakılıyor? natural ilaçsız transfer olucak demişlerdi
Ben de naturel ilaçsız transfer olmuştum. Yumurta toplama işleminden sonra 2. adet ile başlanmıştı naturel transfer hazırlıklarına o yüzden yetişmişti. Size de aynı prosedür uygulanacaksa rahat rahat yetişir.

Natural tedavi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transferiniz oldu bir de rahim kalınlığınız kaç mm di

Natural tedavi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transferiniz oldu bir de rahim kalınlığınız kaç mm di
Canım ekim ayında oldum adetin 22 günüydü rahim kalınlığım transferden altı gün önce 7.6 mm olarak ölçülmüştü ben hiç ara vermeden yine dondurulmuş embriyom ile tedaviye başladım yarın rahim kalınlığına baktırmak için doğum doktoruma gidecem bakalım bu ay ayın kaçında olcak görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…