Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Natural tedavi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transferiniz oldu bir de rahim kalınlığınız kaç mm di
Ben 26 günde bir adet görüyorum, 16. Gün transfer oldum iki transferimde de. Kalınlık da transferden 6 gün önceki son kontrolde 8-8.5 gibi birşeydi diye hatırlıyorum

yanıtın için teşekkür ederim moirai,
peki hemen bir sonraki ay transfere yetişmiş oluyor mu? yoksa arada bir ay mı bırakılıyor? natural ilaçsız transfer olucak demişlerdi
Benim de 20 günde falan çıkmıştı. Bir sonraki ay hemen olacaktım ama Histeroskopi olmuştum, yoksa yetişiyordu hemen olacaktım. Senin de arada başka işlem yoksa yetişir inşallah

Benim de 20 günde falan çıkmıştı. Bir sonraki ay hemen olacaktım ama Histeroskopi olmuştum, yoksa yetişiyordu hemen olacaktım. Senin de arada başka işlem yoksa yetişir inşallah
doktor da yetişcek gibi konuşmuştu ama nasıl olucak birşey söylenmedi opu dan sonra. adet olursam arayıp sorayım diyorum. teşekkür ederim E Elifellam hayırlısıyla geçmesini nasip etsin Rabbim inşallah

Tekrardan merhaba arkadaşım,
Yetişir sen hiç merak etme. Opu'dan sonraki 1. adet oluyor. Zaten bundan sonra 2. adet başlayana kadar pgt sonucu çıkmış oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın..

Tekrardan merhaba arkadaşım,
Yetişir sen hiç merak etme. Opu'dan sonraki 1. adet oluyor. Zaten bundan sonra 2. adet başlayana kadar pgt sonucu çıkmış oluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın..
merhaba Moirai,
ben aslında bu 1. adetle başlanabilir mi diye sormak istemiştim. yani sonuç belli olmadan süreç başlıyor mu diye?

merhaba Moirai,
ben aslında bu 1. adetle başlanabilir mi diye sormak istemiştim. yani sonuç belli olmadan süreç başlıyor mu diye?
Merhaba arkadaşım,
Sanırım şimdi anlayabildim seni :) Bildiğim ve buradaki pek çok arkadaşa da yapılan Naturel siklusta ilaçsız transfer prosedürü 2. adetle başlıyor. Amaç vücudu ve rahimi ilaçlardan arındırıp dinlendirmek. Ben hemen ilk adetimden sonra olsun istiyorum dersen bunu kabul ederler mi bilemem. Zaten öyle bir durumda pgt zar zor belki yetişir. Belki bu konuda farklı bir deneyim yaşayan arkadaşlar sorunu görüp bilgi verebilir. Bana uygulanan ve benim bildiğim naturel transferin 2. adetle başladığı.

Opu dan hemen sonra olunan adetle ilaçlı ya da ilaçsız transfer olmuyor bir sonraki ni beklemek gerek.. Olanı duymadım daha önce hiç

Kızlar şimdi Ocak’ta adet olunca adetten sonra yumurta toplanacak ve aynı ay transfer olacak diye biliyorum öyle değil mi ?

Kızlar şimdi Ocak’ta adet olunca adetten sonra yumurta toplanacak ve aynı ay transfer olacak diye biliyorum öyle değil mi ?
Merhaba Frida,
Takip doktorunla yaptığın görüşmede kendisi sana nasıl bir bilgi verdi ve ne tür bir tedavi programı belirlediniz bilemiyorum. Ama dondurulmuş embriyo ile natürel transfer olacaksa Opu'dan sonraki 2. adetle başlanıyor transfer hazırlıklarına. Başta da dediğim gibi yaptığınız görüşmede doktorunun senin için nasıl bir tedavi programı belirlediği esastır.

Bana altı yedi ay kadar önce tüp bebek için başlayalım bu testleri yap gel dediler bayağı bi test vardı ama ben gitmedim beklemek istedim şimdi Ocak’ta gidicem testleri Aralık’ta yapıp henüz o aşamaya gelmedim hemen transfer olur mu acaba onu merak ettim

Testlerini tamamlayıp görüşmeye gittiğinde sana uygulanacak prosedür de netleşmiş olur. Kolay gelsin

Yeni başlamış jel işi. Ben gebelik oluştuktan sonra yücel hocaya gittim bebeğin tutundugu yere baktı keseye baktı sonra dediki jel kullanmasan da olur biz önceden jel vermiyorduk naturel transferde ama hastalar eksiklik hissedip psikolojileri etkileniyor diye veriyoruz suan.

Natural tedavi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transferiniz oldu bir de rahim kalınlığınız kaç mm di
Ben 24 25 günde bir regl oluyorum, 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam catlamıs kalınlık da 10,5 civarıydı. Yumurta kendiliğinden catladıgından hemen 4 gün sonra da transferim oldu

Pgt sonucu 20 günde cıktı benim, 24 günde regl oluyorum aslında yetişmicek diye telefon gelmedi diye stres yaptım ve opu sonrası 2. Adetim 33 gün sonra oldu buyüzden. Sakın stres yapma max 20 21 gün sonra cıkmıs olur.

merhaba Moirai,
Sen taze transfer istiyorsun sanırım yani opu olsun sonra da transfer olsun. Bence acele etme hele pgt yaptırcaksan asla bu istediğin olmaz zaten

Sen taze transfer istiyorsun sanırım yani opu olsun sonra da transfer olsun. Bence acele etme hele pgt yaptırcaksan asla bu istediğin olmaz zaten
şöyle oldu, opu oldu, 5. gün pgt ye gönderildi. onun üzerinden de 5 gün geçti. henüz regl olmadım. olduğumda, yani önümüzdeki ay pgt yetişebilir eğer 15-20 güne çıkıyorsa, tam transfer zamanına denk gelir sonucun belli olması. ilaç da kullanmayacağıma göre bu ay başlanır mı diye sormak istedim ama yetişse dahi başlanmıyor anladığım kadarıyla. pgt sonuç geldikten sonraki adeti yani 2. adeti bekliyeceğim değil mi?
insan hemen olsa istiyor ya ondan bir sorayım demiştim :)

Ben 24 25 günde bir regl oluyorum, 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam catlamıs kalınlık da 10,5 civarıydı. Yumurta kendiliğinden catladıgından hemen 4 gün sonra da transferim oldu
Canım ilaç verildi mi sonrasında benimde 15. Günü çatladımş yani dün yumurtam 20. Gününe transferim var. Hiç ilaç kullanmayacakmşm aslında jel vereceklerdi hemşire aradı özelliklede sordum gerek yok jele dedi rahim kalınlığımda 8 benim. Canım bu arada transfer olduğun da artmış mınrajim kalınlığın yoksa aynı mı kaldı o 4 gün için de hatrlıormşn benim tam sınır aslında 4 gün var keşke 9 10 olsaymş benimde

Tr
Ben 26 günde bir adet görüyorum, 16. Gün transfer oldum iki transferimde de. Kalınlık da transferden 6 gün önceki son kontrolde 8-8.5 gibi birşeydi diye hatırlıyorum
Transfer günü hatırmıormsn cnm rahim kalınlığın kaçtı. Benimde salı günğ transferim olacak rahim kalınlığım 8 şimdilik salı gününe kadar artar mı acaba aynı mı kalır 8 mm de tam sınır

Canı
adet döngüm 27-28 gün. 15. günde transferim olmuştu,6 gün öncesi rahim kalınlığım 7.9 idi.
canım peki somucun ne suan hamilemisn ben pkoluyum adetlerim düzensiz ama adetimin 15.Günü yumurtam çatladı rahim kalınlığom 8 bana az gibi geldi kalınlık transfere kadar kalınlaşır mı acaba biraz daha 20. Güne denk gelior transferm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…