Benimde ekim ayında en son kontrollümde rahim kalınlığı 7.6 idi 5. gün embriyosu konuldu ama olmadı ben şimdi ara vermeden 11 kasımda adet oldum 12 kasım adetin ikinci günü gittim rahim kalınlığı 3 mm di on ikinci gün bugün gittim rahim kalınlığım 7 mm olmuş hastane den telefon bekliyorum ne diyecekler bakalım ben bu sefer ader olduğumda internetten bakmıştım rahim kalınlaşması için nar suyu çok iyiymiş on gündür sabah akşam bir bardak nar suyu içiyorum geçen aya göre aynı gün yarım milim fark etmiş ama olsun ibrahim Saraçoğlu nar suyunu 15-20 gün için diyor bende tranfere gidene kadar içicem bakalımTr
Transfer günü hatırmıormsn cnm rahim kalınlığın kaçtı. Benimde salı günğ transferim olacak rahim kalınlığım 8 şimdilik salı gününe kadar artar mı acaba aynı mı kalır 8 mm de tam sınır
Cnm iyi yapmşsn bende nar suyu içtim 3 mm den 8 mm çıktı bnmde yumurtalarm da gelişti 8 mm tam da sınır daha önce hiç 8 mm transfer olmadm bakalm salı günü transferm var acaba o güne kdar rahmim kalınlaşır mı bunu öerak ediorm açıkcası nar suyunu bıraktm şimdilik semra hoca 8 mm iyi değince Rabbim inş bizlere de nasip eder pozitf sonuçlar sağlıkla kucağımıza alırz bizlerdeBenimde ekim ayında en son kontrollümde rahim kalınlığı 7.6 idi 5. gün embriyosu konuldu ama olmadı ben şimdi ara vermeden 11 kasımda adet oldum 12 kasım adetin ikinci günü gittim rahim kalınlığı 3 mm di on ikinci gün bugün gittim rahim kalınlığım 7 mm olmuş hastane den telefon bekliyorum ne diyecekler bakalım ben bu sefer ader olduğumda internetten bakmıştım rahim kalınlaşması için nar suyu çok iyiymiş on gündür sabah akşam bir bardak nar suyu içiyorum geçen aya göre aynı gün yarım milim fark etmiş ama olsun ibrahim Saraçoğlu nar suyunu 15-20 gün için diyor bende tranfere gidene kadar içicem bakalım
İnşallah canım bence bir milim daha kalınlaşır gibi geliyor bana nar suyunu bırakmasaydın tranferden bir gün önce bıraksaydın belki faydası olurdu Salı gününe kadar dört gün var bence iç sen yine benide biraz önce hastane den aradılar pazartesi 26 kasımda tekrar doktora gidecem büyük ihtimalle benim transferim aralık 1 ya da 2 si gibi yani önümüzdeki hafta Cumartesi ya da Pazar günü olur gibi geliyor hayırlısı Pazartesi günü belli olcakCnm iyi yapmşsn bende nar suyu içtim 3 mm den 8 mm çıktı bnmde yumurtalarm da gelişti 8 mm tam da sınır daha önce hiç 8 mm transfer olmadm bakalm salı günü transferm var acaba o güne kdar rahmim kalınlaşır mı bunu öerak ediorm açıkcası nar suyunu bıraktm şimdilik semra hoca 8 mm iyi değince Rabbim inş bizlere de nasip eder pozitf sonuçlar sağlıkla kucağımıza alırz bizlerde
Sanırım crinone jele transfer olacagım ay reglim bitince başlamıştım hatta transfer günü yücel hoca jel kalıntılarını temizliyorum demişti ordan hatırladım. Bi de folik asit kullandım transferden önce de sonra da. 4 gün icinde kalınlık arttı mı bilmiyorum tekrar ölcmediler ya da ölctülerse de bana söylemediler. Kendiliğinden catlayınca bi ilac verilmiyor iğne filan vurulmuyosunCanım ilaç verildi mi sonrasında benimde 15. Günü çatladımş yani dün yumurtam 20. Gününe transferim var. Hiç ilaç kullanmayacakmşm aslında jel vereceklerdi hemşire aradı özelliklede sordum gerek yok jele dedi rahim kalınlığımda 8 benim. Canım bu arada transfer olduğun da artmış mınrajim kalınlığın yoksa aynı mı kaldı o 4 gün için de hatrlıormşn benim tam sınır aslında 4 gün var keşke 9 10 olsaymş benimde
Haklısın, endişeni anlıyorum bu rahim kalınlığı konusu tutmadığı zaman gündeme geliyor. Semra hanım ideal aralığın 8-10 arası olduğunu 7 civarının ise rahim daha fazla kalınlaşmıyorsa transferin yapıldığını söylemişti bana. Genelde transferden 6 gün öncesinde ölçüyorlar transfer günü ya ölçmüyorlar ya da bizlere söylemiyorlar o yüzden çoğumuz bilmeyiz . (muayene olmadığın için o gün) . Ama Transfer gününe kadar tabiki artıyor . bu arada ölçümlerin doktordan doktora (elden elde 1-2 mm) farklılık da olduğunu söylemişti Semra hoca. Benim Soner hoca 6 gün öncesindeki ölçümlerim 7.3-7.5- 7.9 rahimin çeşitli yerlerinden 3 ölçüm yapmıştı. He bu arada 7 nin altını yapmıyorlar. bu trasferimde evet pozitif aldım. ancak 7-8. haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı tıbbı müdahale ile alındı. ilk transferimde de ölçümler bu aralıktaydı o tutmamıştı. Nar suyu için günde 1-2 bardak taze. hakkınızda hayırlısı olsun. bu arada bu kadar endişe duyuyorsanız , kalınlığı artırıcı ilaçlar var estrofem (küçük mavi hap)kullanıldığında artıyor. jelin kalınlığa etkisi var mıydı bilmiiorum.Canı
canım peki somucun ne suan hamilemisn ben pkoluyum adetlerim düzensiz ama adetimin 15.Günü yumurtam çatladı rahim kalınlığom 8 bana az gibi geldi kalınlık transfere kadar kalınlaşır mı acaba biraz daha 20. Güne denk gelior transferm
Belki yanlış anlaşılmalara sebep olur diye yazmak istedim. Estrofem tarzı hap ya da bantlar ilaçlı transfer tedavisinde kullanılıyor. Naturel e karar verildiyse sonrasında bu ilaçları kullanmak yumurta büyümesini baskılıyor.. Benim bir transferim naturelde yeterince kalınlaşmayan rahimi bantla kalınlaştırmaya çalıştığı için doktor vd dozu ayarlayamadığı için yumurta gelişiminin durmasıyla iptal edilmişti..Haklısın, endişeni anlıyorum bu rahim kalınlığı konusu tutmadığı zaman gündeme geliyor. Semra hanım ideal aralığın 8-10 arası olduğunu 7 civarının ise rahim daha fazla kalınlaşmıyorsa transferin yapıldığını söylemişti bana. Genelde transferden 6 gün öncesinde ölçüyorlar transfer günü ya ölçmüyorlar ya da bizlere söylemiyorlar o yüzden çoğumuz bilmeyiz . (muayene olmadığın için o gün) . Ama Transfer gününe kadar tabiki artıyor . bu arada ölçümlerin doktordan doktora (elden elde 1-2 mm) farklılık da olduğunu söylemişti Semra hoca. Benim Soner hoca 6 gün öncesindeki ölçümlerim 7.3-7.5- 7.9 rahimin çeşitli yerlerinden 3 ölçüm yapmıştı. He bu arada 7 nin altını yapmıyorlar. bu trasferimde evet pozitif aldım. ancak 7-8. haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı tıbbı müdahale ile alındı. ilk transferimde de ölçümler bu aralıktaydı o tutmamıştı. Nar suyu için günde 1-2 bardak taze. hakkınızda hayırlısı olsun. bu arada bu kadar endişe duyuyorsanız , kalınlığı artırıcı ilaçlar var estrofem (küçük mavi hap)kullanıldığında artıyor. jelin kalınlığa etkisi var mıydı bilmiiorum.
Aynen cnm çok doğru yazmışsn katılıorm gerek duysaydı semra hoca zaten verirdi estrofem ben sadece o süre zarfında transfere kadar rahim kalınlaşır mı bir miktar daha bunu merak ettim tereddütlerm elbette olacak bu benim 6. Transferm sonuç da Rabbim hepimizn yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsnBelki yanlış anlaşılmalara sebep olur diye yazmak istedim. Estrofem tarzı hap ya da bantlar ilaçlı transfer tedavisinde kullanılıyor. Naturel e karar verildiyse sonrasında bu ilaçları kullanmak yumurta büyümesini baskılıyor.. Benim bir transferim naturelde yeterince kalınlaşmayan rahimi bantla kalınlaştırmaya çalıştığı için doktor vd dozu ayarlayamadığı için yumurta gelişiminin durmasıyla iptal edilmişti..
Benim ilk transferlerim 10lar civarıyken olmuştu hep ama kürtaj histereskopi gibi müdahaleler sonrası artık hiç o kadar kalınlaşmadı. 7.9du son transferimde kalınlık.. Transfer günü semra hoca 7nin üstü olması yeterli, daha da önemlisi 3 çizgiyi görebilmek formun istediğimiz gibi olması demişti.
Kalınlığa kafanızı çok takıp moralinizi bozmayın lütfen
Aa bak o da var. Yumurta büyüme baskısı haklısın.. ne diyeyim ki doktorlara emanetiz rabbimden sonra. Ne yapıyorlarsa çok da sorgulanmak gerek vardır bir bildikleri. Hep didikliyoruz duramayıp :)Belki yanlış anlaşılmalara sebep olur diye yazmak istedim. Estrofem tarzı hap ya da bantlar ilaçlı transfer tedavisinde kullanılıyor. Naturel e karar verildiyse sonrasında bu ilaçları kullanmak yumurta büyümesini baskılıyor.. Benim bir transferim naturelde yeterince kalınlaşmayan rahimi bantla kalınlaştırmaya çalıştığı için doktor vd dozu ayarlayamadığı için yumurta gelişiminin durmasıyla iptal edilmişti..
Benim ilk transferlerim 10lar civarıyken olmuştu hep ama kürtaj histereskopi gibi müdahaleler sonrası artık hiç o kadar kalınlaşmadı. 7.9du son transferimde kalınlık.. Transfer günü semra hoca 7nin üstü olması yeterli, daha da önemlisi 3 çizgiyi görebilmek formun istediğimiz gibi olması demişti.
Kalınlığa kafanızı çok takıp moralinizi bozmayın lütfen
Kalınlaşır canım hiç merak etme aksi bişey olsa iptal ederlerdi transferini İnşâAllah hayırlısı ile pozitifi alırsınAynen cnm çok doğru yazmışsn katılıorm gerek duysaydı semra hoca zaten verirdi estrofem ben sadece o süre zarfında transfere kadar rahim kalınlaşır mı bir miktar daha bunu merak ettim tereddütlerm elbette olacak bu benim 6. Transferm sonuç da Rabbim hepimizn yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn
Transfer günü hatırlamıyorum açıkçası ama şu an 8 ise iyi bir değer. Biraz daha artıyor galiba transfere kadar, senin de artar herhalde merak etme.Tr
Transfer günü hatırmıormsn cnm rahim kalınlığın kaçtı. Benimde salı günğ transferim olacak rahim kalınlığım 8 şimdilik salı gününe kadar artar mı acaba aynı mı kalır 8 mm de tam sınır
İşte beklediğim cvp çok saol canımmmKalınlaşır canım hiç merak etme aksi bişey olsa iptal ederlerdi transferini İnşâAllah hayırlısı ile pozitifi alırsın
saol cnm çarşamba günü 8 di salı günü de transferim var kısmetseTransfer günü hatırlamıyorum açıkçası ama şu an 8 ise iyi bir değer. Biraz daha artıyor galiba transfere kadar, senin de artar herhalde merak etme.
Evet canım semra hoca bana da demişti o 3 çizgiyi çok güzel herşey yolunda dedi haklısın aslında rahat olmak gerekir de işte yapamıorz B BiYesilBiKahve ben de kürtaj oldum 6 ay önce ondan kalınlaşmıor rahmim eskiden hiç böyle sorunum yoktu hatta 5 di adetin 2. Günü sonra kontrolde 3 mm düştü ben şok semra hoca istanbula çağırdı ben uzakta takip buarada gitti işte 2 gün sonra yine 5 mm ölçtüler nar suyu içtim de kalınlaştı diye düşünüorm ben bir umutsuz gittm istanbula dedim semra hoca iptal edebilir kısmet etti Rabbim Allahın izniyle transferm olacak inşallahAa bak o da var. Yumurta büyüme baskısı haklısın.. ne diyeyim ki doktorlara emanetiz rabbimden sonra. Ne yapıyorlarsa çok da sorgulanmak gerek vardır bir bildikleri. Hep didikliyoruz duramayıp :)
Bence 8 şu anda iyi gerçekten. Ben 3 defa kürtaj bir kere de erken doğum yaptım, Histeroskopi oldum, kalınlığımda çok sıkıntı yoktu. Bunları takma kafana. Onlar zaten ayrıntılarıyla düşünüyorlar ve tek bir doktor karar vermiyor, oturup birlikte karar veriyorlar. Sen transferine kanalize ol, kendini gevşet. Allah yardımcın olsun, hayırlar versin..saol cnm çarşamba günü 8 di salı günü de transferim var kısmetse
İnşâAllah canım benimİşte beklediğim cvp çok saol canımmmİnş güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bence yaptır istiyorlar diye biliyorumKızlar acil cevap verir misiniz ben buvğn transfer için ikinci muayeneye geldim adetin ikinci günü ilk muayenede hormon tahlili yapmıştım bu sefer de yaptırmalı mıyım hemşireye soruyum net bir yanıt alamadım
Bence 8 şu anda iyi gerçekten. Ben 3 defa kürtaj bir kere de erken doğum yaptım, Histeroskopi oldum, kalınlığımda çok sıkıntı yoktu. Bunları takma kafana. Onlar zaten ayrıntılarıyla düşünüyorlar ve tek bir doktor karar vermiyor, oturup birlikte karar veriyorlar. Sen transferine kanalize ol, kendini gevşet. Allah yardımcın olsun, hayırlar versin..[/QUOTÇok tşk ederim canım Rabbim hayırlısını nasipmetsim cümlemize
Yaptırmalısın canım her muayene de istiorlar tahlilBence yaptır istiyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?