Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Duruma göre değişiyor canım yumurtan dengeli büyüyorsa gerek yok benim birden büyümüştü o yüzden her gittiğimde kan vermiştim

Cnm yeni tedaviler hastanın durumuna göre de şekillenior ben iki defa ilaçlı transfer oldum bu 3. Olacak bu da natural transfer olacağım ilaçsız yani dondurulmş embryo transfer edilecek kısmetse. Benimde sebepsiz oldu 2 transfermde pozitfti ama düşük yaptım birinde de kalbi durdu bende de daha ömce başka yerde denedim 3 negatf somuç da ordan aşdıö bende çok pişman oldum neden ilk başta memoriale gelmedim die kısmet herşy değerim de inş yükselir gerek kalamz herşey kısmet hakkımzda hayırlısı olsun

amin inşallah.
muayene ücreti. işlem ücreti. ilaçların ortalama maliyeti ne kadar peki? yumurta toplamaya kadar sürekli çağırıyorlar mı bunlar önemli?

amin inşallah.
muayene ücreti. işlem ücreti. ilaçların ortalama maliyeti ne kadar peki? yumurta toplamaya kadar sürekli çağırıyorlar mı bunlar önemli?
Cnm ben geçen sene başladm çok zam geldi ben 6400 falandı paket fiyatı 15 gün gonalf kullandım cedrodite kullandım lucrin kullandım çatlatma iğnesinşimdi ben bunlara verdiğim para sırf ilaçlara 2000 geçti ilk transfer ücretsizdi belki size histeroskobide önerebilirler.... Şuan transfer olacağım inan fiyat bilgimde yok açıkcası daha önce olduğumda 3200 du şimdi ne kadar derler bilmiorm bu arada sık kontrollere çağrılıorsun anım yumurta gelişimini takip etmek için

Kızlar tedaviye başlayınca yapılan tahliller ücrete dahil mi ekstra ödeme alıyorlar mı
Cnm tedaviye başlamdan senden bir takım testler istior sem onlrı yaptırıp geliorsn bu genetik testler falan devlette yaptırıor genelde çünkü özel pahalı sonra adet 2. Günü tedaviye başlıorsn onlar testler yapıor onların hepsi ücretsiz

anladım. 5.tüp bebeğim süreç hep aynıydı. fiyatlar iyiymiş. benim bu tedavi 13.000 tl yi geçti.
hayırlısı bakalım
Allah sana da çok aratmasın sağlıkla kavuş evladına

Canım ben dondurulmuş embriyo transfer için şu an tedavideyim naturel hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum uzaktan tedavi oluyorum kendi doğum doktoruma gidip Rahim kalınlığı ve kan tahlilleri ni yaptırıp sonuçları hastaneye gönderiyorum dondurulmuş 4350 tl sadece transfer ücreti doğum doktorum muayene tahliller felan ben özele gidiyorum 800 tl felan onlar tutuyor bide tranfer zamanı çatlatma iğnesi ilaçlara 200 tl verdim biraz uzun yazsım ama kusura bakma canım bide transfer zamanı uçak bileti iki gece istanbulda kalma derken onbin olur galiba allah yardım etsin hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Allah yar ve yardımcınız olsun
Teşekkürler bilgi için

Strongmom_ EBRAR55 kızlar istemediler kan tahlili bugün adetin 11.günü rahim kalınlığım 7 mm olmuş nasıl sizce 3 gün daha estrofem kullanıp kontrole gidecekmişim nasıl sizce kalınlık

Strongmom_ EBRAR55 kızlar istemediler kan tahlili bugün adetin 11.günü rahim kalınlığım 7 mm olmuş nasıl sizce 3 gün daha estrofem kullanıp kontrole gidecekmişim nasıl sizce kalınlık
Kuzum kalınlık konusunda hiç bilgim yok ben hiç sormamıştım kanı da dediğim gibi yumurtanın erken çatlama olasılığı varsa her gidişte istiyorlar benden istemişlerdi her gittiğimde kişiden kişiye değişiyor hayırlı olsun İnşâAllah güzel haberlerinizi alırız

Canım ben naturel tedavideyim on ikinci günde benim Rahim kalınlığı 7 mm hemen hemen senle aynıyız şimdi ben Pazartesi sabah doğum doktoruma gidecem Rahim kalınlığı için bakalım onaltıncı gün kaç olmuş transfer zamanı 10 ya da 12 mm arası iyi diye biliyorum benim oğlumun transferinde Rahim kalınlığı 10.5 di 7 şuan için iyi transfere kadar artar daha hadi hayırlısı bakalım

Öyle mi diyorsun inşallah canım zaten muhtemelen seninle transferimiz aynı zamanda olacak.. Ben nar suyu da içmeye başladım bakalım fayda edecek mi.. Senin bir sonraki randevu ne zaman benim pazartesi

anladım. 5.tüp bebeğim süreç hep aynıydı. fiyatlar iyiymiş. benim bu tedavi 13.000 tl yi geçti.
hayırlısı bakalım
Allah sana da çok aratmasın sağlıkla kavuş evladına
Cnö pgt isterse o işte çok para birde 8000 olmuştr muhtemelen çok zam gelmş çünkü herşeye bakalm hakkımda hayrlısı

Cnm bende dış takibim normalde ben de sonuçlarımı mail yolluordm rahim kalınlığmda skntı olumca semra hoca istanbula gelmemi istanbulda takip olmamı istedi bende 2 defa gittim geldim otelde de kaldım salı kosmetse geri gidecğim anlayacağın çokk masraflı Allah yardımcmz olan yeter ki ii sonuçlar alalm Allah yardımcmz olsun hepimizin

Öyle mi diyorsun inşallah canım zaten muhtemelen seninle transferimiz aynı zamanda olacak.. Ben nar suyu da içmeye başladım bakalım fayda edecek mi.. Senin bir sonraki randevu ne zaman benim pazartesi
Evet canım benimde bir sonraki randevum 26 kasım pazartesi o zaman adetin onaltıncı günü oluyor bencede belkide aynı güne gelebilir transferimiz nar suyunu bırakma ben transfere kadar içicem birbirimizi haberdar edelim canım görüşürüz pazartesi doktora gidince haberdar et beni de görüşmek üzere

Benim değerler düşüyor ayrıca kanamam yoğunlaştı. Eşim son bir kez daha deneyelim dedi. Memorial da. Zaten baştan neden gitmediysek. İzmitten zor olur dedik. Oğlumuza kavuştuğumuz yerde son bir deneme yapıp bu defteri kapatıcaz artık. Ben çok yorgunum ama oğlum kardeş diye ölüyor. Bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün.
Doktorlar değişmiş kimi önerirsiniz? Hoş kim varsa o bakıyor biliyorum ama geçen sefer genel işlemlerimi Mustafa Acet yapmıştı memnundum. Transferi hande hanım yapmıştı. Süreci Semra hanım yönlendirmişti. Şimdi randevu alıcam kimi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…