Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben şu an Yücel beyleyim canım gayet memnunum gönül hanım bir defa girdi muayeneme o da iyiydi

allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah.
takip doktoru olarak kesinlikle yücel beyi öneririm.

Cnm o bahsettiğin doktorlar yok artık beril hanım yücel bey günseli hanım bence hepsi iyi benim takibi beril hanım yapıyor çok da memnunum canım inş güzel sonuçlar alırsın benimde 6. Denemem olacak hiç bir sorun yok bakalm mucizeme ne zaman kavuşacağım inş biran önce bizlerde anne olabilirz seninde oğlusuna kardeş olsun inş.

Amin hep beraber inşallah
Benim dd bu 6 olacak.

Benim doktorum yücel bey tranferimide o yapmıştı aynen canım ben de senin gibi yorgunum benim 2016 yılında memorialde ilk tüp bebek tedavisinde bir oğlum oldu bende nasipse bi kardeşi olsun istiyorum üç tane dondurulmuş embriyom vardı ekimde tedavi oldum bir tane beşinci gün embriyosu konuldu tutmadı ve ben kasım adeti ile başladım yarın tedavide onaltıncı günüm sabah doktor kontrolüm var Rahim kalınlığına bakılcak yumurtam onbeş milim olduysa kan tahlilleri de yaptırcam büyük ihtimalle yarın transfer tarihim bi aksilik olmazsa belli olur diye bekliyorum kalan son iki tane dondurulmuş embriyom var ikisini de koyacaklar inşallah olur olmazsa son şansım başka embriyom yok yeni tedaviye başlamayacağım allah oğluma sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin deyip çocuk defterini kapatacağım korunmayacağım kendinden olursa olur olmazsa hayırlısı diyelim benim durumumda böyle

İnşallah olur bu sefer. Allah güç kuvvet versin. Oğlum kardeş diye ölüyor her gece rüyasında görüyormuş sırf onun için uğraşıyorum. İnşallah bu sefer yüzümüz güler.

Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin canım ben yücel beyi öneririm çok ilgili ve naif bayan hekim istersen gönül hanım olabilir

Bence kesinlikle Günseli Hanim.

Çalışma saatlerimize beril hanım uygundu kısmet bakalım :/
Teşekkürler
Hayirlisi olsun canim. Ben Beril hanimi hic tanimadim, hicbir fikrim yok hakkinda. Takiplerimi genelde Günseli ve Yücel yapti, Gonul hanimada 1-2 kez muayene oldum ve sonrasinda kesinlikle istemedim. Insallah hayirli sonuclar alirsin :)

Hayirlisi olsun canim. Ben Beril hanimi hic tanimadim, hicbir fikrim yok hakkinda. Takiplerimi genelde Günseli ve Yücel yapti, Gonul hanimada 1-2 kez muayene oldum ve sonrasinda kesinlikle istemedim. Insallah hayirli sonuclar alirsin :)

Amin inşallah
Sana da hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Ardından biz geliriz inşallah :))

Kızlar bugün doğum doktoruma gittim adetin onaltıncı günü rahim kalınlığı 8 mm ölçüldü yumurtam 14*12 miş hastaneye bunlarla beraber kan tahlili sonuçlarını gönderdim telefon bekliyorum bakalım ne diyecekler

Canım benim de 8.1 olmuş rahim kalınlığı

ebrar hanim istanbul.disindanmi gelip tedaviye basladinZ.surecinizi anlatirmsnz.bn ankaradan gelicem.hastanede sehir disindan gelip kalma yani misafirhanesi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…