Cnm beril hanımda iyi bnöde doktorum o transferimi de günseli hanım yapacakmş yarın kısmetseÇalışma saatlerimize beril hanım uygundu kısmet bakalım :/
Teşekkürler
Cnm beril hanımda iyi bnöde doktorum o transferimi de günseli hanım yapacakmş yarın kısmetse
Evet canım şehir dışımdan twdaviye başladım ilk tüp bebek tedavim 2016 mart ayında başladı ilk denememde oğlum oldu üzerinden iki yıl geçti oğlum iki yaşında şükürler olsun üç tane 5. gün embriyomu dondurmuştum sonra ekim adetim ile dondurulmuş embriyom ile tedaviye başladım 28 ekimde transferim oldu 6 kasımda gebelik testi yaptım sonucum 7,99 çıktı kimyasal gebelik dediler ilaçları jeli kestim sonra 11 kasımda adet oldum naturel ilaçsız tedavi olduğum için hiç ara vermedim şimdi kalan iki dondurulmuş embriyom için tedavideyim bugün doktora gittim adetin 16. Günü rahim kalınlığım 8 mm yumurtam ise 14*12 mm hastaneye sonuçları gönderdim onlarda aradılar 28 kasımda tekrar yumurtamı ölçtürmem için doktora gidecem kan tahlillerimi yaptırcam büyük ihtimalle Çarşamba günü transfer günüm belli olur gelelim ikinci soruna hastanenin misafirhanesi var çok aşırı pahalıydı 2016 yılında geceliği 125 euroydu şimdi hiç sormadım bilmiyorum ben istanbul’a gittiğimde Kasımpaşa da demircan otel var kişi başı 70 tl eşimle gittik geceliği 140 tl ödedik otel güvenilir genelde tüp bebek tedavisi için şehir dışından gelenler orda kalıyor fiyatı uygun diye konum olrak çok iyi otelin önünden em1 ya da em2 otobüsleri ile şişli memorialın önünde iniyorsun dönüşte hastanenin yukarısında binip otelin önünde inebiliyorsun otelin bulunduğu cadde yemek yerleri dolu otelin yanında büyük market var bana yetiyor ben orda kalıyorum gidince ben bu oteli burda tedavi gören arkadaşların tavsiyesi ile bulup gittim otel lüks değil ama kötü de değil idare eder işte bende durumlar böyle şimdi Çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum sormak istediğiniz başka bir şey olursa elimden gelirse cevaplarım canımebrar hanim istanbul.disindanmi gelip tedaviye basladinZ.surecinizi anlatirmsnz.bn ankaradan gelicem.hastanede sehir disindan gelip kalma yani misafirhanesi varmi
Hayırlı olur inşallah. Herşey yolunda gitsin umarım pozitif alırsınız. Çatlatma iğnesini yaptığınız günü saymayın sonraki gün itibari ile 6. Gün transfer ediyorlar SevgilerimleKızlar bugün sonuçlarımdan sonra hastane den aradılar çarşamba günü tekrar doğum doktoruma gidecem yumurtamın ölçtürcem kan tahlillerimi yaptırıp sonuçları tekrar göndercem büyük ihtimalle transfer günümde belli olur galiba size biley sormak istiyorum transfer için çatlatma iğnesini vurduktan sonra kaçıncı gün transfer tarihi verdiler size cevaplarsanız memnun olurum
Canım bana çatlatma iğnesinden bahsetmediler sen natural transfer olacağın için mi vuracaksınKızlar bugün sonuçlarımdan sonra hastane den aradılar çarşamba günü tekrar doğum doktoruma gidecem yumurtamın ölçtürcem kan tahlillerimi yaptırıp sonuçları tekrar göndercem büyük ihtimalle transfer günümde belli olur galiba size biley sormak istiyorum transfer için çatlatma iğnesini vurduktan sonra kaçıncı gün transfer tarihi verdiler size cevaplarsanız memnun olurum
cok tesekkur ederim ebrar hanim.rabbim gonlunuze gore versin ins.tahlilerinizi devlet hastanesinddmi yaptirdinz.en basindan itibaren.ben bugun devlet hastanesine gittim tahliler icin yapmadilar.yarin baska bi devlet hastanesune gidecm bakalim ins bu kez sorun olmadan yaparlar.arti sizden yapmaniz icin ne gibi testler istediler.ayriyeten sizde arastirip baska testler istedinz mi.bu bnm 5 tup bebek tedavisi olucak.devlette ki 3 hakkimi doldurdum.4su dondurulmus emriyolarim konuldu yine olmadi.ins bu son tedavim olur gercektn cok yorucu bir surecEvet canım şehir dışımdan twdaviye başladım ilk tüp bebek tedavim 2016 mart ayında başladı ilk denememde oğlum oldu üzerinden iki yıl geçti oğlum iki yaşında şükürler olsun üç tane 5. gün embriyomu dondurmuştum sonra ekim adetim ile dondurulmuş embriyom ile tedaviye başladım 28 ekimde transferim oldu 6 kasımda gebelik testi yaptım sonucum 7,99 çıktı kimyasal gebelik dediler ilaçları jeli kestim sonra 11 kasımda adet oldum naturel ilaçsız tedavi olduğum için hiç ara vermedim şimdi kalan iki dondurulmuş embriyom için tedavideyim bugün doktora gittim adetin 16. Günü rahim kalınlığım 8 mm yumurtam ise 14*12 mm hastaneye sonuçları gönderdim onlarda aradılar 28 kasımda tekrar yumurtamı ölçtürmem için doktora gidecem kan tahlillerimi yaptırcam büyük ihtimalle Çarşamba günü transfer günüm belli olur gelelim ikinci soruna hastanenin misafirhanesi var çok aşırı pahalıydı 2016 yılında geceliği 125 euroydu şimdi hiç sormadım bilmiyorum ben istanbul’a gittiğimde Kasımpaşa da demircan otel var kişi başı 70 tl eşimle gittik geceliği 140 tl ödedik otel güvenilir genelde tüp bebek tedavisi için şehir dışından gelenler orda kalıyor fiyatı uygun diye konum olrak çok iyi otelin önünden em1 ya da em2 otobüsleri ile şişli memorialın önünde iniyorsun dönüşte hastanenin yukarısında binip otelin önünde inebiliyorsun otelin bulunduğu cadde yemek yerleri dolu otelin yanında büyük market var bana yetiyor ben orda kalıyorum gidince ben bu oteli burda tedavi gören arkadaşların tavsiyesi ile bulup gittim otel lüks değil ama kötü de değil idare eder işte bende durumlar böyle şimdi Çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum sormak istediğiniz başka bir şey olursa elimden gelirse cevaplarım canım
Bilmiyorum ki canım geçen ay ekim deki tedavimde de natureldi o zamam da çatlatma iğnesi yaptım altı gün sonrada transferim olduCanım bana çatlatma iğnesinden bahsetmediler sen natural transfer olacağın için mi vuracaksın
Saol canım ben özel hastane de kendi doğum doktorum var hep ona gittim canım biraz masraflı oluyor ama devlet hastanesinde uğraşamam bakarsın rahim kalınlığı felan yanlış ölçülür risk almak istemedim o sebeple kendi doktoruma gidiyorum tedaviye ilk başlayacağın zaman belli kan tahlilleri ve hsg ilaçlı rahim filmi felan istediler çektirdim gönderdim bi sorun çıkmadı bir sonraki ay tedaviye başladım aynen canım süreç uzun ve yorucu ama memorial mükemmel bir hastane doktorlar iyi ben ilk iki tüp bebek denememi kendi memleketimde yaptırdım çok pişmanım ne ilgi ne alaka transfer odasına yürüyerek gidiyorsun transfer oluyorsun kendin kalkıp odaya yine yürüyerek gidiyorsun bunun gibi bi süre sıkıntı daha ama memorialde seni yormuyorlar tekerlekli sandalye ile ameliyata gider gibi gidiyorsun gelirken de seni kaldırmadan sanki ameliyat tan çıkmış gibi getiriyorlar çok dikkat ediyorlar ben üçüncü denememi yine kadınlar klübünde araştırıp memorialı seçtim çok da iyi yapmışım bunu oğlum olduğu için söylemiyorum onlar elinden geleni yapıyor lar gerisi nasip allah nasip ederse doktorlar sebep oluyor işte böyle canımcok tesekkur ederim ebrar hanim.rabbim gonlunuze gore versin ins.tahlilerinizi devlet hastanesinddmi yaptirdinz.en basindan itibaren.ben bugun devlet hastanesine gittim tahliler icin yapmadilar.yarin baska bi devlet hastanesune gidecm bakalim ins bu kez sorun olmadan yaparlar.arti sizden yapmaniz icin ne gibi testler istediler.ayriyeten sizde arastirip baska testler istedinz mi.bu bnm 5 tup bebek tedavisi olucak.devlette ki 3 hakkimi doldurdum.4su dondurulmus emriyolarim konuldu yine olmadi.ins bu son tedavim olur gercektn cok yorucu bir surec
Saol canım ben özel hastane de kendi doğum doktorum var hep ona gittim canım biraz masraflı oluyor ama devlet hastanesinde uğraşamam bakarsın rahim kalınlığı felan yanlış ölçülür risk almak istemedim o sebeple kendi doktoruma gidiyorum tedaviye ilk başlayacağın zaman belli kan tahlilleri ve hsg ilaçlı rahim filmi felan istediler çektirdim gönderdim bi sorun çıkmadı bir sonraki ay tedaviye başladım aynen canım süreç uzun ve yorucu ama memorial mükemmel bir hastane doktorlar iyi ben ilk iki tüp bebek denememi kendi memleketimde yaptırdım çok pişmanım ne ilgi ne alaka transfer odasına yürüyerek gidiyorsun transfer oluyorsun kendin kalkıp odaya yine yürüyerek gidiyorsun bunun gibi bi süre sıkıntı daha ama memorialde seni yormuyorlar tekerlekli sandalye ile ameliyata gider gibi gidiyorsun gelirken de seni kaldırmadan sanki ameliyat tan çıkmış gibi getiriyorlar çok dikkat ediyorlar ben üçüncü denememi yine kadınlar klübünde araştırıp memorialı seçtim çok da iyi yapmışım bunu oğlum olduğu için söylemiyorum onlar elinden geleni yapıyor lar gerisi nasip allah nasip ederse doktorlar sebep oluyor işte böyle canım[/QUOTEcok tesekkur ederim.ebrar hanim guzel bilgilerinz icin rabbim oglunuza hayirli guzel bi omur versn ins gelecek olan evladinizada cok guzel bi hamilelik gecirmeniz dilegimle.tekrar grsmek uzere aeolun
Yok canım muayene olmuyorsun tranfer gününden bir gün önce arıyorlar yarın transferiniz var en geç şu saatte hastanede olun gelirken su içmeye başlayın diyorlar transfer odasına aldıklarında zaten idrara sıkışık olmanı istiyorlar ya o zaman ultrason ile bakıyorlar zaten hadi hayırlı olsun canım inşallah bende sabah doktora gidecem nasipse rahim kalınlığı ve kan tahlillerimi vericem büyük ihtimalle yarın benimde transfer günüm belli olacakKızlar ben şehir dışından gidip geliyorum cumartesi transferim var hayırlısıyla.. Cuma günü istanbul a bilet aldım ama kafama takıldı direk transfer günü mü gidiyorum hani bir gün önce muayene falan olmuyor mu
Kızlar ben şehir dışından gidip geliyorum cumartesi transferim var hayırlısıyla.. Cuma günü istanbul a bilet aldım ama kafama takıldı direk transfer günü mü gidiyorum hani bir gün önce muayene falan olmuyor mu
yok cnm olmuyor, merak etme . en son 6 gün önce falan muayane olmuş oluyorsun :) hayırlı olur inşşalahKızlar ben şehir dışından gidip geliyorum cumartesi transferim var hayırlısıyla.. Cuma günü istanbul a bilet aldım ama kafama takıldı direk transfer günü mü gidiyorum hani bir gün önce muayene falan olmuyor mu
Kaybınız için üzgünüm , geçmiş olsun . bu konuda ki genel kanı, histereskopi, rahimçizme sonrası mümkünse hemen arkası ya da 2-3 ay içinde olması diye biliorum. Sizin çizik olmuş arkasından denemişsiniz tutunmuş. ben hem çiziğin hem de tutunduğu için yer ettiğini düşünüorum. yani bahsettiğiniz gibi ocak da olur ama daha da geciktirmemiz gerek. bir de rabbim ol der ve olur aslında çok da küçük ayrıntılarla uğraşıp zorlamamak gerek . doktorunuz ne diyor durum için neyi önerdi? hayırlısı olsunArkadaşlar merhabalar size danışmak istediğim bir durum var bilgisi olan yazarsa çok sevinirim . 29 ağustosta rahim çizme operasyonu oldum sonraki adetle transfer oldu ancak düşükle sonuçlandı . Bu ay ki adetimle başlama kararı almıştık ancak bir ay daha ertelemek benim için daha uygun olacak . Merak ettiğim durum rahim çizme opresyonunun etkisi geçer mi süreyi uzatmamın bir sakıncası olur mu ? Bir sonraki aya bırakırsam transfer 15-20 ocak arasına kalacak.
İnşallah canım sağolyok cnm olmuyor, merak etme . en son 6 gün önce falan muayane olmuş oluyorsun :) hayırlı olur inşşalah
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Transfer öncesi muayne yapılmıyor.
Anladım canım ilk defa yaptığım için ister istemez acemilik oluyor :) çok teşekkür ederim inşallah sen de bugün transfer tarihini kesinleştirirsin. Nar suyu içmeye devam ediyor musun ben bıraksammı diye düşünüyorum pazartesi 8 oldu ya kalınlık bu sefer de çok kalın olmasın diyeYok canım muayene olmuyorsun tranfer gününden bir gün önce arıyorlar yarın transferiniz var en geç şu saatte hastanede olun gelirken su içmeye başlayın diyorlar transfer odasına aldıklarında zaten idrara sıkışık olmanı istiyorlar ya o zaman ultrason ile bakıyorlar zaten hadi hayırlı olsun canım inşallah bende sabah doktora gidecem nasipse rahim kalınlığı ve kan tahlillerimi vericem büyük ihtimalle yarın benimde transfer günüm belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?