Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün doktora gittim Rahim kalınlığı 8.5 mm yumurtam 15*16 mm olmuş kan tahlillerimi de verdim sonuçları hastaneye gönderdim şimdi hastane den telefon bekliyorum transfee günüm bugün belli olur diye bekliyorum bakalım hayırlısı olsun

Canım bende bugün doktora gittim Rahim kalınlığı 8.5 olmuş yumurtam 15 *16 mm olmuş kan tahlillerimi de yaptırdım sonuçları hastaneye göndedim hastane den telefon bekliyorum bakalım hayırlısı nar suyu bugün içmedim bakalım hastane den arasınlar ona göre bakacam şuan acaba transfer hangi güne gelcek herşey yolunda mı onu merak ediyorum

Hayırlı haberlerini ben de bekliyorum canı. İnşallah herşey yolunda gider

Kızlar hastane den aradılar cıma günü tekrar Rahim kalınlığı yumurta boyutu ve kan tahlilleri yeniden yaptırcam cuma günü adetin birinci gününden itibaren 20. günüm oluyor çatlatma iğnesini cuma akşamı vurdurularsa altı gün sonra tranfer olursam haftaya Perşembe oluyor bu da demek ki benim transferim 26. gün mü olacak kızlar benim gibi olan var mı yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra transferiniz oldu 6 günden önce transfer oluyor mu ben bugün çatlatma iğnesini yaparım salı günü tranferim olur diye düşünüyordum şaşırdım ya bakalım cuma günü ne diyecekler bilgisi olan varsa yazabilir mi

Selam , benim dondurulmuş naturel transferdi. 16. Günde olmuştu. ama yumurtam transferden 6 gün önce 19 mm di. Lh değerine de bakıyorlar 10-15 olmalı sanırım. Döngümün 9. Günü yumurtam 19.mm iken çatlatma yaptım. Benimki erken büyümüş olabilir veya sizin geç büyümüş olabilir. Bu kişiden kişiye değişirr önemli olan belirttiğim ölçümler. Allah yolunuzu açık etsin

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? Döngü gününüz uzunsa normal ben 25 günde bir adet oluyorum 15. Gün transfer oldum Benim yumurtalar erken çatlıyor çünkü 9. 10. Gün çatlamıştı iğneden sonra

çok geçmiş olsun canım bende şubat ayında çizik ve genişletme yaptırdım Nisa'n ayında transfer olmuştum pozitif aldım ama maalesef bende kaybettim Haziran ayında kürtaj olmuştum. Eylül'de tekrar başladım çok şükür pozitif aldım. Doktorum bi kere tutundu ya tekrar tutunma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti. İnşâAllah sende tekrardan pozitif haberlerle gelirsin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız İnşâAllah Stresler bitmiyor son 10 gündür ara ara kanamam oldu Biraz korktuk bu süreci de sıkıntısız atlatırız İnşâAllah sağlıkla

Cnm belkide yumurta kendiliğinden çatlamıştır seni ararlar panik yapma bence eğer farklı durum olursa riske atmazlar bence bende 20. Günü transfer oldum bende paniktim herkes 16. Gün genelde transfer olmuş

Kimyasal gebelikten sonra hemen tekrar tedavi olan var mı? doktora haftaya gidicem ama merak ettim.
Ben varım canım ekim ayında dondurulmuş birt ane embriyo transfer edildi gebelik testi sonucum 7,99 çıktı kimyasal gebelik oldu ben ilaçları bıraktım 4-5 gün sonra kasım ayında adet oldum şimdi kasım adeti ile tedavideyim kalan iki tane dondurulmuş embriyo transferi için yarın doktora gidicem rahim kalınlığı 8.5 yumurta 15*16 mm kan tahlillerimi de verdim yumurtamın ve kan tahlillerimin biraz yükselmesini bekliyorlar sanırım yarın büyük ihtimalle kan tahlillerim ve yumurtam biraz daha büyümüş olacak ve transfer tarihim belli olacak canım ben beklemek ve ara vermek istemedim yorucu bir süreç allah nasip ederse nasibimde varsa olur zaten olmazsa napim allah oğluma sağlık sıhhat versin önüme bakarım

Cnm belkide yumurta kendiliğinden çatlamıştır seni ararlar panik yapma bence eğer farklı durum olursa riske atmazlar bence bende 20. Günü transfer oldum bende paniktim herkes 16. Gün genelde transfer olmuş
Yok canım benim yumurtam daha çatlamadı rahim kalınlığı 8.5 mm o iyi ama yumurtam 15*16 mm sanırım biraz daha büyümesi lazım birde kan tahlilleriminde yükselmesini bekliyorlar ben ekimde tedavi oldum kimyasal gebelik oldu hiç ara vermeden kasım ayında şimdi yine kalan iki tane dondurulmuş embriyom için tedavideyim hemşireler naturel tedavi bi sıkıntı yok normal diyorlar benim demek ki geç büyüyor naturel tedavi olduğu için öyle işte canım yarın sabah doğum doktoruma kontrollüm var bakalım büyük ihtimalle yarın transfer tarihim belli olacak

İnşallah istediğin gibi olur sonuç heyecan vardır muhakkak bende ocakta başlıycam hepimize sağlık sıhhat versin öncelikle allahım sonra dileklerimizi

İnşallah bu sefer hayırlı sağlıklı bir evlat olur. Haftaya görüşücez bakalım doktor ne dicek. Opu dan 2gün önce 7mm di rahim benim. Opu da 8 olmuş transferde 9.5 olmuştu. Seninde yarın artık 9u geçmiş olur bence. Hayırlısı bakalım.

Hadi cnm inş yarın güzel haberler alırsın transfern belli olur büyük ihtimalle

Kızlar merhaba ben sabah doktora gittim Rahim kalınlığı 9.5 olmuş yumurtam 24*24 mm olmuş kan tahlillerimi verdim sonuçlarım çıktı hastane ye gönderdim telefon bekliyorum büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa bugün çatlatma iğnesini vurdururlar transfer günüm de belli olur diye bekliyorum inşallah her şey yolunda gider benim bugün adetin birinci gününden itibaren 20. Günüm bugün vursam iğneyi 6 gün sonra perşembe günü transfer 26. Günde transfer olan var mı acaba ya hiç bu kadar geç olacağını düşünmemiştim neyse bakalım 2 saate kadar ararlar hastane den bakalım ne diyecekler inşallah iptal olmaz

kalınlık iyi bence ama doktor bilir tabii :) ben hiç böyle bir süreç yaşamadığımdan bir şey diyemiyorum hayırlı haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…