Transferin hayırlı olsun canım..inşallah tutunur, sağlıkla kucağına alırsın..Kızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
Cnm kalınlık iyi yunurtanda ii büyümş hakkında hayırlısıKızlar merhaba ben sabah doktora gittim Rahim kalınlığı 9.5 olmuş yumurtam 24*24 mm olmuş kan tahlillerimi verdim sonuçlarım çıktı hastane ye gönderdim telefon bekliyorum büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa bugün çatlatma iğnesini vurdururlar transfer günüm de belli olur diye bekliyorum inşallah her şey yolunda gider benim bugün adetin birinci gününden itibaren 20. Günüm bugün vursam iğneyi 6 gün sonra perşembe günü transfer 26. Günde transfer olan var mı acaba ya hiç bu kadar geç olacağını düşünmemiştim neyse bakalım 2 saate kadar ararlar hastane den bakalım ne diyecekler inşallah iptal olmaz
Cnm ben famara kullandım 3 yumurtam oluştu pko hastasıyım bende 6. Tedavim oldu famara ile yumurtayı geliştirdk sonra çatlamıştı yumurtam gerwk kalmadı çatlatmaya iğnesine 20. Günü adetimin transfer oldum şuan sonuç belkiorm ilaç kullanmıorm folic asit coasprin dışındaArkadaşlar bugün 6. Tedavi için hastaneye gittim Semra hanımla görüştük yumurtalarım da kristalleşmeler olduğunu yani kalitesiz döllenme olmuyor hep dört olurdu bunda 2 bir de küçük bir tane gördü farklı ilaç verdi femara verdi ve az doz gonalf daha önce kullanan var mı acaba femara inşallah bu defa olur
Cnm inş güzel haberler alırız dualermz seninleKızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
Kızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
Canım inşallah allah yardımcımız olsun güzel geçer ve güzel haberlerini burdan duyarız dualarımız seninle hadi hayırlısıKızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
Selam canım nasılsın oldu mu transferinKızlar transfer tarihim 1 Aralık hayırlısıyla
Selam canım evet oldu bugün çok şükür bir sıkıntı çıkmadı aldım minnoşumuSelam canım nasılsın oldu mu transferin
Merhaba hayırlı olsun inşalalh. Evet ben de femara kullanmaştım, ama hafif bir ilaç die biliyorum 5 gün kullanıyorsunuz sonra bırakıp iğnelere geçirior Semra hoca. Femarayı verirken bakalım yumurtaların ne tepki verecek demişti. İstediği tepkiyi alınca güzel büyüyor az doz gonalf ye geçirmiştiArkadaşlar bugün 6. Tedavi için hastaneye gittim Semra hanımla görüştük yumurtalarım da kristalleşmeler olduğunu yani kalitesiz döllenme olmuyor hep dört olurdu bunda 2 bir de küçük bir tane gördü farklı ilaç verdi femara verdi ve az doz gonalf daha önce kullanan var mı acaba femara inşallah bu defa olur
İnşşalah bu kez olur arkadaşım sağlıcakla pozitif sonuçlar al:)Kızlar yarın transferim var bana şans dileyin çok umutluyum ama bir yanım da belirsizliğin Verdiği buruklukla savaşıyor.. Allah bu yolda emek veren kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın yanlarında bizimkileri de amin
İnşallah canım benim Allah razı olsunİnşşalah bu kez olur arkadaşım sağlıcakla pozitif sonuçlar al:)
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSelam canım nasılsın oldu mu transferin
Hayırlı olsun arkadaşımız İnşâAllah bu sefer güzel sonuçlara ulaşırsın.Arkadaşlar bugün 6. Tedavi için hastaneye gittim Semra hanımla görüştük yumurtalarım da kristalleşmeler olduğunu yani kalitesiz döllenme olmuyor hep dört olurdu bunda 2 bir de küçük bir tane gördü farklı ilaç verdi femara verdi ve az doz gonalf daha önce kullanan var mı acaba femara inşallah bu defa olur
MerhabA Burada okaliptus diye bir arkadaş vardı ondada kalitesiz yumurta vardı şişlide negatif olmuştu sonra Aret beye gitti ve az doz tedavi ile şimdi hamile .Bir araştırın isterseniz .Arkadaşlar bugün 6. Tedavi için hastaneye gittim Semra hanımla görüştük yumurtalarım da kristalleşmeler olduğunu yani kalitesiz döllenme olmuyor hep dört olurdu bunda 2 bir de küçük bir tane gördü farklı ilaç verdi femara verdi ve az doz gonalf daha önce kullanan var mı acaba femara inşallah bu defa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?