Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferin hayırlı olsun canım..inşallah tutunur, sağlıkla kucağına alırsın..

Arkadaşlar bugün 6. Tedavi için hastaneye gittim Semra hanımla görüştük yumurtalarım da kristalleşmeler olduğunu yani kalitesiz döllenme olmuyor hep dört olurdu bunda 2 bir de küçük bir tane gördü farklı ilaç verdi femara verdi ve az doz gonalf daha önce kullanan var mı acaba femara inşallah bu defa olur

Cnm kalınlık iyi yunurtanda ii büyümş hakkında hayırlısı

Cnm ben famara kullandım 3 yumurtam oluştu pko hastasıyım bende 6. Tedavim oldu famara ile yumurtayı geliştirdk sonra çatlamıştı yumurtam gerwk kalmadı çatlatmaya iğnesine 20. Günü adetimin transfer oldum şuan sonuç belkiorm ilaç kullanmıorm folic asit coasprin dışında

Cnm inş güzel haberler alırız dualermz seninle

Amin :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin mucize.
Hepimiz öyleyiz umut ve endişe bir arada.

Canım inşallah allah yardımcımız olsun güzel geçer ve güzel haberlerini burdan duyarız dualarımız seninle hadi hayırlısı

Kimyasal gebelik geçirenler kanamanız ne kadar sürmüştü? Bugün 8.gün. Dün hiçbir şey gelmedi bugün yine hafif kan var. Bitmedi bir türlü.

Kızlar transferimin 4. Günü progestan bakılmasını söylemişlerdi 18 çıkmış ilaçsız devam dediler sizlerde durum nasıl?

Merhaba hayırlı olsun inşalalh. Evet ben de femara kullanmaştım, ama hafif bir ilaç die biliyorum 5 gün kullanıyorsunuz sonra bırakıp iğnelere geçirior Semra hoca. Femarayı verirken bakalım yumurtaların ne tepki verecek demişti. İstediği tepkiyi alınca güzel büyüyor az doz gonalf ye geçirmişti

İnşşalah bu kez olur arkadaşım sağlıcakla pozitif sonuçlar al:)

Hayırlı olsun arkadaşımız İnşâAllah bu sefer güzel sonuçlara ulaşırsın.
Ben ilk tedavimde kullanmıştım femara bende hafif pco var o yüzden ağır gelmişti devlet hastanesinde yaptırmıştım artı gonal f ve managon ve ohss olmuştum İnşâAllah sana şifa olur çoğu kişide pozitif etkiler gösteriyor semra hanımın kişiye özel tedavi yapması çok güzel devlette herkese veriyorlardı femarayı

MerhabA Burada okaliptus diye bir arkadaş vardı ondada kalitesiz yumurta vardı şişlide negatif olmuştu sonra Aret beye gitti ve az doz tedavi ile şimdi hamile .Bir araştırın isterseniz .

Kızlar sabah bir mutsuzlukla uyandım kendimde belirti aramaya başladım ve hiç birşey yok sanki hiç transfer olmamışım gibi daha 2.gün erken biliyorum ama bu hissizlik korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…