Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sabah bir mutsuzlukla uyandım kendimde belirti aramaya başladım ve hiç birşey yok sanki hiç transfer olmamışım gibi daha 2.gün erken biliyorum ama bu hissizlik korkuttu beni

Kuzum öncelikle hayırlı olsun transferin son olsun güzel olsun inşallah hakkında en hayırlısını versin inşallah . Hiç üzülme bende ilk olmuştu hiçbişey bilmiyordum acemiydim. Hiç belirti arama yücel hoca bana şey demişti sen tıbben hamilesin annesin demişti sende hep öle düşün asla üzülme canım ...

Haklısın canım çok sağol biraz rahatladım teşekkür ederim

Kızlar sabah bir mutsuzlukla uyandım kendimde belirti aramaya başladım ve hiç birşey yok sanki hiç transfer olmamışım gibi daha 2.gün erken biliyorum ama bu hissizlik korkuttu beni
BEnce rahat olun İnan’ın Allah’a bırakın. Zira şuan transfer sonrası kaşık karın ağrılarınız olabilir işlem olduğu için endişeye düşersiniz. Olmaz umutsuzluğa.. bi kaç gün sonra kesilir ben oldu acaba tutmadı mı dersiniz. Ya da rregl belirtileri başlar üzülürsünüz . Hiç birşey hissetmezsiniz yine sabaha kadar belirti arasınız diyeceğim o ki daha önce yaşadınız mı bilmiyorum ama hamilelikten hamileliğe kişiden kişiye değişiyor. Rabbim ol demişse olacaktır. Ona bırakın aradan çekilin. Hayırlısı olur inşşalah

Evet çok duygusalım ve bazen sağlıklı düşünemiyorum o kadar haklısın ki.. Ben şu an ne yaşasam kötüye yoracak gibiyim yani belirti olsa da adet mi olcam acaba derim.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah

Canım umutsuz olmanı gerektircek bir durum yok henüz çok erken bak ben de 5.günden itibaren belirti aramıştım hiç bişey yoktu hatta burayada yazmıştım umutsuzum diye ama çok şükür pozitifi gördüm ben de hiç bi belirti olmadı hatta 5.haftanın sonuna kadar bile belirtilerim olmamıştı

Ay gerçekten mi.. İnan kendime engel olamıyorum en ufak bir sızı bile beni rahatlatıyor bu şekilde 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum.. Çok şükür sen pozitifi görmüşsün son kez sorcam kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan kaçıncı günden sonra başladı canım

Canım önce rahat ol ve stress yapma ben oğlumun transferinden sonra hiçbir belirti hissetmedim kesin tutmadı dedim sonra günü geldiğinde gebelik testi yaptırdım ve hamileydim sende içini ferah tut dua et

Kızlar biz bu sabah İstanbul a gittik hastaneye benim transferim nasipse Çarşamba günü olcakmış eşim transferimde yanımda olamıyacağı için bizde sabah gidip imzaları attık biraz önce eve geldik bem salı günü tek başıma İstanbul a transferim için gidicem salı ve Çarşamba gecesi İstanbul’da kalacam Perşembe döneceğim allahtan yıllardır İstanbul a gidip geldiğim için rahatım İstanbullulardan daha fazla biliyorum istanbulu işte böyle kızlar aranızda benim gibi Çarşamba günü transfer olacak olan varmı belki denk geliriz bana dua edin inşallah oğluma hayırlı bir kardeş gelir

İnşallah hayırlı haberler gelir bir ümit bende femara farklı ilaç inşallah işe yarar

Canım önce rahat ol ve stress yapma ben oğlumun transferinden sonra hiçbir belirti hissetmedim kesin tutmadı dedim sonra günü geldiğinde gebelik testi yaptırdım ve hamileydim sende içini ferah tut dua et
İnşallah dediğin gibi olur canım Allah hayırlısıyla nasip eder. Senin transferin de hayırlı olsun şimdiden Rabbim yardımcın olsun

Beni direk hem gonalf 200 günde ve femara verdi ama benim 2 bir de küçük bir yumurta var 2 buçuk diye biliriz dedi inşallah işe yarar

Sağol Semra hoca gerçekten çok ilgileniyor keşke bir ilacı ameliyatı herhangi birşey olsa ama maalesef sabır tek ilacım 2 yumurtaya düştü normal de 4 tane oluyordu inşallah bu ilaç işe yarar

Sağol Semra hoca gerçekten çok ilgileniyor keşke bir ilacı ameliyatı herhangi birşey olsa ama maalesef sabır tek ilacım 2 yumurtaya düştü normal de 4 tane oluyordu inşallah bu ilaç işe yarar
İnşâAllah yarar canım Rabbim büyük çoğu kişide güzel etkiler gösteriyor en güzelini nasip etsin mevlam sana bu güzel sabrının mükafatını versin canım

Canım için rahat olsun diye bende yazayım dedim benim ilk pozitifimde 5.6. Gün bel ağrısı oldu transfer öncesi göğüslerim şişti ağrıdı o yüzden onu belirti saymadım bulantı zaten herkeste olmuyır test günümden 10 gün sonra başlamıştı ama o bebeğimi kaybettim şimdi ki pozitifimde hiç belirtim olmadı ve galiba bu sefer olmadı dedim. Hiç kasık ve bel ağrısı yaşamadım göğüs hassasiyetim bile olmadı tabi haftalar geçince oluyor belirtiler o yüzden hiç dert etme dicem ama işte insan bi belirti arıyor kendinde İnşâAllah güzel haberlerle gelirsin buraya canım

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kardeşi. Sonra da benim oğluma gelsin kardeş:))
Ben çarşamba öğleden sonra görüşmeye gideceğim.

Ben de hiç bişe olmadı canım sonucu öğrendikten 2 hafta sonra falan başladı belirtilerim oda ağzımın tadı değişti bulantılarım başladı ve halen devam ediyo malesef kasık ağrısı bel ağrısı hiç öyle şikayetlerim olmadı yani. Sen sadece rahat ol bu sürede düşünmemeye çalış kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol Allaha sığın bol bol dua et namaz kılmak istersen oturarak kıl Allah kabul eder. İnşllh güzel haberini verceksin burdan bizlere

Bugün eve dönüyoruz zaten canım namaz kılacam dua edicem çok zor bir durummuş hiç birşey hissetmemek çok sağol destek olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…