Sorma canım inan gece rüyamda saçma sapan şeyler gördüm o kadar kafaya takıyorum ki elimde değil inşallah dediğin gibi olur benim de ve ben çok şükür hamileyim yazarım buraya canım sağol desteğin için..Canım için rahat olsun diye bende yazayım dedim benim ilk pozitifimde 5.6. Gün bel ağrısı oldu transfer öncesi göğüslerim şişti ağrıdı o yüzden onu belirti saymadım bulantı zaten herkeste olmuyır test günümden 10 gün sonra başlamıştı ama o bebeğimi kaybettim şimdi ki pozitifimde hiç belirtim olmadı ve galiba bu sefer olmadı dedim. Hiç kasık ve bel ağrısı yaşamadım göğüs hassasiyetim bile olmadı tabi haftalar geçince oluyor belirtiler o yüzden hiç dert etme dicem ama işte insan bi belirti arıyor kendinde İnşâAllah güzel haberlerle gelirsin buraya canım
Çok iyi anlıyorum seni canım normal duygular İnşâAllah hayırlısı ile nasip etsin RabbimSorma canım inan gece rüyamda saçma sapan şeyler gördüm o kadar kafaya takıyorum ki elimde değil inşallah dediğin gibi olur benim de ve ben çok şükür hamileyim yazarım buraya canım sağol desteğin için..
Canım sürekli ağlıyorum ya bugün üçüncü gün inşallah benim de öyle olur Allahım yardım eder inşallah.. Tutunma belirtileri de mi olmadı
Biraz daha sakinleştim canım çok teşekkür ederim valla burası da olması kafayı yerim heralde eve döndük bugün artık oyalayacam bir şekilde canım. Senin tüp bebek sebebin neydi pekiAğlama lütfen. Stres beslenme ve dinlenmeden daha beter etkiler. Sakin olmaya çalış. Örgü ör kitap oku bulmaca çöz dizi film izle. Kafanı dağıtmaya çalış. Ben oğlumun transferinde diğer 4 tedaviye göre aşırı rahattım nedense. Akşama kadar oturup dizi izliyordum. Belki de o rahatlık yardım etti. Dediğim gibi hiçbir belirti yoktu. İstersen bir uzmanla konuş bu şekilde stres yapmamalısın. Çook zor biliyorum ama dediğim gibi 5 kez tedavi oldum ve en sallamadığım en sakin olduğum tedavide hamile kaldım. Aslında şuan hamilesin zaten. Bu üzüntü bebeğini de geriyor. Bunu da düşün.
Biraz daha sakinleştim canım çok teşekkür ederim valla burası da olması kafayı yerim heralde eve döndük bugün artık oyalayacam bir şekilde canım. Senin tüp bebek sebebin neydi peki
Hadi inşallah bu son denemem olur canım neyse ki bir evladın var Allah onu sana bağışlasın Rabbim gönlüne göre versin. Bende de pkos var.Şükür sevindim:)) uyu bol bol bence sonra uyuyamayacaksın :)) benim sebepsiz her şey sorunsuz ama olmuyor. Son 5yıldır tiroid hastasıyım ama o çok etkili değil sonuçta ondan önce 4tane yaptırdım.
Hadi inşallah bu son denemem olur canım neyse ki bir evladın var Allah onu sana bağışlasın Rabbim gönlüne göre versin. Bende de pkos var.
Hayırlısı canım inşallahAmin. Evet şükür memorialda kavuşmuştum oğluma. İnşallah önce sizlerden müjde alalım.
Genelde takip doktorları yapıyor cAnım hepimizin genelde tedavi sırasında doktorların izin gününe denk geliyor bunu sıkıntı yapma hepsi işinde uzman ve güvenilir İnşâAllah güzel pozitif haberlerle gelirsinArkadaşlar merhaba, benimde carsamba gunu yumurta toplama islemim olacak. Melih bey yapiyormus bu islemi bugun hemsire oyle soyledi... peki merak ettiğim transferide belirli bir dr mu yapiyor yoksa kendi drunuz veya tercih etme sansimiz var mi? Mesela ben Yücel beyin hastasiyim. Yücel bey transfer yapiyor mu?
Canım okudum bi süredir ama yazamadım hiç. Sakın moral bozma ümit kesme. Belirti birçok kişide olmadı burada. Bende bel ağrısı ve idrarda renk değişikliği oluyordu o da son gün ya da son günden bi gün önce.. Şu an o kadar erken ki belirti aramak için.Hayırlısı canım inşallah
Canım okudum bi süredir ama yazamadım hiç. Sakın moral bozma ümit kesme. Belirti birçok kişide olmadı burada. Bende bel ağrısı ve idrarda renk değişikliği oluyordu o da son gün ya da son günden bi gün önce.. Şu an o kadar erken ki belirti aramak için.Hayırlısı canım inşallah
Cnm bence başka doktorların da görmesi iyi olmş çünkü her doktordan ayrı birşyler öğreniorsn sonuç itibari ile tüm sonuçları semra hoca değerlendiriyor karar verior yücel bey de transfer yapıyor diye duydum seçebiliorsn bunuBirde Yücel beyi tercih ettim ama 2 kez muayeneme girebildi hep izinliydi son 3 4 gittigimde... gidisatta hep farkli drlarla devam ettim... bir tek bu yonu icime sinmedi bu merkezin... kimin hastasiysa onun ilgilenmesi gerek bence sonuna kadar...
Canım benim ya ne kadar güzel yazmışsın çok teşekkür ederim ahh bu hasret insanı bazen hiç gitmemesi gereken noktalara götürüyor inan yoksa sakince beklemek daha faydalı embriyo için de.. Ben biraz daha sakinleştim evime gelmek de beni sakinleştirdi artık 7 gün sonrasını bekliyorum iyi ki varsınız ya gerçekten çok iyi geldi yazdıklarınCanım okudum bi süredir ama yazamadım hiç. Sakın moral bozma ümit kesme. Belirti birçok kişide olmadı burada. Bende bel ağrısı ve idrarda renk değişikliği oluyordu o da son gün ya da son günden bi gün önce.. Şu an o kadar erken ki belirti aramak için.
Rahatla dua et, olacağına inan, şu an minnak tutunmuştur inşallah ve büyümeye çalışıyordur, sen şimdi o yokmuş gibi davranırsan olmaz ki ama:) elini karnına koy, onunla konuş, gözünü kapat hayal et, kendini motive et.. Ama sakın kötü düşünme!
Canım stres yapma benim oğlumda da belirti olmadı zaten belirti bebeğin kalp atışları başladığı zaman oluyor o zamana kadar olmaz bişey kendine iyi bak içini ferah tut stres çok zararlıCanım sürekli ağlıyorum ya bugün üçüncü gün inşallah benim de öyle olur Allahım yardım eder inşallah.. Tutunma belirtileri de mi olmadı
Haklısın canım daha iyiyim şimdi sabırla test günümü bekleyecem çok sağolCanın stres yapma benim oğlumda da belirti olmadı zaten belirti bebeğin kalp atışları başladığı zaman oluyor o zamana kadar olmaz bişey kendine iyi bak içini ferah tut stres çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?