Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kardeşi. Sonra da benim oğluma gelsin kardeş:))
Ben çarşamba öğleden sonra görüşmeye gideceğim.
Benimde Çarşamba günü transferim var canım yarın sabah uçağı ile İstanbul a gidiyorum yarın arayacaklar tranfere kim gircek saat kaçta hastane de olmam gerekli diye hayırlısı bakalım

Canım ne tesadüf benimde Çarşamba günü transferim var tranferden bir gün önce arıyorlar transfer için saat kaçta hastane de olman gerektiğini söylüyorlar transfere hangi doktorun gireceğini söylüyorlar bana geçen transferimde gönül hanım girecek dediler ben istemedim eğer yücel bey orda isr o girsin dedi. Şansıma yücel bey de hastane de idi o girdi seni tranfer için aradıklarında özellikle söylersen yücel bey izinli değilse hastane de ise o giriyor bilgin olsun

Arkadaşlar memoriale cok guzel tavsiye ile gitmistim ortam vs dr.lar yakın diye olsun ama tavsiye eden arkadasim 7 yil evvel gitmisti oraya. Benim icin hayal kırıklığı oldu dr.lar cok iyi evet ama hastane yönetimi olarak hasta psikolojisi hastanin isini kolaylastirma vs gibi konularda cok katilar surekli dr.nuz degisiyo basta buna sinir olmustum sonra alistim hadi dr.umut beyin dosyama bakmadan konusup yok yere rahim yarasi yaktirtacakti bana ki budtransferimi bir ay öteleyecekti sonrasinda bi de diger bi meslektasi ay umut bey yeni burda anca ogreniyo sen drekt bana at tahlillerini demesi... Maddi konularda sekreter kizlarin surekli yanlis bilgilendirme yapmasi gibi bir suru sorun yasadik ve en son bugün transfer sonrasi ultroson icin randevu alicam hcg düzensiz yavaş artıyo erken cagirdilar ben calisiyorm ve bu sürecte sürekli izin almam gerektigi icin maluk kredi tukettim özel sektorde ögretmenim sabah gideyim ordan okula gecerim dedimgebe hastalara saat 18 den sonra randevu veriyorz diye bama randevu vermiyolar bakin diyrm 5dk.lik bi randevu ne kadar aksatabilir ben yeri geldi 10daki randevuma 12 de girdim mrsele yogunluk degil buranin bir işleyisi var diyo bana teldeki öncelik hastanin isinin kolaylasmasi degil mi prosedür diye inat ediyosunz izin alamiyrm gelemicem o saatte simdi muayene olamicam mi diyorm yapacak bisey yok diyo bana devlet hastanesi mi bu ya 5 aydir iki defa tedavi histeroskopi pgt derken bir yığın ucret aliyolar bir saati esnetemiyolar tam bir hayal kirikligi

Ve dünden beri bi hafta sonra icin randevu alamiyrm devlet hastanesi sanki son dakka arasam hak vericem araya beni sokamazlar hastalar yogundur vs diye ben 6gun önceden ariyorum yani

Ve dünden beri bi hafta sonra icin randevu alamiyrm devlet hastanesi sanki son dakka arasam hak vericem araya beni sokamazlar hastalar yogundur vs diye ben 6gun önceden ariyorum yani
Canım sekreteryaya takılma onlar boş beleş,sen doktorunla konuş doktorlar çok anlayışlı ve nazık sekreterler her yerde aynı maalesef

Canım sekreteryaya takılma onlar boş beleş,sen doktorunla konuş doktorlar çok anlayışlı ve nazık sekreterler her yerde aynı maalesef
Dogru hasta haklarini aradim hemen randevu verdiler. Teşekkür ederim cevabiinz icin
Bir de transferden sonraki muayene icin ücret odediniz mi bize kese görulene kadar pakete dahil demislerdi simdi aradilar 425 tl muayene icin fiyat soylediler
Kese görulene kadar pakete dahil degil miydi diye sordum o tedavi olarak dahil dendi ücret olarak değil dedi yani kese görulene kadar bu dr.lar tedavinize bakacak anlaminda demisler ama ucret olarak paket transferle bitiyor hcg vs ultroson ekstra dedi

Kızlar merhabalar bende o günden sonra gitmedim hastaneye hep bursada kadın doğumcuma gözükmüştüm . Yücel beyle konuşmuştuk . Artık düşükten sonra gitmedik. 10 aralık pazartesine randevu aldık sonunda tabi ben özelikle semra hocayla görüşcem dedikçe ertelendi falan ama sonunda ilk önce semra hoca sonra yücel beyle görüşme sansımız olucak .baya şey birikti sormak istediğim korkularım endişelerim 1 tane embriyom var onun hakkında konuşmak neler olucak hiç bilmiyorum . Bide kızlar brn şey sormak istiyorum saçma gelebilir size ama otopark için kart kullanmıştık tedavi sırasında acaba şimdi gidince tekrar kagıt verirlermi bilemedim:)) sonuçta oda para hani zatrn düşük sonrası gidicrm para alacaklar mı bilmiyorum ido ile geçicez zaten oda bir ücret eşim için sprem tahlili vermek istiyoruz oda para verirmiyiz bilmiyorum sizce ücret alınır mı ?

Slmm cnm transfere mı karar verdin? Otopark için o kartlar 1 aylık. Süresi dolmuştur. Şimdi geldiğinde iade ediyorsun 20 liralık paranı veriyorlar. Tekrar menekşe hanımdan kağıt alıp otoparka veriyorsun 20 lira alıp yine 1 aylık kart verirler sana. Sperm analizi için ödeme alırlar. Embriyon varsa neden sperm analizi istiyorsun? Muayene ücretine gelince Transfer etmek için randevu aldıysan ödeme almazlar. Transfer süreci için de adetli gitmen gerek 2. Gün bakıp öyle karar veriyorlar transfer edelim mi diye . Düşük sebebini konuşup naturel mi ilaçlı mı ona karar verirler. Düşük sebebine kromozomal bozukluk diyebilirler. Ama bence rahim sebebiyetini de gözardı etme derim. Gerekiyorsa konuş histereskopi ile çizik falan atıyorlar, düşük sebeplerinden biri de polis miyom vs varlığı. Onda histereskopi de belli oluyor. Hsg çektirmişmiydin? Ona da bak. Bu kez tüm yolları garantiler derim bol şans tatlım :)

Maalesef, pozitif alındıktan sonraki muayeneler ücretli. Dilerseniz kese ve kalp atımı için ayrı gidebilir ama 1 kere ödersiniz. Ya da ikisini bir gidip yine Ödersinzi. Her türlü o muayene ücretini alıyorlar. Çünkü paket dışı. Bazı arkadaşlar başka kurumla devamı etti

Yok ablacım öncelikle transfere gitmiyorum onun için başka zaman düşünüyoruz o yüzden bu konu hakkında knşalım diyorum .ben muayne ve konuşmak için gidiyorum . Biliyorum kart 1 aylıktı o yüzden geri teslim etmiştik ama kagıt veriyorlar. İşte onu bilmiyorum ne olucak bakarlar mı bakmazlar mı bide sprem için eşim aradı öle bişey dememişler ben anlamıyorum biri öle diyo biri böle hemşireler doktorlar doktorlar hemşire orda gerçekten bu konu hakkında da konuşunca kesinlikle

Kızlar merhaba ben sabah uçağı ile İstanbul a geldim bu saate kadar gezdim dolaştım şimdi oteldeyim hastane den aradılar yarın saat 3 de hastane de olacakmışım kan tahlilleri yapacaklarmış progesteronuma bakıp transferden sonra jel kullanıp kullanmayacağıma bakacaklar transferleri saat 5:30 gibi yapıyorlarmış bakalım hadi hayırlısı olsun bende durumlar böyle yarın benim gibi transferi olan arkadaşlar var mı aranızda

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, tedavi sırasında olumsuzluklar yaşanabiliyor, bu gibi durumlarda en yardımcı olan Zehra Hanım oluyor. Kendisiyle görüşüp yaşadıklarınızı anlatmanızı öneririm .

Aynen katılıyorum zehra hanım semra hanımın kız kardeşi diye biliyorum çok cana yakın ve ilgili bir bayan bencede ona söyleyebilirsin

Hadi hayırlısı bakalım Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.:)

Cnn şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını evet aksilikler oluor olmuştrda herkes de yaşamıştr bir takım şeyler sen geup doktorunu seçmeliydin başta benide bir çok doktor muayene etti yumurta toplama arifesinde. Sonra umut beye devretmişler dosyamı evet bende hiç memnun kalmadım hamile kalınca da umursamdm açıkcası neyse düşüklerim kayıplarım oldu o zaman bu işin umut bey ile olmayacağını anladm ve sitemli bir şekilde hastaneyi aradım ve semra hoca ile görüşmek istediğimi söyledm tabi bu çok zordu ben de şehir dışından tedavi oluorm ha değince kalkıp da istanbula gidilinilniorda sonra beril hoca dosyamı icelemiş bildiğiniz ezberlemş herşeye hakimdi eksik bir takım testlerimin olduğu ve tekrardan rahim filmi de çktrmemi söyledi kalktk istabula gittik beril hanımla görştük eksikleri tamamladk transfer aşamasnda da istanbulda kaldım beril hoca ve semra hoca girdi takibe transferimide gürsel hoca yaptı diyecğim şu ki maalesef bizim bazı şeyleri diretmemiz gerekior yoksa maalesef süreç zor ilerliyor... 5 dk muayene için neden sana bu şekilde yapmışlar inan anlamdm bence bunu semra hocaya yada asistanına mutlaka söyle

Görüşmek için ücret alacaklarını sanmıorm canım. Bizden almadılar bizde istanbula rahim filmi çektrmek için geldik bir takım testler de istediler onu da yaptırdık onları bıraktık hemde doktorla görüştük ilk adetlede tedaviye başladım natural transferm oldu

Canım ilk otoparka girerken makineden fişini alırsin Sonra danismadakı kızlardan otopark kağıdı istersin hemen veriyorlar zaten ben 1 aylık hakkım bittiğinde bu sekilde yeniliyorum o kadar para veriyoruz zaten hastaneye birde otopark parası vermeyelim dimi ama

Kızlar bu arada ben de kurtajdan sonra kromozom testlerini pihtilasma testlerini yaptırdım. Sonucu gonul hanima attim hafif pihtilasma cıkti.Rahım filmi tekrar çektirdim tabi daha gosteremedim Eger filmde sıkınti yoksa ayın 14 ünde rahime çizik atılıcak ve Önümüzdeki adetimle transfer hazırlığına Giricem inşallah dularinizi bekliyorum nolur eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…