Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen canım benim ne güzel söyledin gerçekten evet herşey para hani belki böle şey gibi gözükebir ama hepimizin durumu az çok belli durumlar malum bir aldıysak ikinci almıyoruz hatta tedavideyiz diye bişey bile alamıyoruz desek yeridir.o yüzden transferi bile bu yüzden konuşmak için gidiyorum bide ...

Bugün eve dönüyoruz zaten canım namaz kılacam dua edicem çok zor bir durummuş hiç birşey hissetmemek çok sağol destek olduğun için

4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. 2 pozitifim var. Toplamda da 6 kez bhcg yi yüksek gördüm, doğal yolla+tedavi vs ile. Bunların 5inde hep aynı belirtileri yaşadım. Göğüslerde büyüme ve hassasiyet. Hiç şaşmadı. Hep anladım hamile kaldığımı. Ama son tedavide hiç belirti olmadı. 8.gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Olmadı diye yazdım hatta burda. Ağladım saatlerce. E merkez de tahlili istiyor mutlaka. Yaptırdık mecbur. 800 küsür çıktı. İnanmadım tabi. Kesin yanlış dedim çünkü belirti yok. Tekrar verdim. Yine pozitif... Doğuma 3 haftam kaldı kısmetse, ikinci çocuğum ve benim belirtiler hala yok.Hiç olmadı bu sefer.Belirti herkeste olmadığı gibi her hamilelikte bile farklı olabiliyor... Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim isteyen ve bu yolda çabalayan herkese.

Ne güzel bir sürpriz olmuş öyle.. Allah bana da nasip eder inşallah hamileysem bir mucize olur benim de herlade çünkü gerçekten hiç birşey yok.. Canım iyi ki yazdın umut oldun Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin rabbim yavrunu sana bağışlasın sağol

Olacak Allah’ın izniyle. Zamanını O’ndan başkası bilemez ama bu yolda çabalayan herkes bi gün anne olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba ben şuan hastanedeyim İstanbul da yağmur çok yağıyor ve trafik yoğun bu sebeple geç kalmim diye erken geldim bugün transferim var bakalım hadi hayırlısı bana şans dileyin
Hayırlı olsun transferiniz .sizde şehir dışından geliyordunuz sanırım. Eğer öyle ise süreçten bahseder misiniz kaç kez gitmek gerekiyor ve kalacak yerler var mı ücretleri nasıl bilgi verebilir misiniz

Kızlar merhaba ben şuan hastanedeyim İstanbul da yağmur çok yağıyor ve trafik yoğun bu sebeple geç kalmim diye erken geldim bugün transferim var bakalım hadi hayırlısı bana şans dileyin
Hayırlı olsun inşşalah kocaman hayırı tertemiz bol şans dilerim. Heyecan da var sanırım bayağı erken gelmişsiniz. Alın yavrunuzu eve dönün inşşalah :)

Hayırlı olsun transferiniz .sizde şehir dışından geliyordunuz sanırım. Eğer öyle ise süreçten bahseder misiniz kaç kez gitmek gerekiyor ve kalacak yerler var mı ücretleri nasıl bilgi verebilir misiniz
Canım şuan hastane deyim bugün transferim var akşam dana cevep yazarım olur mu

bugün görüştük. Uzun süreli infertilitr ve 5 denemenin 4 ü olumsuz olduğundan ayrıntılı genetik testler istendi. Sonra embriyolara da yapılacak. 2-3 ay uğraşıcaz yani. Şubatı bulacak transfer sanırım.

Ben de az önce ayrıldım karşılaştık belki de :)

Hadi hayırlısı bakalım kolayca geçsin sağlıkla müjde gelsin:)
Saol canım teşekkür ederim bencede mutlaka karşılaşmışızdır ama birbirimizi tanımadığımız için bilmiyoruz bakalım şuan odada bekliyorum transfer için hayırlısı
evet canım şehir dışından geliyorum kalacak yer olarak kasımpaşa da demircan otel var geceliği iki kişi 140 tl otelin arka tarafında otobüs durağı var em1 ya da em2 otobüsüne bindiğinde hastanenin önündeki durakta iniyorsun yine dönüşte hastanenin üst tarafındaki otobüs durağında aynı otobüslere binip kasımpaşa durağında inip direkt otele geçiyorsun ben ilk tüp bebeği 2016 yılında yaptım o zaman tuttu bir oğlum var ilk tedavide iki günde üç günde bir hastane ye gidip gelmiştim iğne felan kullanmıştım yumurta toplama işlemi yapılmıştı sonra transfer oldu şimdi ise ekim ayında dondurulmuş bir embriyo konuldu ilaçsız tedavi oldum kendi memleketimde doğum doktoruma gidip Rahim kalınlığı ve kan tahlillerimi yaptırıp hastane ye sonuçları göndermiştim onlar da sonuçlara göre bilgi veriyorlardı o transferimden gebelik olmadı şimdi ise ara vermedim kalan iki tane dondurulmuş embriyom için geldim tutarsa inşallah oğlumun bir kardeşi olur tutmazsa da yapacak bişey yok nasip değişmiş derim tekrar tedavi düşünmüyorum süreç maddi manevi çok yorucu öyle yani başka aklına takılan bişey olursa sorabilirsin elimden gelen bişey olursa cevaplarım

Gerçekten çok yorucu bir süreç, benimde 4. denemem olacak arayış içerisindeyim hep Memorial aklımda ama cesaret edemiyorum uzaklıktan dolayı. İnşallah tutar da oğlunuzun minnoş kardeşleri olur :)teşekkür ederim cevabınız için .

Evet ben de başta gönül hnmi secmistim ama cok yoğun oluyo beril hnm gunseli hanm bu ücü arasinda oldu diretince doktorlar işinde iyi gercekten ama hastane sistem olarak işletme olarak hep kisisel ugraslarla biseyleei hallediyosun mesela randevu problemini hasta haklarini arayinca halledebildim gebe takibi aksam 6dan sonra diye direttiler isleyis dediler şikayet edince geri vites tabir caizse ama dr.la bitmiyo iş bu kisimlarda da hep stres yaşattilar bize Allah sonuclarimizi guzel eylesin de unuttursun bu yaşadıklarımızı insallah hepimize

Arkadaşlar yarın tekrar kontrolüm var sadece 2 yumurtam var e2 düşük lh 10 cıvarların da cetrodite başladım bakalım yarın ne olacak yumurtalarım kalitesiz sadece tam döllenme olan yer de kristalleşmeler varmış öyle söyledi Semra hanım bakalım artık bu defa ne olacak ama Bu kez ilginç olan birşey prolaktinim hep yükselti 35 -40 bu tedavi de 13 çıktı . Femara ilaçta umarım işe yaramıştır ama zor vakayım sadece 2 yumurta dolu mu boş mu kaliteli mi döllenecek mi

Canım Allah ol dedikten sonra yumurtaların da döllenir sana da tutunur.. İnşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…