- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
İnşallah cnm hepimizin yüzü güler evladımıza kavuşuruz bazen öyle çaresiz kalıyorum ki az yumurta bir de kalitesiz çok zorCanım Allah ol dedikten sonra yumurtaların da döllenir sana da tutunur.. İnşallah herşey güzel olacak
Anlıyorum seni canım ben de kendimi şu an öyle hissediyorum çok korkuyorum tutunamadı mı bana diye.. Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim kimseye aratmasın çok zor.İnşallah cnm hepimizin yüzü güler evladımıza kavuşuruz bazen öyle çaresiz kalıyorum ki az yumurta bir de kalitesiz çok zor
Canim giremedim kac gundur... hayirli olsun transferinn insallah bebegin sıkı sıkı tutunmustur..... benimde bugun yumurtalarım toplandi 9 yumurta toplandi insallah 5. Gun embriyom kalir 9 taneden... transferim subat ayinda olacak zaten... bu arada yucel bey girdi dimi transferine. simdiki tek dusuncem 2 3 tane bile olsa 5. Gun embriyomun olmasi Allahin izniyle... sendende guzel mujdeli haberler olsunnn insallahhh... senin dondurulmus mu taze transfer mi oldu kacinci gun embriyosuydu bu aradaCanım ne tesadüf benimde Çarşamba günü transferim var tranferden bir gün önce arıyorlar transfer için saat kaçta hastane de olman gerektiğini söylüyorlar transfere hangi doktorun gireceğini söylüyorlar bana geçen transferimde gönül hanım girecek dediler ben istemedim eğer yücel bey orda isr o girsin dedi. Şansıma yücel bey de hastane de idi o girdi seni tranfer için aradıklarında özellikle söylersen yücel bey izinli değilse hastane de ise o giriyor bilgin olsun
Canım transferime yücel bey girdi 5. Gün embriyosu iki tane idi bir tanesi baya iyi diğeri geriden geliyormuş sanki o çoktan umut vaad etmiyor gibi allah bilir tabi 14 aralık cuma gebelik testim bakalım hayırlısıCanim giremedim kac gundur... hayirli olsun transferinn insallah bebegin sıkı sıkı tutunmustur..... benimde bugun yumurtalarım toplandi 9 yumurta toplandi insallah 5. Gun embriyom kalir 9 taneden... transferim subat ayinda olacak zaten... bu arada yucel bey girdi dimi transferine. simdiki tek dusuncem 2 3 tane bile olsa 5. Gun embriyomun olmasi Allahin izniyle... sendende guzel mujdeli haberler olsunnn insallahhh... senin dondurulmus mu taze transfer mi oldu kacinci gun embriyosuydu bu arada
Canım hayırlı olsun transferin inşallah bebeğin tutunur sana ve sağlıkla devam eder..Canım transferime yücel bey girdi 5. Gün embriyosu iki tane idi bir tanesi baya iyi diğeri geriden geliyormuş sanki o çoktan umut vaad etmiyor gibi allah bilir tabi 14 aralık cuma gebelik testim bakalım hayırlısı
Merhaba yeni tedavin hayirli olsun. Ben son tedavimde femara kullandim e2 yerlerdeydi butun gece aglamistim 1 tane bile kaliteli yum yok diye. Sonraki kontr. Yucel hoca femara kullandigim icin e2 onemi yok o ilac dusuk gosterir bizim icin lh onemli demişti. Insallah bu sefer hayirlisiyla altin bir embriyon olur. Dualarim seninleArkadaşlar yarın tekrar kontrolüm var sadece 2 yumurtam var e2 düşük lh 10 cıvarların da cetrodite başladım bakalım yarın ne olacak yumurtalarım kalitesiz sadece tam döllenme olan yer de kristalleşmeler varmış öyle söyledi Semra hanım bakalım artık bu defa ne olacak ama Bu kez ilginç olan birşey prolaktinim hep yükselti 35 -40 bu tedavi de 13 çıktı . Femara ilaçta umarım işe yaramıştır ama zor vakayım sadece 2 yumurta dolu mu boş mu kaliteli mi döllenecek mi
Canım ben de şu an aynı durumdayım transferin 5.günü ve belirti adına tek bir durum bile yok ben de her gece ağlıyorum sizden böyle şeyler duydukça biraz moral oluyor Allah inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder. Çok zor bir imtihan artık başkalarının bebeklerini bile sevemiyorum bana acıyorlarPek yazamiyorum ama hepinizi okumaya calisiyorum.hepinize bol sanslar Allah insallah hepinizin once gobeklerini sonra kucaklarini doldursun. Benimde 7.tedavimde mucizilerim geldi. Su an 24.haftadayim çok şükür biraz zor geciyor ama olsun sonu guzel olsun ben raziyim. Bu arada benim belirtim oldugunda ya dustu ya kimyasal oldu. Ama son tedavimde o kadar çok agladim ki hic belirtim yok diye hatta 7.günü kan testi yaptim bosuna ilac almayayim diye ama çok sukur pozotifi gordum. O yuzden belirtiyok diye uzulmeyin lutfen simdiden hayirlisi olsun.
Hadi hayirlisi olsun canimmm insallahhh mujdeli haberlerinu aliriz.... 2 embriyo transferin oldu dimi... peki kac yumurtan toplanmisti toplamda kac tanesi kaldi geriye canim... benim 9 toplandi dun bugun aradilar 8 tanesi dollenmis, bir taneside supheli dedi... 7 tanesi gidisat normalmis...Canım transferime yücel bey girdi 5. Gün embriyosu iki tane idi bir tanesi baya iyi diğeri geriden geliyormuş sanki o çoktan umut vaad etmiyor gibi allah bilir tabi 14 aralık cuma gebelik testim bakalım hayırlısı
Ahhh canim bilirim o duyguyuu bende oyleydim kizim olmadan... başkalarının cocugunu bile sevemezdim nazari deger falan demesinler diye.... allahim seninde kucagini doldursun insallahhh mujdeli haberlerini bekliyorum... senin kacinci gun transferin oldu kac yumurta toplanmisti kaci kaldi... ben cok endiseliyim 9 taneden 5. Gune giden olur mu diyeee... biri gitmis zaten biride supheliymis... 7 tane dollenmis... korkum var 5. Gun icin giderr insallahhhCanım ben de şu an aynı durumdayım transferin 5.günü ve belirti adına tek bir durum bile yok ben de her gece ağlıyorum sizden böyle şeyler duydukça biraz moral oluyor Allah inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder. Çok zor bir imtihan artık başkalarının bebeklerini bile sevemiyorum bana acıyorlar
Zaten bir tek bunları yaşayanlar birbirini anlayabilir Allahım bize sabır versin.. Canım benden 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı ve 13 tanesi 5.güne gelip donduruldu. Bir tanesini transfer ettiler 12 tane kaldı geride olmazsa onlardan devam edicem. Seninkiler de inşallah olabildiğince fazla kalır 5.güne inşallah canımAhhh canim bilirim o duyguyuu bende oyleydim kizim olmadan... başkalarının cocugunu bile sevemezdim nazari deger falan demesinler diye.... allahim seninde kucagini doldursun insallahhh mujdeli haberlerini bekliyorum... senin kacinci gun transferin oldu kac yumurta toplanmisti kaci kaldi... ben cok endiseliyim 9 taneden 5. Gune giden olur mu diyeee... biri gitmis zaten biride supheliymis... 7 tane dollenmis... korkum var 5. Gun icin giderr insallahhh
Lütfen belirti arama lütfen moralini bozma benim de hic olmadı belirtim kalktım buzdolabını döküp sildim olmadı zaten diye. Bu göğüs hassasiyeti vs bile öğrendikten bikac hafta sonra basladıCanım ben de şu an aynı durumdayım transferin 5.günü ve belirti adına tek bir durum bile yok ben de her gece ağlıyorum sizden böyle şeyler duydukça biraz moral oluyor Allah inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder. Çok zor bir imtihan artık başkalarının bebeklerini bile sevemiyorum bana acıyorlar
Her zaman desteğini esirgemedin allah razı olsun bakalım 2 yumurta kaderde ne varsa onu yaşıcaz az yumurta bir de üzerine kalitesiz olunca gerçekten zor hatta gönül hoca da bu gün zor vaka olduğumu ama benden daha kötü olan bir hastasının suan hamile olduğunu söyledi.Merhaba yeni tedavin hayirli olsun. Ben son tedavimde femara kullandim e2 yerlerdeydi butun gece aglamistim 1 tane bile kaliteli yum yok diye. Sonraki kontr. Yucel hoca femara kullandigim icin e2 onemi yok o ilac dusuk gosterir bizim icin lh onemli demişti. Insallah bu sefer hayirlisiyla altin bir embriyon olur. Dualarim seninle
Canım benim yumurta toplanmadı 2016 yılında bir embriyo konuldu oğlum oldu şimdi iki yaşında şükürler olsun dondurulmuş üç tane vardı ekimde bir tane dondurulmuş embriyo konuldu olmadı ara vermeden kasım adeti ile başladım dün akşam transferim oldu son kalan iki embriyo konuldu biri iyi kalite diğeri pek umut vaad etmiyor ben şuan havaalanındayım memlekete dönüyorum gebelik testim 14 aralık Cuma bakalım hayırlısıHadi hayirlisi olsun canimmm insallahhh mujdeli haberlerinu aliriz.... 2 embriyo transferin oldu dimi... peki kac yumurtan toplanmisti toplamda kac tanesi kaldi geriye canim... benim 9 toplandi dun bugun aradilar 8 tanesi dollenmis, bir taneside supheli dedi... 7 tanesi gidisat normalmis...
Canım bana kalan son iki embriyom dün akşam konuldu biri iyi diğeri geriden geliyormuş çok umut vaad etmiyor yani ilkinin % 50 şansı varsa geriden gelenin % 20 şansı varmış bakalım hayırlısıhanımlar merhaba. size bir sorum olacak. yumurta toplama işlemim gerçekleşti bir önceki denemede 7 yumurta varken bu defa 4 yumurta olgunlaşmıştı. Bunlardan da 2 tanesi döllendi . 2. gün 3. yumurta da döllenmişti. benim sorunum yumurtalar dölleniyor ancak düzgün şekilde bölünmüyorlar sanırım. şimdi 4. güne geldik. yine bir önceki denemde olduğu gibi biraz yavaş seyrediyor dedi doktor. bugün transfer de olabilirsiniz haber vereceğiz dediler. sizin embriyolarınız nasıl gitti? böyle geriden gelen embriyo transferi olan var mı aranızda? aklım allak bullak oldu. 2018 yılında 2. denemem. ne yapacağım bilmiyorum. transfer olsam nasıl gidecek acaba?
Arkadaşlar yarın tekrar kontrolüm var sadece 2 yumurtam var e2 düşük lh 10 cıvarların da cetrodite başladım bakalım yarın ne olacak yumurtalarım kalitesiz sadece tam döllenme olan yer de kristalleşmeler varmış öyle söyledi Semra hanım bakalım artık bu defa ne olacak ama Bu kez ilginç olan birşey prolaktinim hep yükselti 35 -40 bu tedavi de 13 çıktı . Femara ilaçta umarım işe yaramıştır ama zor vakayım sadece 2 yumurta dolu mu boş mu kaliteli mi döllenecek mi
Cok iyi yapmışsın hemen ikinci cocugu düsünerek. Acaba sadece 5 sene mi saklanabiliyor embriyolar? Benim de 2 tane pgtli embriyom var dondurulmus ama 5 yıla nasıl sıgacak bu doğumlar(inşallah tutarsa tabi) süre uzamıyor mu embriyo saklamadaCanım benim yumurta toplanmadı 2016 yılında bir embriyo konuldu oğlum oldu şimdi iki yaşında şükürler olsun dondurulmuş üç tane vardı ekimde bir tane dondurulmuş embriyo konuldu olmadı ara vermeden kasım adeti ile başladım dün akşam transferim oldu son kalan iki embriyo konuldu biri iyi kalite diğeri pek umut vaad etmiyor ben şuan havaalanındayım memlekete dönüyorum gebelik testim 14 aralık Cuma bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?