Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm şimdi baktım lh acayip düşmüş 10 iki gün önce şimdi 2.24 olmuş e2 yerler de zaten yücel hoca bunu mu demek istedi

Canım bana kalan son iki embriyom dün akşam konuldu biri iyi diğeri geriden geliyormuş çok umut vaad etmiyor yani ilkinin % 50 şansı varsa geriden gelenin % 20 şansı varmış bakalım hayırlısı

Allah yardimcin olsun kardesim. Benim 4. Gun embriyosu 2 tane transfer olacak insallah. Gecen sefer gerileme olmustu buyumelerinde. Bu nedenle sansi arttirmak icin 2 tane transfer ediliyor. Bu sefer de 2 transfer olacak... insallah tutunurlar...

Maşallah canim cok guzel sayida yumurtalarin kalmis insallahh tutunur ilkinde... bu arada belirtilere olmasina olmamasina sakin takilma her insan bunyesi farkli... stres yok sabirla gununu bekle zaten yarisi gitmis :)

Canım transferime yücel bey girdi 5. Gün embriyosu iki tane idi bir tanesi baya iyi diğeri geriden geliyormuş sanki o çoktan umut vaad etmiyor gibi allah bilir tabi 14 aralık cuma gebelik testim bakalım hayırlısı
Hic belli olmaz ikiside tutunabilir canim allahim yeterki ol desin... Allah oglunada uzun ömürler versin bu arada... insallah kardesleri tutunurlar... zaten cocuk olduktan sonra insan tamamen cocuguma kardes olsun diye yalniz kalmasin diye istiyor... benim kizim 7 yasinda o kadar cok kardes istiyorki... meleklerimizin yuzu suyu hurmetine hersey yolunda gitsin

Aynen benim oğlumda çok istiyor. Sırf onun için katlanıyorum. Bebek gördümü gözü doluyor. Alıp kucağına oturuyor seviyor. İçim eziliyor.

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 9 gün sürdü adetim. Yoğun 2 gündü diper günler az azdı.
Dün muayene oldum rahim çok inceydi 3 mm yumurtalarım 2-3 taneydi boyutları vs uygundu yeni yumurta toplandığı için birkaç taneymiş. Neyse tedavim için planlama yaptık. Rahim filmim olmadığı için hemen çektirin dediler. Oradan çıkıp hsg çektirdik. Hsg den sonra kanamam oldu dün açıl renkti ilaç geri gelir dediler. Bugün gün içinde bir şey yoktu. Akşama doğru kasıklarım rahim bölgem ve belim ağrıyor ve adet kanaması gibi kanamam var. Şimdi bu ne acaba? Hsg nin tetiklediği bir şey mi? Anlayamadım.

Çok normal canım ilk gün hafif kanama oluyor ilaç geri geliyor ertesi günde ağrı oluyor 3 kere çekildim hepsinde oldu öyle nerede çektirdin echomarda mı?

Aynen benim oğlumda çok istiyor. Sırf onun için katlanıyorum. Bebek gördümü gözü doluyor. Alıp kucağına oturuyor seviyor. İçim eziliyor.
Al bizdende o kadar arkadasim... kizim dizilerde bile bebek gorse sirf onun icin diziyi izliyor o derece... allahim yavrularimiza kardes nasip etsin tez vakit... sen ne durumdasin tedavide misin su anda hangi asamadasin

Canım İnşâAllah bu sefer olur Rabbimin izniyle yeter ki ol desin
Herkese mi bakıyorlar progesteron benden hiç istemediler neden acaba

Uzatılıyor diye biliyorum dilekçe verilerek

Canım kalitelerine takılma sakın onlar ana rahmine girince rahat ediyorlar :) İnşâAllah sımsıkı tutunsunlar

Canım belirti arama gerçekten bende stres olmuştum hatta 8. Gün kan vermiştim belirti mi bilmem ama beni ateş basıyordu test gününe yakın.

Bu arada bende yeğenlerim dışında kimsenin çocuğunu sevemiyorum acıyarak baktıkları için halbuki çocukları çok severim ve aram çok iyidir. Rabbim İnşâAllah kendi çocuklarımızı sevmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bi şekilde hepimize

Al bizdende o kadar arkadasim... kizim dizilerde bile bebek gorse sirf onun icin diziyi izliyor o derece... allahim yavrularimiza kardes nasip etsin tez vakit... sen ne durumdasin tedavide misin su anda hangi asamadasin

Amin
Kimyasal oldu geçen ayki tedavi. Pazartesi bitti dün görüşmeye gittim. Uzun süreli infertilite ve tekrarlayan tedavi başarısızlığı yaşımında artık 39 olması sebebiyle bir sürü genetik test istediler. Adetle birlikte tedavi başlıcak. Embriyolara da (inşallah oluşur:)) genetik taramalar yapılacak. Sonra transfer yapılacak. Birkaç ayı bulacak yani.

Canım İnşâAllah bu sefer olur Rabbimin izniyle yeter ki ol desin

Herkese mi bakıyorlar progesteron benden hiç istemediler neden acaba
Yok canım geçen sefer benden de istemediler ama bu sefer istediler progesteron hormonum 6 çıkmış 10 ve üzeri bi rakam olduğunda gerek yokmuş benimki düşük olduğu için verdiler bu hormon bebeğin Rahime tutunmasına yardımcı olan hormonmuş canım hayırlısı bakalım

Anladim canim insallah bu tedavinde hersey yolunda gider... allahim hic kimseyi evlat yolunda aratmasin... bende bu ay ki adetimde rahim filmi cektiricem... 4 sene once dis gebelik vardi bende... ondan sonra cektirmistim acik tuplerim ama hasar var mi diye istedi yucel bey. O yuzden donduruluacak embriyolar. Filme gore transferi sonraki ay yapacak... hasar varsa biraktigimiz yer oraya denk gelir tutmaz... emin adimlarla gidelim dedi.

Hayırlısı İnşâAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…