- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Cnm şimdi baktım lh acayip düşmüş 10 iki gün önce şimdi 2.24 olmuş e2 yerler de zaten yücel hoca bunu mu demek istediMerhaba yeni tedavin hayirli olsun. Ben son tedavimde femara kullandim e2 yerlerdeydi butun gece aglamistim 1 tane bile kaliteli yum yok diye. Sonraki kontr. Yucel hoca femara kullandigim icin e2 onemi yok o ilac dusuk gosterir bizim icin lh onemli demişti. Insallah bu sefer hayirlisiyla altin bir embriyon olur. Dualarim seninle
Canım bana kalan son iki embriyom dün akşam konuldu biri iyi diğeri geriden geliyormuş çok umut vaad etmiyor yani ilkinin % 50 şansı varsa geriden gelenin % 20 şansı varmış bakalım hayırlısı
Maşallah canim cok guzel sayida yumurtalarin kalmis insallahh tutunur ilkinde... bu arada belirtilere olmasina olmamasina sakin takilma her insan bunyesi farkli... stres yok sabirla gununu bekle zaten yarisi gitmis :)Zaten bir tek bunları yaşayanlar birbirini anlayabilir Allahım bize sabır versin.. Canım benden 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı ve 13 tanesi 5.güne gelip donduruldu. Bir tanesini transfer ettiler 12 tane kaldı geride olmazsa onlardan devam edicem. Seninkiler de inşallah olabildiğince fazla kalır 5.güne inşallah canım
Hic belli olmaz ikiside tutunabilir canim allahim yeterki ol desin... Allah oglunada uzun ömürler versin bu arada... insallah kardesleri tutunurlar... zaten cocuk olduktan sonra insan tamamen cocuguma kardes olsun diye yalniz kalmasin diye istiyor... benim kizim 7 yasinda o kadar cok kardes istiyorki... meleklerimizin yuzu suyu hurmetine hersey yolunda gitsinCanım transferime yücel bey girdi 5. Gün embriyosu iki tane idi bir tanesi baya iyi diğeri geriden geliyormuş sanki o çoktan umut vaad etmiyor gibi allah bilir tabi 14 aralık cuma gebelik testim bakalım hayırlısı
Hic belli olmaz ikiside tutunabilir canim allahim yeterki ol desin... Allah oglunada uzun ömürler versin bu arada... insallah kardesleri tutunurlar... zaten cocuk olduktan sonra insan tamamen cocuguma kardes olsun diye yalniz kalmasin diye istiyor... benim kizim 7 yasinda o kadar cok kardes istiyorki... meleklerimizin yuzu suyu hurmetine hersey yolunda gitsin
Çok normal canım ilk gün hafif kanama oluyor ilaç geri geliyor ertesi günde ağrı oluyor 3 kere çekildim hepsinde oldu öyle nerede çektirdin echomarda mı?Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 9 gün sürdü adetim. Yoğun 2 gündü diper günler az azdı.
Dün muayene oldum rahim çok inceydi 3 mm yumurtalarım 2-3 taneydi boyutları vs uygundu yeni yumurta toplandığı için birkaç taneymiş. Neyse tedavim için planlama yaptık. Rahim filmim olmadığı için hemen çektirin dediler. Oradan çıkıp hsg çektirdik. Hsg den sonra kanamam oldu dün açıl renkti ilaç geri gelir dediler. Bugün gün içinde bir şey yoktu. Akşama doğru kasıklarım rahim bölgem ve belim ağrıyor ve adet kanaması gibi kanamam var. Şimdi bu ne acaba? Hsg nin tetiklediği bir şey mi? Anlayamadım.
Al bizdende o kadar arkadasim... kizim dizilerde bile bebek gorse sirf onun icin diziyi izliyor o derece... allahim yavrularimiza kardes nasip etsin tez vakit... sen ne durumdasin tedavide misin su anda hangi asamadasinAynen benim oğlumda çok istiyor. Sırf onun için katlanıyorum. Bebek gördümü gözü doluyor. Alıp kucağına oturuyor seviyor. İçim eziliyor.
Canım İnşâAllah bu sefer olur Rabbimin izniyle yeter ki ol desinArkadaşlar yarın tekrar kontrolüm var sadece 2 yumurtam var e2 düşük lh 10 cıvarların da cetrodite başladım bakalım yarın ne olacak yumurtalarım kalitesiz sadece tam döllenme olan yer de kristalleşmeler varmış öyle söyledi Semra hanım bakalım artık bu defa ne olacak ama Bu kez ilginç olan birşey prolaktinim hep yükselti 35 -40 bu tedavi de 13 çıktı . Femara ilaçta umarım işe yaramıştır ama zor vakayım sadece 2 yumurta dolu mu boş mu kaliteli mi döllenecek mi
Herkese mi bakıyorlar progesteron benden hiç istemediler neden acabaKızlar merhaba ben şuan havaalanındayım uçağımı bekliyorum nasipse memleketime dönüyorum dün akşam transferim oldu iki tane 5. Gün embriyom vardı ikiside konuldu biri iyi diğeri geriden geliyormuş dediler birde progesteron tahlilim düşük çıkmış onun için iğne verdiler birde folik asit kullanacağım pazar günü progesteron tahlili yaptırıp sonuçları hastaneye göndercem onlarda gerekirse iğneye devam ettirecekler gebelik testi tarihim 14 Aralık Cuma günü hayırlısı bana şans dileyin dualarına katmayı unutmayın
Uzatılıyor diye biliyorum dilekçe verilerekCok iyi yapmışsın hemen ikinci cocugu düsünerek. Acaba sadece 5 sene mi saklanabiliyor embriyolar? Benim de 2 tane pgtli embriyom var dondurulmus ama 5 yıla nasıl sıgacak bu doğumlar(inşallah tutarsa tabi) süre uzamıyor mu embriyo saklamada
Canım kalitelerine takılma sakın onlar ana rahmine girince rahat ediyorlar :) İnşâAllah sımsıkı tutunsunlarhanımlar merhaba. size bir sorum olacak. yumurta toplama işlemim gerçekleşti bir önceki denemede 7 yumurta varken bu defa 4 yumurta olgunlaşmıştı. Bunlardan da 2 tanesi döllendi . 2. gün 3. yumurta da döllenmişti. benim sorunum yumurtalar dölleniyor ancak düzgün şekilde bölünmüyorlar sanırım. şimdi 4. güne geldik. yine bir önceki denemde olduğu gibi biraz yavaş seyrediyor dedi doktor. bugün transfer de olabilirsiniz haber vereceğiz dediler. sizin embriyolarınız nasıl gitti? böyle geriden gelen embriyo transferi olan var mı aranızda? aklım allak bullak oldu. 2018 yılında 2. denemem. ne yapacağım bilmiyorum. transfer olsam nasıl gidecek acaba?
Canım belirti arama gerçekten bende stres olmuştum hatta 8. Gün kan vermiştim belirti mi bilmem ama beni ateş basıyordu test gününe yakın.Canım ben de şu an aynı durumdayım transferin 5.günü ve belirti adına tek bir durum bile yok ben de her gece ağlıyorum sizden böyle şeyler duydukça biraz moral oluyor Allah inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder. Çok zor bir imtihan artık başkalarının bebeklerini bile sevemiyorum bana acıyorlar
Çok normal canım ilk gün hafif kanama oluyor ilaç geri geliyor ertesi günde ağrı oluyor 3 kere çekildim hepsinde oldu öyle nerede çektirdin echomarda mı?
En iyisi orası canım orada iki kere çektirdimHımm tamam o xaman. Evet orada hemen çektirdik. Sağa sola git ara sor uğraşacak durumumuz yoktu.
Al bizdende o kadar arkadasim... kizim dizilerde bile bebek gorse sirf onun icin diziyi izliyor o derece... allahim yavrularimiza kardes nasip etsin tez vakit... sen ne durumdasin tedavide misin su anda hangi asamadasin
Ben en son 2007 de çektirmiştim berbattı. Cidden burası iyiydi.En iyisi orası canım orada iki kere çektirdim
Yok canım geçen sefer benden de istemediler ama bu sefer istediler progesteron hormonum 6 çıkmış 10 ve üzeri bi rakam olduğunda gerek yokmuş benimki düşük olduğu için verdiler bu hormon bebeğin Rahime tutunmasına yardımcı olan hormonmuş canım hayırlısı bakalımCanım İnşâAllah bu sefer olur Rabbimin izniyle yeter ki ol desin
Herkese mi bakıyorlar progesteron benden hiç istemediler neden acaba
Anladim canim insallah bu tedavinde hersey yolunda gider... allahim hic kimseyi evlat yolunda aratmasin... bende bu ay ki adetimde rahim filmi cektiricem... 4 sene once dis gebelik vardi bende... ondan sonra cektirmistim acik tuplerim ama hasar var mi diye istedi yucel bey. O yuzden donduruluacak embriyolar. Filme gore transferi sonraki ay yapacak... hasar varsa biraktigimiz yer oraya denk gelir tutmaz... emin adimlarla gidelim dedi.Amin
Kimyasal oldu geçen ayki tedavi. Pazartesi bitti dün görüşmeye gittim. Uzun süreli infertilite ve tekrarlayan tedavi başarısızlığı yaşımında artık 39 olması sebebiyle bir sürü genetik test istediler. Adetle birlikte tedavi başlıcak. Embriyolara da (inşallah oluşur:)) genetik taramalar yapılacak. Sonra transfer yapılacak. Birkaç ayı bulacak yani.
Anladim canim insallah bu tedavinde hersey yolunda gider... allahim hic kimseyi evlat yolunda aratmasin... bende bu ay ki adetimde rahim filmi cektiricem... 4 sene once dis gebelik vardi bende... ondan sonra cektirmistim acik tuplerim ama hasar var mi diye istedi yucel bey. O yuzden donduruluacak embriyolar. Filme gore transferi sonraki ay yapacak... hasar varsa biraktigimiz yer oraya denk gelir tutmaz... emin adimlarla gidelim dedi.[/QUO
İşi şansa bırakmıyorlar. Hiçbir şeyi atlamıyorlar. Bunu seviyorum ben. Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah.
Hayırlısı İnşâAllah canımYok canım geçen sefer benden de istemediler ama bu sefer istediler progesteron hormonum 6 çıkmış 10 ve üzeri bi rakam olduğunda gerek yokmuş benimki düşük olduğu için verdiler bu hormon bebeğin Rahime tutunmasına yardımcı olan hormonmuş canım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?