rabbim.gonlumuze gore versin ins.aciyolar die sakin dusunme bu rabbimin bize bi sinavi. ins bu sinavdan gecicez.sabir ve sukur ile kardesim gonlune ferah tut.Canım ben de şu an aynı durumdayım transferin 5.günü ve belirti adına tek bir durum bile yok ben de her gece ağlıyorum sizden böyle şeyler duydukça biraz moral oluyor Allah inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eder. Çok zor bir imtihan artık başkalarının bebeklerini bile sevemiyorum bana acıyorlar
hayirli haberlerinzi aliriz ins.Canım benim yumurta toplanmadı 2016 yılında bir embriyo konuldu oğlum oldu şimdi iki yaşında şükürler olsun dondurulmuş üç tane vardı ekimde bir tane dondurulmuş embriyo konuldu olmadı ara vermeden kasım adeti ile başladım dün akşam transferim oldu son kalan iki embriyo konuldu biri iyi kalite diğeri pek umut vaad etmiyor ben şuan havaalanındayım memlekete dönüyorum gebelik testim 14 aralık Cuma bakalım hayırlısı
adet bitiminizden kac gun sonra cekildiniz bide devlette mi cekildiniz ozeldemi.Çok normal canım ilk gün hafif kanama oluyor ilaç geri geliyor ertesi günde ağrı oluyor 3 kere çekildim hepsinde oldu öyle nerede çektirdin echomarda mı?
Kızlar bir sorum olacak. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün sonra kan testi günüm zaten kan testi de yaptırcam ama şimdi benim süreç güzel ilerledi embriyom 5AA idi. Görünürde bir problem yoktu ama olmadı. Semra hoca sizce nasıl bir yol izler aranızda benim gibi olan var mı gelecek ay gel dondurulmuşlardan devam edelim mi der yoksa tutmama sebebini araştıralım mı
Evet canım Allahtan ümit kesilmez ama ben de şimdiden bakayım sizlere nasıl bir yol çizilmiş ben neler yapabilirim diye sormak istedim.. Benim daha ilk transferimdi canım 27 yaşındayım. Evet ben de önce Allah a sonra Semra hocaya çok güveniyorumSon ana kadar umutsuzluk yok canım. İnşallah tutmuştur.
Kaçıncı transferin?
Benim 1 aşılama 5 tüpbebekten 4ünün olumsuz olması. Ayrıca 14 senedir kendiliğimden hiç hamile kalmamam nedeniyle ayrıntılı araştırmaya gideceğiz dedi. Genetik için bir sürü test verdik. Sonra da embriyolar incelenecek. Ben Semra hanımın ilmine güveniyorum o yüzden o ne derse onu yapıyoruz.
Ben ilkini devlette çektirdim raporu yanlış yazmışlar 4 senem heba oldu daha sonra 2 kez farklı sebeplerden dolayı ameliyat sonrası yapışıklık var mı diye çekildim iki kez echomarda adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyor telefonla arayıp randevu alıyorsunuz onlar adet gününü sorup ona göre randevu veriyorlara
adet bitiminizden kac gun sonra cekildiniz bide devlette mi cekildiniz ozeldemi.
Canım evde yapılan testlere çok güvenme keşke yapıp aklını bulandırmasaydın. Bazen geç tutunuyor bebek burada bi kaç arkadaş test gününde bile negatif kanda pozitif görmüştü olumsuz düşünmeKızlar bir sorum olacak. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün sonra kan testi günüm zaten kan testi de yaptırcam ama şimdi benim süreç güzel ilerledi embriyom 5AA idi. Görünürde bir problem yoktu ama olmadı. Semra hoca sizce nasıl bir yol izler aranızda benim gibi olan var mı gelecek ay gel dondurulmuşlardan devam edelim mi der yoksa tutmama sebebini araştıralım mı
Evet canım Allahtan ümit kesilmez ama ben de şimdiden bakayım sizlere nasıl bir yol çizilmiş ben neler yapabilirim diye sormak istedim.. Benim daha ilk transferimdi canım 27 yaşındayım. Evet ben de önce Allah a sonra Semra hocaya çok güveniyorum
Ben şu an kendimi bayağı hem olumlu hem de olumsuz sonuca hazırladım canım hala test gününe kadar umut var :) hayır histereskopi yaptırmadım ilk denemem zaten yaşım 27 canımBen ilkini devlette çektirdim raporu yanlış yazmışlar 4 senem heba oldu daha sonra 2 kez farklı sebeplerden dolayı ameliyat sonrası yapışıklık var mı diye çekildim iki kez echomarda adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyor telefonla arayıp randevu alıyorsunuz onlar adet gününü sorup ona göre randevu veriyorlar
Canım evde yapılan testlere çok güvenme keşke yapıp aklını bulandırmasaydın. Bazen geç tutunuyor bebek burada bi kaç arkadaş test gününde bile negatif kanda pozitif görmüştü olumsuz düşünme
Histeroskopi falan yaptırmış mıydın?
İnşallah canım ben de onu düşünüyorum bence histereskopi ister. Ne kadara yapıyor Semra hoca bilgin var mkTekrar yaptırmayı düşünüyorsan tabiiki her şey yolundayken neden olmadığını daha ayrıntılı düşünür. Kişiye özel tedavi uyguladıkları için ne olur bakalım.
Tabii inşallah gerek kalmaz. :)
Evet canım o duygu hepimizde oluyordu nasip İnşâAllah tutunmuştur. Kötü düşünmeyelim çok stresli günler biliyorum bişeylerle oyalanmaya çalışBen şu an kendimi bayağı hem olumlu hem de olumsuz sonuca hazırladım canım hala test gününe kadar umut var :) hayır histereskopi yaptırmadım ilk denemem zaten yaşım 27 canım
Hele bi 2gün sonra kandaki sonucunu da al arkadaşım. Hayırlı olur şnşallah. Sonra ki süreç dedin gibi ise Semra hoca ne derse desin. Sen transfere acele etme ve ısrar et nedenini araştır. Sonra yine üzülme.Kızlar bir sorum olacak. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün sonra kan testi günüm zaten kan testi de yaptırcam ama şimdi benim süreç güzel ilerledi embriyom 5AA idi. Görünürde bir problem yoktu ama olmadı. Semra hoca sizce nasıl bir yol izler aranızda benim gibi olan var mı gelecek ay gel dondurulmuşlardan devam edelim mi der yoksa tutmama sebebini araştıralım mı
Haklısın canım ben de çok öyle düşünüyorum ki zaten Semra hocanın da hemen gel transfer yapalım diyeceğini sanmıyorum.. İnşallah hayırlı haber alırım.Hele bi 2gün sonra kandaki sonucunu da al arkadaşım. Hayırlı olur şnşallah. Sonra ki süreç dedin gibi ise Semra hoca ne derse desin. Sen transfere acele etme ve ısrar et nedenini araştır. Sonra yine üzülme.
İnşşallah cnm temennimiz bu:) bu arada yaşın gençliğine de takılma. Semra hocalar biraz gerek görmüyor yaş genç olunca. Ama anladığım şu ki belli olmuor. Ellerinde bir istatistik var yaşa bağlı olarak istemiyorlar bazı şeyleri ama sen ısrarcı olHaklısın canım ben de çok öyle düşünüyorum ki zaten Semra hocanın da hemen gel transfer yapalım diyeceğini sanmıyorum.. İnşallah hayırlı haber alırım.
Aynen canım haklısın sonuçta rahimde bir problem olması yaşın genç olmasına bağlı değil ısrarcı olucam haklısınİnşşallah cnm temennimiz bu:) bu arada yaşın gençliğine de takılma. Semra hocalar biraz gerek görmüyor yaş genç olunca. Ama anladığım şu ki belli olmuor. Ellerinde bir istatistik var yaşa bağlı olarak istemiyorlar bazı şeyleri ama sen ısrarcı ol
Arkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direkKızlar bir sorum olacak. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün sonra kan testi günüm zaten kan testi de yaptırcam ama şimdi benim süreç güzel ilerledi embriyom 5AA idi. Görünürde bir problem yoktu ama olmadı. Semra hoca sizce nasıl bir yol izler aranızda benim gibi olan var mı gelecek ay gel dondurulmuşlardan devam edelim mi der yoksa tutmama sebebini araştıralım mı
Aynen canım bekliyorum beklerken de aklımdan b planları geçiyor :))Arkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?