Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

rabbim.gonlumuze gore versin ins.aciyolar die sakin dusunme bu rabbimin bize bi sinavi. ins bu sinavdan gecicez.sabir ve sukur ile kardesim gonlune ferah tut.

hayirli haberlerinzi aliriz ins.

Kızlar bir sorum olacak. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif. 2 gün sonra kan testi günüm zaten kan testi de yaptırcam ama şimdi benim süreç güzel ilerledi embriyom 5AA idi. Görünürde bir problem yoktu ama olmadı. Semra hoca sizce nasıl bir yol izler aranızda benim gibi olan var mı gelecek ay gel dondurulmuşlardan devam edelim mi der yoksa tutmama sebebini araştıralım mı

Son ana kadar umutsuzluk yok canım. İnşallah tutmuştur.

Kaçıncı transferin?

Benim 1 aşılama 5 tüpbebekten 4ünün olumsuz olması. Ayrıca 14 senedir kendiliğimden hiç hamile kalmamam nedeniyle ayrıntılı araştırmaya gideceğiz dedi. Genetik için bir sürü test verdik. Sonra da embriyolar incelenecek. Ben Semra hanımın ilmine güveniyorum o yüzden o ne derse onu yapıyoruz.

Evet canım Allahtan ümit kesilmez ama ben de şimdiden bakayım sizlere nasıl bir yol çizilmiş ben neler yapabilirim diye sormak istedim.. Benim daha ilk transferimdi canım 27 yaşındayım. Evet ben de önce Allah a sonra Semra hocaya çok güveniyorum

a
adet bitiminizden kac gun sonra cekildiniz bide devlette mi cekildiniz ozeldemi.
Ben ilkini devlette çektirdim raporu yanlış yazmışlar 4 senem heba oldu daha sonra 2 kez farklı sebeplerden dolayı ameliyat sonrası yapışıklık var mı diye çekildim iki kez echomarda adet bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyor telefonla arayıp randevu alıyorsunuz onlar adet gününü sorup ona göre randevu veriyorlar
Canım evde yapılan testlere çok güvenme keşke yapıp aklını bulandırmasaydın. Bazen geç tutunuyor bebek burada bi kaç arkadaş test gününde bile negatif kanda pozitif görmüştü olumsuz düşünme
Histeroskopi falan yaptırmış mıydın?

Tekrar yaptırmayı düşünüyorsan tabiiki her şey yolundayken neden olmadığını daha ayrıntılı düşünür. Kişiye özel tedavi uyguladıkları için ne olur bakalım.
Tabii inşallah gerek kalmaz. :)

Ben şu an kendimi bayağı hem olumlu hem de olumsuz sonuca hazırladım canım hala test gününe kadar umut var :) hayır histereskopi yaptırmadım ilk denemem zaten yaşım 27 canım

İnşallah canım ben de onu düşünüyorum bence histereskopi ister. Ne kadara yapıyor Semra hoca bilgin var mk

Ben şu an kendimi bayağı hem olumlu hem de olumsuz sonuca hazırladım canım hala test gününe kadar umut var :) hayır histereskopi yaptırmadım ilk denemem zaten yaşım 27 canım
Evet canım o duygu hepimizde oluyordu nasip İnşâAllah tutunmuştur. Kötü düşünmeyelim çok stresli günler biliyorum bişeylerle oyalanmaya çalış

Hele bi 2gün sonra kandaki sonucunu da al arkadaşım. Hayırlı olur şnşallah. Sonra ki süreç dedin gibi ise Semra hoca ne derse desin. Sen transfere acele etme ve ısrar et nedenini araştır. Sonra yine üzülme.

Hele bi 2gün sonra kandaki sonucunu da al arkadaşım. Hayırlı olur şnşallah. Sonra ki süreç dedin gibi ise Semra hoca ne derse desin. Sen transfere acele etme ve ısrar et nedenini araştır. Sonra yine üzülme.
Haklısın canım ben de çok öyle düşünüyorum ki zaten Semra hocanın da hemen gel transfer yapalım diyeceğini sanmıyorum.. İnşallah hayırlı haber alırım.

Haklısın canım ben de çok öyle düşünüyorum ki zaten Semra hocanın da hemen gel transfer yapalım diyeceğini sanmıyorum.. İnşallah hayırlı haber alırım.
İnşşallah cnm temennimiz bu:) bu arada yaşın gençliğine de takılma. Semra hocalar biraz gerek görmüyor yaş genç olunca. Ama anladığım şu ki belli olmuor. Ellerinde bir istatistik var yaşa bağlı olarak istemiyorlar bazı şeyleri ama sen ısrarcı ol

4. gün embriyolarımdan 2 tanesini dün transfer ettiler. blastokist aşamasına henüz ulaşmamış ancak çok hücreli yapısı olan 2 embriyoydu bunlar. 3. gün embriyosu transferi de duymuştum ancak 4. gün ilke kez duydum ve kendim transfer oldum. dün izin alıp eve geçtim transferden sonra da odada 1 saat yattım. bugün de evde istirahat. sürekli dinleniyorum. ekip muhteşem. herkes çok pozitifti çok yapıcı yaklaşım sergilediler. yarın da evde yatmayı düşünüyorum :) çünkü ilk transferim çok civcivli bir zamana gelmişti hiç dinlemememiştim sürekli ayaktaydım. bakalım bu sefer inşallah tutunurlar.

Aynen canım haklısın sonuçta rahimde bir problem olması yaşın genç olmasına bağlı değil ısrarcı olucam haklısın

Arkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direk

Arkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direk
Aynen canım bekliyorum beklerken de aklımdan b planları geçiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…