Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direk
Canım sen bence iki gün daha bekle ve idrar tahlilleri ne güvenme bthcg önce kamda öıkar belli bir zaman sonra idrara geçer sen kan tahlilini bi yaptır bakalım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Evet canım 2 gün kaldı zaten ben de sabırla bekliyorum bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar uyku tutmadı uzun zaman oldu bu sayfaya gelmeyeli.belki umut olurum size die yazmak istedim.bende 6yıl tedavi gördüm bir çok ameliyatlar geçirdim.çikolata kistim vardı poliplerim vs..amh değerim düşüktü.eşimin morfolojisi 2 idi ama ilerleyişi iyidi neyse birçok tedavi şekli ve ameliyatlar sonucu hamile kaldım ama doğal yollarla :) evet inanamıyorum hala ama çok şükür rabbime 31 haftalık gebeyim.demek istediğim arkadaşlar şakın ümitsizliğe kapılmayın Allahım bir sebep bulup çıkarsın karşınıza isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.benim en kaliteli embriyolarım oldu transfer ama olmadı nasip zamanı gerçekten var.ama ben bu zorlu süreçte şuna inandım gerçekteb en son demiştim ki ya tamam artık olmuyor bende zayıflıyayım odak noktamı değiştirdim ve farklı bir şehire taşındık istet istemez onun vermiş olduğu tedirginlik ve kafamın dağılmasıyla geldi bebeğim.allahım isteyen herkese nasip etsin herzaman dıaşarımdasınız

Kızlar merhaba nasılsınız benim transferimin üçüncü günü iğnelerim devam ediyor yarın sabah progesteron tahlili yaptırıp sonuçları hastaneye göndercem bakalım devam edip etmeyeceğimi söyleyecekler iğne yerleri çok acıyor bakalım ne diyecekler iki tane ampül birden vuruluyorum

Hayırlı olsun inşşalah. Progrsteron iğne transfer sonrası duymamıştım tedbir amaçlı mı verildi size. Yoksa eksiklik yüzünden mi. Yücel hoca mı verdi?

Hayırlı olsun inşşalah. Progrsteron iğne transfer sonrası duymamıştım tedbir amaçlı mı verildi size. Yoksa eksiklik yüzünden mi. Yücel hoca mı verdi?
Canım benim progesteron değerim tranfer öncesi bakıldı 6 çıktı normalde 10 ve üzeri olması gerekliymiş bu hormon düşük tehlikesi olanlar ve tüp bebekte bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş benim ki düşük çıktığı için verdiler bugün tekrar kan verdim progesterona baktırdım hastaneye gönderdim sonucu bakalım ya iğneyi bıraktıracaklar ya da devam bakalım haber bekliyorum

Sanırım artık progesteron kontrolü yapıyorlar, yeni bir araştırma sonucu böyle bir yönteme gitmiş olabilirler. Birkaç kişi daha yazmıştı çünkü okudum burada.

Kızlar biraz önce hastane den aradılar progesteron iğnesini gebelik testi gününe kadar yaptıracakmışım iğne yerlerim şimdiden çok acıyor bakalım hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Arkadaşlar buhün yumurtalar alındı ama 2 taneydi 1 tane çıkmış oda olgun mu kaliteli mi bilmiyoruz sanırım bu tedavim de iptal olacak

merhaba hanımlar sizlere sorum olacak yardımcı olursanız cok sevinirim ben ön görüşme için gönül hanımdan randevu aldım iyi bir doktor mudur yaklaşık 8 sene önce mikroenjeksiyon yapıldı şimdi tekrar denemek istiyorum herşeyherkes değişmiş bir de toplamda ne kadar tutar erkek infertilitesi sperm şekil bozuklıuğu var bizde bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

Nasıl yani canım anlamadım.. Eğer tutunmayı etkileyen bir durumsa çok ciddi yani bana söylemeyi mi unuttular acaba tedirgin oldum
İlk gün kanda o değere de bakıyorlar zaten transfere başlarken, yeterli gelmemiş az bulmuşlar demek ki iğne verdiklerini. Sende bir eksiklik görmediklerindendir vermemeleri.
Üst üste birkç kişide görünce genel bir uygulama gibi düşündüm sadece benim hatam.
İnşallah yarın bize güzel haber verebilirsin Allah hayırlısını nasip etsin

Canım öğrendim ki naturel olanlarda bakıyorlarmış boşuna evham yaptım benim hatam asıl

Kızlar iyi akşamlar evettt o gün geldi çattı yarın düşükten sonra ilk gidicez semra hoca ve yücel beyle görüşmeye gidicez brnim sormak istediğim düşükten sonrada muayne ücreti verirmiyiz ben bir kaç arkadaş tan duymuştum ücretsiz bakılıyor diye acaba bakılıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…