Canım sen bence iki gün daha bekle ve idrar tahlilleri ne güvenme bthcg önce kamda öıkar belli bir zaman sonra idrara geçer sen kan tahlilini bi yaptır bakalım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımArkadaşım hemen olmadi deme dur bakalimm her bunye farkli belki senin bunyende hemen idrara gecmedi hcg... sabirla 2 gununu daha bekle kan testi yaptir direk
Evet canım 2 gün kaldı zaten ben de sabırla bekliyorum bakalım hayırlısıCanım sen bence iki gün daha bekle ve idrar tahlilleri ne güvenme bthcg önce kamda öıkar belli bir zaman sonra idrara geçer sen kan tahlilini bi yaptır bakalım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Hayırlı olsun inşşalah. Progrsteron iğne transfer sonrası duymamıştım tedbir amaçlı mı verildi size. Yoksa eksiklik yüzünden mi. Yücel hoca mı verdi?Kızlar merhaba nasılsınız benim transferimin üçüncü günü iğnelerim devam ediyor yarın sabah progesteron tahlili yaptırıp sonuçları hastaneye göndercem bakalım devam edip etmeyeceğimi söyleyecekler iğne yerleri çok acıyor bakalım ne diyecekler iki tane ampül birden vuruluyorum
Canım benim progesteron değerim tranfer öncesi bakıldı 6 çıktı normalde 10 ve üzeri olması gerekliymiş bu hormon düşük tehlikesi olanlar ve tüp bebekte bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş benim ki düşük çıktığı için verdiler bugün tekrar kan verdim progesterona baktırdım hastaneye gönderdim sonucu bakalım ya iğneyi bıraktıracaklar ya da devam bakalım haber bekliyorumHayırlı olsun inşşalah. Progrsteron iğne transfer sonrası duymamıştım tedbir amaçlı mı verildi size. Yoksa eksiklik yüzünden mi. Yücel hoca mı verdi?
Sanırım artık progesteron kontrolü yapıyorlar, yeni bir araştırma sonucu böyle bir yönteme gitmiş olabilirler. Birkaç kişi daha yazmıştı çünkü okudum burada.Canım benim progesteron değerim tranfer öncesi bakıldı 6 çıktı normalde 10 ve üzeri olması gerekliymiş bu hormon düşük tehlikesi olanlar ve tüp bebekte bebeğin tutunmasını sağlayan hormonmuş benim ki düşük çıktığı için verdiler bugün tekrar kan verdim progesterona baktırdım hastaneye gönderdim sonucu bakalım ya iğneyi bıraktıracaklar ya da devam bakalım haber bekliyorum
Ben daha 10 gün önce transfer oldum bana söylemediler hiç progesteron testi yap diyeSanırım artık progesteron kontrolü yapıyorlar, yeni bir araştırma sonucu böyle bir yönteme gitmiş olabilirler. Birkaç kişi daha yazmıştı çünkü okudum burada.
Hmm, o zaman bikaç kişi üst üste denk geldi demek ki.Ben daha 10 gün önce transfer oldum bana söylemediler hiç progesteron testi yap diye
Nasıl yani canım anlamadım.. Eğer tutunmayı etkileyen bir durumsa çok ciddi yani bana söylemeyi mi unuttular acaba tedirgin oldumHmm, o zaman bikaç kişi üst üste denk geldi demek ki.
Yok canım tedirgin olma bence demek ki senin değerlerin yeterli düzeyde olabilir o yüzden senden istememişlerdir sonuçta herkesin tedavisi farklıNasıl yani canım anlamadım.. Eğer tutunmayı etkileyen bir durumsa çok ciddi yani bana söylemeyi mi unuttular acaba tedirgin oldum
Canım senin gebelik testin ne zamanNasıl yani canım anlamadım.. Eğer tutunmayı etkileyen bir durumsa çok ciddi yani bana söylemeyi mi unuttular acaba tedirgin oldum
Yarın canımCanım senin gebelik testin ne zaman
İlk gün kanda o değere de bakıyorlar zaten transfere başlarken, yeterli gelmemiş az bulmuşlar demek ki iğne verdiklerini. Sende bir eksiklik görmediklerindendir vermemeleri.Nasıl yani canım anlamadım.. Eğer tutunmayı etkileyen bir durumsa çok ciddi yani bana söylemeyi mi unuttular acaba tedirgin oldum
Canım öğrendim ki naturel olanlarda bakıyorlarmış boşuna evham yaptım benim hatam asılİlk gün kanda o değere de bakıyorlar zaten transfere başlarken, yeterli gelmemiş az bulmuşlar demek ki iğne verdiklerini. Sende bir eksiklik görmediklerindendir vermemeleri.
Üst üste birkç kişide görünce genel bir uygulama gibi düşündüm sadece benim hatam.
İnşallah yarın bize güzel haber verebilirsin Allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?