Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım merhaba biz ağustos ayında tedaviye başlamıştık hastaneye 7800 tl vermiştik ayrıca benim ilaçlarım 3000 civarı tuttu transfere gittiğimde ise dondurulmuş embriyo ve bir de bi şey ücreti daha vardı onun adını hatırlamıyorum o zamanda ikisine 3000 vermiştik

Canım ben 5 Aralık da dondurulmuş embriyo transferi oldum 14 Aralık gebelik testi yapacağım ben hastaneye gittiğimde merak edip sormuştum muhasebedeki menekşe hanıma normal tüp bebek tedavisi 8750 tl dediler ilaçlar felan 11 bin tl buluyor demişti dondurulmuş embriyo transferine gelince onuda 4350 tl yapıyorlar ama ben ekim ayındada transfer yaptırmıştım o tutmadı hiç ara vermeden tekrar dondurulmuş embriyo transferi için tedavideye başladım ve indirim istedim benimki naturel tedavi oldu doktor kontrollerimi memleketimdeki doğum doktoruma gittim sadece transfer için hastane ye gittim kendi doktorumda özel liv hastanesinde onun muayenesi Rahim kalınlığı ve kan tahlilleri yapıldı toplam 4 kere gittim doktora 1000 tl tuttu dondurulmuş embriyom içinde menekşe hanımla konuştum 4100 tl yaptırdım gönül hanımı bilmiyorum ben ilk görüşmemde semra hanımı istemiştim doktor olarak yücel bey çok iyi diğerlerini bilmiyorum ben 2016 ilk tedavim oldu yücel bey girdi transferime oğlum var şimdi iki yaşında çok şükür ona kardeş için üç dondurulmuş embriyom vardı ekimde bir tane koydular tutmadı şimdi kalan son iki tane dondurulmuş embriyo konuldu biri iyi kalite diğeri geriden geliyormuş Yani üç transferimi de yücel beye yaptırdım bugün gitsem yeniden tedavi için tekrar yücel beyi isterim ben çok memnundum bakalım hayırlısı sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım allah rast getirsin canım

Son düzenleme:
Ücret almazlar canım. Güzel bir görüşme olsun inşallah..

Ya hanimlar bende hic etki yok bir belirti yok. Dune kadar hafif bir sizi vardi sol tarafimda ama bugun hicbir sey hissetmiyorum. Bugun transferin 3. Gunu bitti. 2 embriyo transfer edilmisti. Ya keske hic degilse 1 tanesi tutsa diyorum. Ama kendimi de dinliyorum birsey yok gibi... nasil bekliycem cumartesiye kadar bilemiyorum...

Canım belirti arama lütfen bi belirti falan olmuyo zaten susam tanesi kadar olan embriyonun ne belirtisi olacak bu süreçte kafanı farklı şeylerle meşgul etmeye bak sen bende de hiç bir belirti olmamıştı

Ücret almıyorlar canım

İlk günlerdeki sızı kateterin vermiş olduğu bi rahatsızlık. Ben test gününe kadar hiç belirti yaşamadım. Test gününden sonra da 10 gün hiç belirtim olmadı 10. Gün bulantılar başladı. Hâlâ da son gaz devam ediyor. Herkeste belirti olmuyor her gebelik farklı ki kendi gebeliklerin bile farklı oluyor. Belirtiler adet belirtilerine çok benziyor zaten. İnşâAllah tutunmuştur minnaklar içini ferah tut

Kızlar geldik biz öğleden sonra gitcez muayne insan bir tuhaf oluyormuş çıkınca nasıl olurum bilmiyorum

Arkadaşlar Memorial da histeroskobi fiyatını bilen var mı? Menekşe hanıma ulaşamadım öğlen arası olduğu için

Canım belirti arama lütfen bi belirti falan olmuyo zaten susam tanesi kadar olan embriyonun ne belirtisi olacak bu süreçte kafanı farklı şeylerle meşgul etmeye bak sen bende de hiç bir belirti olmamıştı
işte sorun orada oyalanamıyorum. normalde çok gamsız bir insanımdır. ilk transferde çok kafama takmamıştım ama bu defa bir duygusallık var üzerimde. kimseye duyurmadan yapalım demiştim ama eşim de annem de aileden birilerine söylemişler durumu. durduk yerde bir de onun baskısı oluştu şimdi üzerimde. beni gören nasılsın demeden ee kaç sene oldu çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyor. insanları kırmadan izah edeyim diyorum ama sabır da bir yere kadar... hele anneme hiç lafım geçmiyor. tüp bebek yapınca sanki kesin tutacakmış gibi bir düşüncesi var. izah edemiyorum kadına. inanın en yakınınız bile çok kolay sanıyor bu işleri... 10 günde günde 3 taneden 30 tane iğne yapıyosun, hormonlar şişiriyor bünyen şaşıyor ama kolay ya ne var ki diyorlar. insanların bilinçlenmesi lazım bu konuda. tüp bebek deneyenlerle nasıl konuşulur öğrenmesi lazım. neyse sayılı gün diyeyim. cumartesi test günüm. inşallah tutar.

Kızlar sonuc 6.1 kimyasal oldu sanırım
Evet canım sanırım öyle ekim ayında tek embriyo transferi olmuştum benim sonucum da 7,99 çıkmıştı hastane den arayıp kimsayal gebelik kullandığınız ilaçları bırakın adet olursunuz demişlerdi olsun canım hayırlısı olsun üzülme sakın demesi kolay diye düşünme sakın ben bir düşük iki kürtaj iki tutmayan tedavi oldum herşey in hayırlısı senin başka dondurulmuş embriyon varmı

Kızlar sonuc 6.1 kimyasal oldu sanırım
Şuan yaşadığın psikolojiyi çok iyi biliyorum üzüldüm ama geçicek allahın izni ile benim de bu cuma günü test günüm belki benimde aynısı olacak hayırlısı ben iki sonucada kendimi hazırlıyorum özellikle kötüye hayırlısı bakalım

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de duyurmak istememiştim ama malesef benim de duyulmuştu bu da üzerime 2kat yük getirdi zaten ama bi süre sonra takmamaya çalıştım her şeyi kabullendim sonuçta olumsuzda olsa kimse benim kadar üzülmeyek olumlu olsada benim kadar mutlu olmayacak herkesi boşver sen şimdi pozitif düşün inşllh güzel olacak her şey stres yapma kendine eşinle mutlu ol sen gerisini boşver insanoğlu zaten işi gücü milletin sorunlarıyla uğraşmak. Annenide fazla takma kafana benim annem de beni istemeden hep üzerdi bu süreçte ama her şey geçecek gidecek inşllh böyle düşün

Evet var dondurulmuş ama geçen yıl da kimyasal gebelik yaşadım sebep ne bilmiyorum mutlaka bir sebrbi vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…