Benimde ekim ayında naturel tedavimde kimyasal gebelik olmuştu şimdi tekrar transferim oldu ekim ayındaki transfer de bana crinone jel vermişlerdi bu transferimde ise progesteron iğne verdiler günde iki iğne tek seferde yapılıyor belki sende dondurulmuş embriyo tedavisi tekrar olırsan belki farklı bir yol ve tedavi yaparlar benimki araştırılmadı açokçası bende merak etmedim nasipde yokmuş dedim geçtim şimdi cuma günü nasipde varsa olur yoksa hayırlısı benim başka dondurulmuş embriyom da kalmadı yeni bir tedavide olamam hayırlısı artık napalım biz elimizden geleni yaptık ama allaha şükür benim ilk tedavimden bir oğlum var hiç olmasa idi yine devam ederdim o yüzden sende dondurulmuş embriyoların la mutlaka tekrar dene arkadaşım inşallah bi dahakine olurEvet var dondurulmuş ama geçen yıl da kimyasal gebelik yaşadım sebep ne bilmiyorum mutlaka bir sebrbi vardır diye düşünüyorum
Bana da crinone jel verdiler progesteron konusu benim iyice kafamı karıştırmaya başladı zaten Yücel hocaya ulaşsa sorcam bu durumu..Benimde ekim ayında naturel tedavimde kimyasal gebelik olmuştu şimdi tekrar transferim oldu ekim ayındaki transfer de bana crinone jel vermişlerdi bu transferimde ise progesteron iğne verdiler günde iki iğne tek seferde yapılıyor belki sende dondurulmuş embriyo tedavisi tekrar olırsan belki farklı bir yol ve tedavi yaparlar benimki araştırılmadı açokçası bende merak etmedim nasipde yokmuş dedim geçtim şimdi cuma günü nasipde varsa olur yoksa hayırlısı benim başka dondurulmuş embriyom da kalmadı yeni bir tedavide olamam hayırlısı artık napalım biz elimizden geleni yaptık ama allaha şükür benim ilk tedavimden bir oğlum var hiç olmasa idi yine devam ederdim o yüzden sende dondurulmuş embriyoların la mutlaka tekrar dene arkadaşım inşallah bi dahakine olur
Canım inan çok üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun vardır bi hayır bunda da öyle düşün neyseki senin dondurulmuşların vardı kendini ne zaman hazır hissedersen yine gidersinKızlar sonuc 6.1 kimyasal oldu sanırım
Hayırlısı olsun canım üzülme bundada vardır bi hayırKızlar sonuc 6.1 kimyasal oldu sanırım
çok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni onca emek... hep iyi düşünmek lazım ama işte dile kolay. yaşamayana kafana takma, düşünme demesi çok kolay bir de gel bunca şeyi yaşayana sor... üzüldüm senin adına tekrar geçmiş olsun.Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için.. Çok zor ama elimden birşey gelmiyor maalesef . Tek düşündüğüm neden böyle olduğu aranızda var mı kimyasal gebelik geçiren
Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için.. Çok zor ama elimden birşey gelmiyor maalesef . Tek düşündüğüm neden böyle olduğu aranızda var mı kimyasal gebelik geçiren
inşallah tutunmuştur ya. valla 2 olsa zil takıp oynıycam zaten de 1 olsun bizim olsun diyorum. bir de 4. gün embriyosu olduklarından kafam karışık. blastokist aşamasına gelemediler geçen sefer de bu sefer de. yaşla ilgili sanırım. geçen de 2 tane transfer edilmiş tutmamıştı. şimdi de 2 tane transfer edildi. bakalım kısmet. kaderde ne varsa yaşayacağız..İlk günlerdeki sızı kateterin vermiş olduğu bi rahatsızlık. Ben test gününe kadar hiç belirti yaşamadım. Test gününden sonra da 10 gün hiç belirtim olmadı 10. Gün bulantılar başladı. Hâlâ da son gaz devam ediyor. Herkeste belirti olmuyor her gebelik farklı ki kendi gebeliklerin bile farklı oluyor. Belirtiler adet belirtilerine çok benziyor zaten. İnşâAllah tutunmuştur minnaklar içini ferah tut
ya senin adına çok sevindim. hatırlıyorum hatta mesajlaşmıştık seninle. çok çok sevindim senin adına. gerçekten umut oldun. sağlıkla mutlulukla kucağına al bebeğini inşallah :)Merhaba kızlar uyku tutmadı uzun zaman oldu bu sayfaya gelmeyeli.belki umut olurum size die yazmak istedim.bende 6yıl tedavi gördüm bir çok ameliyatlar geçirdim.çikolata kistim vardı poliplerim vs..amh değerim düşüktü.eşimin morfolojisi 2 idi ama ilerleyişi iyidi neyse birçok tedavi şekli ve ameliyatlar sonucu hamile kaldım ama doğal yollarla :) evet inanamıyorum hala ama çok şükür rabbime 31 haftalık gebeyim.demek istediğim arkadaşlar şakın ümitsizliğe kapılmayın Allahım bir sebep bulup çıkarsın karşınıza isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.benim en kaliteli embriyolarım oldu transfer ama olmadı nasip zamanı gerçekten var.ama ben bu zorlu süreçte şuna inandım gerçekteb en son demiştim ki ya tamam artık olmuyor bende zayıflıyayım odak noktamı değiştirdim ve farklı bir şehire taşındık istet istemez onun vermiş olduğu tedirginlik ve kafamın dağılmasıyla geldi bebeğim.allahım isteyen herkese nasip etsin herzaman dıaşarımdasınız
CAnım kalitelere takılma benim 5aa transferim olmuştu Nisan ayında 8 haftalıkken kaybettim ama arkadaşımın 4. Gün embriyosuydu aynıydı haftalarımız o şimdi Doğum yapmak üzere MâşâAllah Rabbim ol desin yeter ki 3. Gün embriyosu tutanları ve sağlıkla kucağına alanları gördük burada İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızinşallah tutunmuştur ya. valla 2 olsa zil takıp oynıycam zaten de 1 olsun bizim olsun diyorum. bir de 4. gün embriyosu olduklarından kafam karışık. blastokist aşamasına gelemediler geçen sefer de bu sefer de. yaşla ilgili sanırım. geçen de 2 tane transfer edilmiş tutmamıştı. şimdi de 2 tane transfer edildi. bakalım kısmet. kaderde ne varsa yaşayacağız..
Canım sadece 5. Tedavi mi kimyasal oldu bir de tüp bebek sebebiniz neydi çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim geçen ay 5.tedavim kimyasalla sonuçlandı
10.gün 9
12.gün 14
14.gün 28 (bugün kahverengi lekeler başladı)
16.gün 14 oldu tekrar ve zaten kanamam başlamıştı
6.ve son tedavim uzun süreki infertilite 5tedavinin 4ünün olumsuz olması sebebiyle genetik testler vs yapılacak bakalım
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun. çok iyi anlıyorum seni onca emek... hep iyi düşünmek lazım ama işte dile kolay. yaşamayana kafana takma, düşünme demesi çok kolay bir de gel bunca şeyi yaşayana sor... üzüldüm senin adına tekrar geçmiş olsun.
Sağol canımCanım inan çok üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun vardır bi hayır bunda da öyle düşün neyseki senin dondurulmuşların vardı kendini ne zaman hazır hissedersen yine gidersin
Canım sadece 5. Tedavi mi kimyasal oldu bir de tüp bebek sebebiniz neydi çok geçmiş olsun
canım senin adına çok üzüldüm. ben de ilk gebeliğimde 5 haftalıkken boş kese olduğunu farkedip kürtaj olmuştum. bi sürü hayal umut çöp oluyor. bu sene içinde 2 denemem oldu benim. yaşım da 37. zaman geçtikçe şansım azalıyor. moralsizlik var. duygusallık var. dangul dungul konuşan bi sürü akraba eş dost var... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allahım sana sabır güç kuvvet versin ve inşallah son araştırmadan sonra yavrum kucağında olur canımEvet sadece 5.kimyasal oldu diğer üçü direkt negatifti. 1 tanesi (oda memorial semra hanım da olan tedavi) pozitifti
Sebepsiz infertilite 14 senedir hiçbir sorun yok ama ne kendiliğimden hamile kalıyorum ne de bu kadar tedaviyle
Artık yaş ilerlediği için ve uzun süreki infertilite sebebiyle ayrıntılı inceleme yapacak seöra hanım
Evet cnm ben dondurulmş transfer oldumBirde dondurulmus transfer mi oldu sizinde... benim 2 ay sonra transferim olacak allahin izniyle kalan olur da tabii insallah... dondurulacak...
Allahım sana sabır güç kuvvet versin ve inşallah son araştırmadan sonra yavrum kucağında olur canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki gercekten cok büyük sınav... kayınvalidem de herkese yaymış bir de herkes gelip rüyamda gördüm cocugun olmuyor diye ağlıyordun diyordu... bu sürecte yasanan acılar asla unutulmuyor Allah bu üzüntülerimizi mükafatlandırsınişte sorun orada oyalanamıyorum. normalde çok gamsız bir insanımdır. ilk transferde çok kafama takmamıştım ama bu defa bir duygusallık var üzerimde. kimseye duyurmadan yapalım demiştim ama eşim de annem de aileden birilerine söylemişler durumu. durduk yerde bir de onun baskısı oluştu şimdi üzerimde. beni gören nasılsın demeden ee kaç sene oldu çocuk düşünmüyor musunuz diye soruyor. insanları kırmadan izah edeyim diyorum ama sabır da bir yere kadar... hele anneme hiç lafım geçmiyor. tüp bebek yapınca sanki kesin tutacakmış gibi bir düşüncesi var. izah edemiyorum kadına. inanın en yakınınız bile çok kolay sanıyor bu işleri... 10 günde günde 3 taneden 30 tane iğne yapıyosun, hormonlar şişiriyor bünyen şaşıyor ama kolay ya ne var ki diyorlar. insanların bilinçlenmesi lazım bu konuda. tüp bebek deneyenlerle nasıl konuşulur öğrenmesi lazım. neyse sayılı gün diyeyim. cumartesi test günüm. inşallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?