Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sonuc 6.1 kimyasal oldu sanırım
Cok üzüldüm tekrarlayan kimyasalın bi sebebi var mıdır acaba kimyasal şey mi oluyor tutunmaya calısmıs tutunamamıs mı? Rahim kalınlıgı etkileyebilirmi ki valla benim aklıma bile bisürü soru geldi. Mutlaka bi kağıda sorularını yaz arastır ne soracagını bilerek git semra hocaya

Ben de merak ediyorum Yücel hoca yarın dönüş yapacağını söyledi bana o zaman sorcam herşeyi.. Evet tutunmaya çalışmış ama düşmüş sonra. İdrar testinde de son gün çıktı. Kanda da çıktı. Elden birşey gelmiyor canım dondurulmuşlardan deneyecez artık ve öncesinde ne yapılması gerekiyorsa yapacam

Bugün tek toplanan yumurtam için aradılar döllenmiş ama yumurta şekil bozukluğu varmış yine de döllendi dedi yarını beklicez 2-4 hücreye bölünmüş olması gerekli dediler bir tek yumurta için savaşım

kizlar sizlere bi sorum olucak.4 kez basariz tup bebek denemelerin ardindan hic tahlil istemedi doktorlar.daha dogrusu arastirmadilar.semra hanima yapilan butun islemleri anlattiktan sonra benden bir suru test istedi.tedavi oncesi yapmamiz iyi olur dedi ve simdi o testleri yaptircaz ins ama nasil bi yol izlicez bilemiyroz.testler soyle kromozomlar kan pihtilasmasi protein kacagi varmi rahim.filmi mutlaka tuplere bakilack sekerim yuksek cikti ilac verdi ve seker olcumu gibi.endokrine gitmem gerektigini soyledi.devlet hastaneleri veya arastirma hastaneleri hemen yapar mi bu testleri.genetik bolumundn randevu aldm.bu testlerin hepsini yaparmi.biraz kafam karisti.bide soyle on gorusme oncesinde istedikleri testleri devlete yaptirmak uzere gittik.devlet hastanesi bu tahlilleri burda yaptirirsan sonuclari sana vermeyiz dediler.yani baska hastaneye goturemezsnz diye yapirmadilar.simdi de aynisi yaparlar mi endiseliyim.cunku.testler cok pahali maddi yondn zorlanarak yapiyorz.3 denemem devlet hastanesinde oldu ve hic arastirlmadm.ne yapicaz cocuk sahibi olmayi istiyorz ama bizi cok yoruyolar bu tahlil ve testler konusunda.biraz daha duyarli olmalari gerekli sters oluyoruz esim ve bn.moralimiz cok dusuyo

Canım sakin ol ve üzülme geride bir sürü miniğin vardı senin şükret. Elbet rabbim yüzüne gülecek biri tutacak umarım tez zamanda olur.
Evet bayağı embriyom var çok şükür ama içime bir korku düştü onlar da böyle olur mu diye çok korkuyorum

Kızlar kimyasal gebelik kan pıhtılaşması varsa olur diyorlar ama ben yaptım bütün testlerimi pıhtılaşma genetik trombofili paneli olan değil mi? Hatta mamorial da yaptırmıştım

Kızlar merhaba dün o kadar koşturmaca sonunda sizlerle paylaşmadım olayları evet dün gittik biraz erken gittiğimiz için beklemek zorunda kaldık çok kalabalık yoktu sıra çabuk geldi diyebilirim tabi o olaydan sonra ilk orda olmak üzmüş olsada bir yavrum daha var herşey onun için neyse muayne sırasında o kadar tuhaf bişey oldu ki hep sol da hem sağda yumoşlarım vardı hatta yücel bey bile üzüldü 10 dan fazla bu ay yumurta olduğunu gördük herşey o kadar iyi çıktı o yana bişey yoktu sonra konuştuk neden böle oldu ne yapmamız gerek naturel düşünüyorlar tabi Allahtan birşey olmazsa neyse yücel hocayla baya konuştuk hepsinde cevap verdi sonra semra hocamız geldi ben daha önce kan pıhtılaşması için test yaptırmıştım devlet hastanesinde hoca bu nasıl sonuç hiçbişey belli değil dedi hatta yücel beyle baya konuştular .bizimlede konuştu Çok iyiydi .sonunda ı mutluğu yaşacagınızı söledi çok tatlıydı ..Ve benden tekrar kan pıhtılaşması için orda olması test istedi .hatta şüphlendiği bişey olduğunu söledi .evet gel gelelim bir yandan böle herşey yolunda gitti derken muayene ücreti çıkmadı deeken 1000 küsür ücret çıktı hatta biz gittik zehra hanımla görüştük bu kadar yapabilirmiş dedi ben o an hem üzüldüm hem sinirlendim eşimde dayanamadı ödedik kan verdik geldik tamam sağlıkta çok fazla ya bu nedir ne biliyim sevineyim mi üzeleyimmi?

Canım 1000 TL nin içinde muayene parasında mı var yani.. Heralde genetik trombofili panelini de yaptırmak için kan verdin

Ben genetik testlerimi yani pıhtılaşma ve gen taramasını haseki devlette yaptırdım. Genetik tanı bölümüne randevu al durumu anlat yardımcı oluyorlar

Kızlar kimyasal gebelik kan pıhtılaşması varsa olur diyorlar ama ben yaptım bütün testlerimi pıhtılaşma genetik trombofili paneli olan değil mi? Hatta mamorial da yaptırmıştım
Ya peki acaba bu bahcecide bazı serumlar filan oluyor anne adayına verilen, tutunmayı kolaylastırıyor bağısıklıgı baskılıyor rahin reddetmesini önlüyoe diyorlar onu da sorsana sonucta embriyoların iyi vücud iyi böyle bir el tedbir mantıklı olabilir. Bir de progesteronunu muhakkak ölctür

Pıhtılaşma testlerini orda yaptırdıysan ondan öyle yüksek ödemişsindir canım.

Evet canım Yücel hoca bir dönüş yapsa hepsini söyleyecem ama ben bizim hastanede bu serum olayını kullandıklarını hiç duymadım sıcak bakıcağını zannetmiyorum.. Ama birşeyler farklı yapılmalı bu sefer düşünmekten kafayı yiyecem

Canım 1000 TL nin içinde muayene parasında mı var yani.. Heralde genetik trombofili panelini de yaptırmak için kan verdin
Ben genetik testlerimi yani pıhtılaşma ve gen taramasını haseki devlette yaptırdım. Genetik tanı bölümüne randevu al durumu anlat yardımcı oluyorlar
Pıhtılaşma testlerini orda yaptırdıysan ondan öyle yüksek ödemişsindir canım.
Evet kızlar evet orda oldu diye okadar kızlar ben burda bursada ihtisas hastanesinde yaptırmıştım hatta yücel bey istemediği halde şey demişti ne gerek var bununla alakası olmaz diye şimdi semra hocada istedi hatta şöle diyim yücel beye kızdı bile burda ne yazıyor falan diye ben burda genetik tanı yeri vardı ordada sadece 2 şeye 500 dedi diye orda yapıldı bunları daha burda yapcaz .. proklatin, serbest t4 tsh, hbs ag ,antihsb, anti hcv, anti hıv ı+ıı tam kan sayımı ...bide şey dedi hoca hemolog görüşebilirmişim. Sizce bu kötü bişey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…