Hayırlısı degilmis arkadaşım, insallah ikinci denemende yuzun gulsun...Uzun uzun hikayeni yazmışsın sağol.. Kendimden utanıyorum böyle uzun uğraşları okuyunca.. Ama benim 13 tane 5.gün embriyom vardı biri transfer edildi diğerleri duruyor. O kadar umutluyduk ki eşimle. Tam bir yıkım oldu. 3 gündür toparlanmaya çalışıyorum tekrar aynı şey olacak mı diye korkuyorum.. Dondurulmuş embriyoyu çözüp pgt yapıp tekrar dondurmak falan embriyonun yapısını bozmuyor mu canım.. Umarım ikincide yüzüm güler hayırlısıyla da gerek kalmaz.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlısı degilmis arkadaşım, insallah ikinci denemende yuzun gulsun...
Evet cnm ben yaptırmıştım özel bi laboratuvarda. Devlette yapıyor sanırım burda okumuştumSen yaptırdın mı canım devlet hastaneleri yapıyor mu
Geçmiş olsun cnm sllah sağlıkla ilerletsin şimdi :) rahim bozukluğu mu vardı peki histereskopiyi ondan mı önerdi bir de histereskopi den ne kadar sonra hamile kaldın. Kürtajdan hemen sonra mı yaptırdınBenim durumum biraz karışık. 4 transferimde de hamile kaldım. 1.si 9 haftalık kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı embriyoda sonra bu testi istediler. Bizde bir şey çıkmadj test normaldi ama yine de kalan 3 embriyo ya pgt yaptılar. 1i sağlıklı çıktı ve transfer edildi, o da bölündü tek yumurta ikizi oldu ve ikiz gebelik risklerinden onları da 14.haftada kaybettik farklı bir açıklama yapamadılar.
Sonra yeni bir tedavi oldu onda hiç sağlıklı embriyo çıkmadı pgt den. Tekrar tedavi oldu o tedavide 3 sağlıklı geldi genetikten. Biri transfer edildi hamile kaldım ama6 haftalıkken düşük oldu. Sonra bir embriyo daha transfer edildi ve çok şükür şu an devam ediyor hamileliğim. Her seferinde farklı bir şey yaşadığımız için semra hoca tekrarlayan bir durum gibi görmedi ve deneyeceğiz dedi mecbur. Kürtajlar sonrası histeroskopi oldum hep rahimi düzeltmek için.
Yani hamile kalamamak kötü ama kalıp da kaybetmek o kürtaj olayını yaşamak hem de defalarca çok kötü bir şey.. Allah sana en güzelini nasip edecek bekliyor zamanını..
Bizim genetiğimizde bir şey çıkmamasına rağmen genetik sıkıntısı yaşadık embriyolarda çokça. Ama sağlıklı çıkanlarda da hamilelik devam etmedi. Vakti saati varmış demek ki diyorum. Semra hoca kötü tesadüfler hep üst üste gelmiş size, bi daha denk gelmez umarım demişti en son görüşmede. Nasip dedik çıktık odadan.. Ümidini kesme olumsuz sakın düşünme, pes etmediğin sürece olacak Allah ın izniyle..
Ne güzel demişsin ağzına sağlıkBana Semra hoca yapıyı bozsa önermeyiz demişti ama sonra burada başka bir arkadaşa yapmadılar. Duruma göre karar veriyor olabilirler.
Bir de utanmak falan nasıl kelimeler öyle. Allah dayanamayacağı yükü kimseye yüklenmiyor ve sabrını da veriyor. Az ya da çok yasananlar benzer. Benim gibi gecmişi olanları okudukça ümit kesip moral bozmaman gerektiğini toparkanmsn gerektiğini anlamalısın. O yüzden anlatıyoruz zaten ve hala burdayız umut olmak için..
Her kürtaj bir iz bırakıyor rahimde. İkinci ve üçüncüdrn sonra histeroskopi oldum. Ama hemen değil, arada tedaviler oldu sağlıklı embriyo bulununca transfsr öncesi yapıldı histereskopiler..Geçmiş olsun cnm sllah sağlıkla ilerletsin şimdi :) rahim bozukluğu mu vardı peki histereskopiyi ondan mı önerdi bir de histereskopi den ne kadar sonra hamile kaldın. Kürtajdan hemen sonra mı yaptırdın
Öncelikle beni hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim evet canım yarın test günüm nasipse sabah gidecem hayırlısı bakalım bu zamana kadar çok heyacanlı değildim ama bugün heyecan varEBRAR55 canım test yaptın mı yarın mıydı test günün merak ettim
İnşallah hayırlısı olur canımEvet kızlar yarın test günüm bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı
Ayyy ne heyecanliii teste bir gun kalaaa:)) evde idrar testi yaptin mi hiccc canimm....Evet kızlar yarın test günüm bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı
Peki hemen araksından hamile kaldın mıHer kürtaj bir iz bırakıyor rahimde. İkinci ve üçüncüdrn sonra histeroskopi oldum. Ama hemen değil, arada tedaviler oldu sağlıklı embriyo bulununca transfsr öncesi yapıldı histereskopiler..
Pıhtılaşma tutunmayı etkilemiyor var olsa bile bebeğin ileride beslendiği damarları etkileyebiliyor o da 6. Haftada vs oluyor genelde
Yok canım yapmadım sabırla beklemeye devam nasipse az kaldı öğrenmeyeAyyy ne heyecanliii teste bir gun kalaaa:)) evde idrar testi yaptin mi hiccc canimm....
İlk histereskopiden sonra sonraki ay, ikinxi histeroskopi sonrası ikinci ay transfer oldu ve hamile kaldım.Peki hemen araksından hamile kaldın mı
10 kere pozitif çıksın inşallah :))) burada ne kadar çok pozitif okusam o kadar mutlu oluyorum. çünkü bu gittiğimiz merkezin de işinde iyi olduğunu gösteriyor güven veriyor bana. umuyorum ve diliyorum ki sağlıkla bebeğin sana tutunur bilrikte uzun ve sağlıklı bir yaşamınız olur. allah yardımcın olsun.Evet kızlar yarın test günüm bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı
İnş canım pozitiftir. İdrar da baktın mıEvet kızlar yarın test günüm bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı
Yok canım hiçbir şey de baktırmadımİnş canım pozitiftir. İdrar da baktın mı
Yok canım yapmadımAyyy ne heyecanliii teste bir gun kalaaa:)) evde idrar testi yaptin mi hiccc canimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?