Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısı degilmis arkadaşım, insallah ikinci denemende yuzun gulsun...

Geçmiş olsun cnm sllah sağlıkla ilerletsin şimdi :) rahim bozukluğu mu vardı peki histereskopiyi ondan mı önerdi bir de histereskopi den ne kadar sonra hamile kaldın. Kürtajdan hemen sonra mı yaptırdın

Ne güzel demişsin ağzına sağlık

Geçmiş olsun cnm sllah sağlıkla ilerletsin şimdi :) rahim bozukluğu mu vardı peki histereskopiyi ondan mı önerdi bir de histereskopi den ne kadar sonra hamile kaldın. Kürtajdan hemen sonra mı yaptırdın
Her kürtaj bir iz bırakıyor rahimde. İkinci ve üçüncüdrn sonra histeroskopi oldum. Ama hemen değil, arada tedaviler oldu sağlıklı embriyo bulununca transfsr öncesi yapıldı histereskopiler..

Pıhtılaşma tutunmayı etkilemiyor var olsa bile bebeğin ileride beslendiği damarları etkileyebiliyor o da 6. Haftada vs oluyor genelde

Evet yücel bey de öle söledi canım bana olursa bebek beslenmesi ileride etkiler demişti . Tabi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama burada yapılırken nasıl sonuç çıktı bilmiyorum bilseydik daha iyi bir hastane yapsaydık .

Bende semra hanımdan aldim 15 ocak gününe ama önceki doktor umut beyi sectim hangisi daha iyi acaba yardımcı olurmusunuz

Evet kızlar yarın test günüm bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı
10 kere pozitif çıksın inşallah :))) burada ne kadar çok pozitif okusam o kadar mutlu oluyorum. çünkü bu gittiğimiz merkezin de işinde iyi olduğunu gösteriyor güven veriyor bana. umuyorum ve diliyorum ki sağlıkla bebeğin sana tutunur bilrikte uzun ve sağlıklı bir yaşamınız olur. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…