Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım yapmadım sabırla beklemeye devam nasipse az kaldı öğrenmeye
Heyecanla bekliyruz canimm bugunku test sonucunuuu :))) bizede umut ol insallahh pozitif duydukca insan daha cok umutlaniyor... ve ne de olsa amacimiz bir burda hepimizin bir arkadasim daha amacina ulasti deyip tek nefes olabiliyoruz ayni sevinci tanimadigin birisi icin yasayabiliyoruz :))) haydi hayirli haberlerle dön insallahh

kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Canım tabi ki de güzel bir değer bu değer. 50 üstü olması yeterli rahat nefes alabilmek için :) gözünaydın olsun. Hatta ikisi tutmuş bile olabilir, illa yüksek çıkacak diye bir şey yok, benim en düşük değerim ikizlerde çıkmıştı 94 olarak.
Sevindim adına, kardeş geliyor:)

kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
yaa tebrik ederim :))) e tutmuşş işte :)) çok sevindim. darısı başıma inşallah. fena değil gibi sanki. genelde kimyasal olanlar 15-20 böyle 100 altında çok düşük değerler çıkıyor. hani kimyasala yoruyorsan yorma bence. 100 civarınde değeri çıkıp da düşen okumadım burda. inşallah hızla yükselir değerin canım.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin herkez bu duyguyu tatsın inşaallah ben de önümüzdeki sonbaharda tekrar başlamayı düşünüyorum 13 yıl sonra bi kızım oldu inşaallah kardeşi o kadar uğraştırmaz transfer sonrası dikkat ettiğin bişeyler oldumu ben çünkü sürekli istirahat halindeydim malum çocuk olunca ister istemez hareket halinde olunuyo

Ay çok sevindim 9.gün için bence çok iyi bir değer. Hadi hayırlısıyla sağlıkla devam edip gelsin minik. Heyecanlandım valla ümidim arttı. :)

Canım hayırlı olsun inan çok sevindim inşllh oğluna kardeş geliyo sağlıkla sıhhatle devam etsin inşllh

Arkadaşlar hepimize çok teşekkür ediyorum hastane den aradılar değerin gayet güzel hamileliğin tadını çıkar dediler pazar günü tekrar gebelik testi yapıcam sonuçları hastaneye göndercem ondan üç hafta sonra için ultrason muayenesi için randevu alcakmışım hayırlısı inşallah allah hepimize nasip etsin

Hayırlı olsun çok güzel değer bu
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik nasip etsin inşallah
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün 63 11.Gün gün 103 13.gün 328 cikmisti
İnsallah sizinde 2 gün sonra 2 katı geçer

İyi akşamlar arkadaşlar
asla düşük değil çok ii hayırlı olsun önemli olan katlanması çok sevndim

A Asuuhazirannnn ne yaptın canım transfer oldumu
Oldu cnm sürpriz oldu Çarşamba günü 3. Gün 6 hücreli bir embriyo şansım az gönül hocam da çok ümitlenme dedi iyi kalite bir embriyo değil ama buna şükür önceden hep iptal oluyordu. Çok önemsemiyorum bende normal hayatıma geri döndüm ama yatağım hep evde durup dinleneyim demiyorum

Eee hayırlı olsun çok iyi maşallah. Benim 60 lardaydı. Olmuş işte :) nesi düşük:) tebrik ederim rabbim tamamını erdirsin sağlıkla inşallah

Ay inşallah pozitif çıksın sizinki de yıkılsın buralar :)

Gözün aydın inşallah senden de müjde gelir şenlim devam eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…