Çok iyi o zaman bu histereskopi bsyağı iyi şansı çok yükseltiyor sağlıcakla bebeğini kucağına al cnmİlk histereskopiden sonra sonraki ay, ikinxi histeroskopi sonrası ikinci ay transfer oldu ve hamile kaldım.
İnşâAllah canımÇok iyi o zaman bu histereskopi bsyağı iyi şansı çok yükseltiyor sağlıcakla bebeğini kucağına al cnm
Heyecanla bekliyruz canimm bugunku test sonucunuuu :))) bizede umut ol insallahh pozitif duydukca insan daha cok umutlaniyor... ve ne de olsa amacimiz bir burda hepimizin bir arkadasim daha amacina ulasti deyip tek nefes olabiliyoruz ayni sevinci tanimadigin birisi icin yasayabiliyoruz :))) haydi hayirli haberlerle dön insallahhYok canım yapmadım sabırla beklemeye devam nasipse az kaldı öğrenmeye
Canım tabi ki de güzel bir değer bu değer. 50 üstü olması yeterli rahat nefes alabilmek için :) gözünaydın olsun. Hatta ikisi tutmuş bile olabilir, illa yüksek çıkacak diye bir şey yok, benim en düşük değerim ikizlerde çıkmıştı 94 olarak.kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
yaa tebrik ederim :))) e tutmuşş işte :)) çok sevindim. darısı başıma inşallah. fena değil gibi sanki. genelde kimyasal olanlar 15-20 böyle 100 altında çok düşük değerler çıkıyor. hani kimyasala yoruyorsan yorma bence. 100 civarınde değeri çıkıp da düşen okumadım burda. inşallah hızla yükselir değerin canım.kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin herkez bu duyguyu tatsın inşaallah ben de önümüzdeki sonbaharda tekrar başlamayı düşünüyorum 13 yıl sonra bi kızım oldu inşaallah kardeşi o kadar uğraştırmaz transfer sonrası dikkat ettiğin bişeyler oldumu ben çünkü sürekli istirahat halindeydim malum çocuk olunca ister istemez hareket halinde olunuyokızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Canım hayırlı olsun inan çok sevindim inşllh oğluna kardeş geliyo sağlıkla sıhhatle devam etsin inşllhkızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Canım hayırlı olsun değerin çok güzel sağlıkla devam etsin İnşâAllahkızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
asla düşük değil çok ii hayırlı olsun önemli olan katlanması çok sevndimkızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Oldu cnm sürpriz oldu Çarşamba günü 3. Gün 6 hücreli bir embriyo şansım az gönül hocam da çok ümitlenme dedi iyi kalite bir embriyo değil ama buna şükür önceden hep iptal oluyordu. Çok önemsemiyorum bende normal hayatıma geri döndüm ama yatağım hep evde durup dinleneyim demiyorumA Asuuhazirannnn ne yaptın canım transfer oldumu
Eee hayırlı olsun çok iyi maşallah. Benim 60 lardaydı. Olmuş işte :) nesi düşük:) tebrik ederim rabbim tamamını erdirsin sağlıkla inşallahkızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Ay inşallah pozitif çıksın sizinki de yıkılsın buralar :)Oldu cnm sürpriz oldu Çarşamba günü 3. Gün 6 hücreli bir embriyo şansım az gönül hocam da çok ümitlenme dedi iyi kalite bir embriyo değil ama buna şükür önceden hep iptal oluyordu. Çok önemsemiyorum bende normal hayatıma geri döndüm ama yatağım hep evde durup dinleneyim demiyorum
Oldu cnm sürpriz oldu Çarşamba günü 3. Gün 6 hücreli bir embriyo şansım az gönül hocam da çok ümitlenme dedi iyi kalite bir embriyo değil ama buna şükür önceden hep iptal oluyordu. Çok önemsemiyorum bende normal hayatıma geri döndüm ama yatağım hep evde durup dinleneyim demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?