Gözün aydınnnnnnnn canımmmm çok cokkk sevindimmm :))) Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsinnn herşey yolunda gitsin insallah darısı başımızaa :)))kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Canım o kadar sevindim ki.. Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)kızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Canım birsey sorucam gecen ay 5aa tutmamis senin, bu ay 4aa ve 4ab var demissin ikisinde mi transfer ettiler sana... benimde dondurulmus transfer olacak subat ayinda... biri 4aa gittigimde 5aa olmustu enson, diger ikiside 4ab olarak tek tupe konmus... acaba diyorum mesela 5aa olan tutmazsa diger ay o iki 4ab yi de ikisini birden mi transfer ederler... o sekilde mi yapiyorlar acabaArkadaşlar hepimize çok teşekkür ediyorum hastane den aradılar değerin gayet güzel hamileliğin tadını çıkar dediler pazar günü tekrar gebelik testi yapıcam sonuçları hastaneye göndercem ondan üç hafta sonra için ultrason muayenesi için randevu alcakmışım hayırlısı inşallah allah hepimize nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahkızlar merhaba gebelik testi sonucum 104.7 çıkmış bugün transfer sonrası 9. Günüm değer nasıl bana düşük geldi ama bilmiyorum tabi hastaneye sonucu gönderdim cevap bekliyorum
Gözünüz aydın olsun canım kat kat artar değerin sağlıklı hayırlı bir bebiş olurArkadaşlar hepimize çok teşekkür ediyorum hastane den aradılar değerin gayet güzel hamileliğin tadını çıkar dediler pazar günü tekrar gebelik testi yapıcam sonuçları hastaneye göndercem ondan üç hafta sonra için ultrason muayenesi için randevu alcakmışım hayırlısı inşallah allah hepimize nasip etsin
Canım ekim ayında 5. Gün embriyosu 5ab konuldu tutmadı benim üç dondurulmuş embriyom vardı 5 ab olanı yek tüpte dondurmuşlar kalan iki taneyide aynı tüpte dondurmuşlar iki tanesini birden çözdürdüler biri iyi kalite diğeri geriden geliyormuş onun şansı yücel bey % 20 gibi demişti yani kısacası ikisini birden koydularCanım birsey sorucam gecen ay 5aa tutmamis senin, bu ay 4aa ve 4ab var demissin ikisinde mi transfer ettiler sana... benimde dondurulmus transfer olacak subat ayinda... biri 4aa gittigimde 5aa olmustu enson, diger ikiside 4ab olarak tek tupe konmus... acaba diyorum mesela 5aa olan tutmazsa diger ay o iki 4ab yi de ikisini birden mi transfer ederler... o sekilde mi yapiyorlar acaba
Ay inşallah pozitif çıksın sizinki de yıkılsın buralar :)
İnşallah kızlar ama şans çok az dualarınızı eksik etmeyinGözün aydın inşallah senden de müjde gelir şenlim devam eder:)
Anladim canim benimde biri tek diger ikisinide ayni tupte dondurdular.. bende merak ediyordum ayni tupte dondurunca demekki ikisini birden transfer ediyolar kaliteleri cok iyi degil diye ayni tupe koyuyorlar muhtemelen... sağol cnmmCanım ekim ayında 5. Gün embriyosu 5ab konuldu tutmadı benim üç dondurulmuş embriyom vardı 5 ab olanı yek tüpte dondurmuşlar kalan iki taneyide aynı tüpte dondurmuşlar iki tanesini birden çözdürdüler biri iyi kalite diğeri geriden geliyormuş onun şansı yücel bey % 20 gibi demişti yani kısacası ikisini birden koydular
Hocam sende ne sorun var var benimkide döllenmedi başka merkezde yumurta kalitesizliği varİnşallah kızlar ama şans çok az dualarınızı eksik etmeyin
Aynen cnm benim de yumurtam az ve kalitesiz malesefHocam sende ne sorun var var benimkide döllenmedi başka merkezde yumurta kalitesizliği var
Maşallah gayet güzel iki katı artmış canımKızlar günaydın bugün ikinci defa kan verdim gebelik testi için değer yükselmiş mi diye ikinci sonucum 291 çıktı ilki 104 dü sonuçları hastaneye gönderdim telefon bekliyorum bakalım hayırlısı
Kızlar günaydın bugün ikinci defa kan verdim gebelik testi için değer yükselmiş mi diye ikinci sonucum 291 çıktı ilki 104 dü sonuçları hastaneye gönderdim telefon bekliyorum bakalım hayırlısı
Maşallah, Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Diğer arkadaşlar da peşinden güzel haberler versin sırayla :)Kızlar günaydın bugün ikinci defa kan verdim gebelik testi için değer yükselmiş mi diye ikinci sonucum 291 çıktı ilki 104 dü sonuçları hastaneye gönderdim telefon bekliyorum bakalım hayırlısı
Ben Gunseli hanima gitmistim. Yardimci docenttir kendisi. Cok memnun kaldim. 2 denemem de basarisiz oldu ama kendisi ve ekibi cok destek oldular. Ben tavsiye ederim kendisini.Hanımlar iyi aksamlar bende salı günü için günseli hocadan randevu aldım bana ilk defa tüp bebek işlemi yapılacak insallah tutar rabbim hepimizin yardımcısı olsun günseli hanıma giden varmı acaba ?
Üzüldüm canım sağlık olsun hayırlısı diyelim.. İnşallah son negatif olurHanimlar merhaba. Moral bozmak istemiyorum ama haber vermek istedim. 4. Gun embriyolarimdan 2 tane transfer edilmisti. bugun kan testine gittim ve negatif oldu maalesef. 2. Denememdi. Bende de embriyolar blast olmuyor maalesef... umarim sonuc bekleyen diger herkes poztif alir. Tesekkurler desteginiz icin. Bizim hayaller baska bahara kaldi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?