Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda hamile kalırsın Her zaman aynı olmaz der semra hoca her ay toplanan yunurta farklı olurmş pes etme canım.

Hanımlar iyi aksamlar bende salı günü için günseli hocadan randevu aldım bana ilk defa tüp bebek işlemi yapılacak insallah tutar rabbim hepimizin yardımcısı olsun günseli hanıma giden varmı acaba ?
Benimde tranaferimi yaptı günseli hoca çok pozitfi ve çok başarılı bir doktor hayırlı olaun tedavin inş ilk denemede hamile kalırsın

amin cnm cok saol

evet gercekten cok yipraniyoruz.zaten bizimki bize.yetiyo bide anlayissiz insanlarla karsilasmak yoruyo.sonuc.olarak bebislerimizi hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz

Bende sanirim kizimda clexaneyle baslamistim sonra hibor la devam ettim diye hatirliyorum. Merkez hala onu oneriyor ozaman ilaci baslsmadan temin ediyim demistim sagolun
Şuan piyasada clexane yok maalesef yılbaşına kadar da olmayacakmış depolarda yok oksaparla devam ediyorum içerikleri aynı ve pozitif aldıktan sonra başladım

Benimde 2 dondurulmus embriyom var biri 5ab biri 4bb. Acaba cozulurken bozulma olur mu endiseliyim. Dondurulmus embriyo ile hamile kalan arkadaslar embriyo kaliteniz nasildi?

Merhabalar kızlar o günden sonra bişey yazdım mı bilmiyorum :)) kafam yerinde değil bu aralar kızlar brn düşükten sonra herkes gibi acaba kan pıhtılaşması olabilir mi diye duymuştum ve bursada yaşadığım için ihtisas hastanesinde genetik bölümde yaptırdığım 10 tüp kan verdim ama hiçbişey yaramamış ve çok sinirlendim hocalarımız değerlendirken hiçbişey anlamadılar hiçbiri yapılmamış . Protein c yüksek çıkmış ve bende ünsülün değerim yüksek olduğu için şuan glifor kullanıyorum ve bunu transefer kadar içmem gerktiğini söledi semra hocamız ve herşey güzel giderse naturel transfer olucakmış. Benim sorum hocalar pıhtılaşmadanda şüphelendi yapılmasını istedi yaptırdık hatta biraz tuzlu ya geldi... çıkmasını bekliyorum ne kadar süre de çıkar ve sonuca göre hemolog görsün istediler kaç günden beri aklımda hep hamilelik boyunca iğne vurulcakmışm sanırım . Sonuç ne olucak hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı. Eğer çıkarsa ben biraz araştırdım da uludağ ünv prf varmış onada mı gitmeliyim bilemedim

Kızlar merhaba ikili test sonucu kötü çıkıp nifty yaptıran var mı aranızda? Nerede ve ne kadara yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…