Tekrardab hayırlı olsun değerin güzel artmış canımKızlar günaydın bugün ikinci defa kan verdim gebelik testi için değer yükselmiş mi diye ikinci sonucum 291 çıktı ilki 104 dü sonuçları hastaneye gönderdim telefon bekliyorum bakalım hayırlısı
Canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda hamile kalırsın Her zaman aynı olmaz der semra hoca her ay toplanan yunurta farklı olurmş pes etme canım.Hanimlar merhaba. Moral bozmak istemiyorum ama haber vermek istedim. 4. Gun embriyolarimdan 2 tane transfer edilmisti. bugun kan testine gittim ve negatif oldu maalesef. 2. Denememdi. Bende de embriyolar blast olmuyor maalesef... umarim sonuc bekleyen diger herkes poztif alir. Tesekkurler desteginiz icin. Bizim hayaller baska bahara kaldi yine.
Benimde tranaferimi yaptı günseli hoca çok pozitfi ve çok başarılı bir doktor hayırlı olaun tedavin inş ilk denemede hamile kalırsınHanımlar iyi aksamlar bende salı günü için günseli hocadan randevu aldım bana ilk defa tüp bebek işlemi yapılacak insallah tutar rabbim hepimizin yardımcısı olsun günseli hanıma giden varmı acaba ?
amin cnm cok saolcanım başka cevap veren oldu mu bilemiyorum ama devlet hastanesinde yapılan testleri zaten online olarak takip edebiliyorsun. ortak bir veritabanı kullanıyor tüm devlet hastaneleri. raporu internetten görüntüleyip indirebilirsin. sonra da yazıcı çıkışı alabilirsin veya mail atabilirsin. ne demek test sonucunu vermemek hasta haklarına aykırı bu durum. ben de bir sürü testimi devlet hastanesinde yaptırdım ve aynı bu yöntemle çıkışlarını doktora götürdüm. boşuna mı sgk ödüyoruz? eğer sorun çıkarırlarsa da mutlaka sağlık bakanlığı hattını ara ve şikayetçi ol derim. bir de şeker hastasıysan lütfen lütfen biraz karatay tarzı beslenmeye gayret et. allah yardımcın olsun.
evet gercekten cok yipraniyoruz.zaten bizimki bize.yetiyo bide anlayissiz insanlarla karsilasmak yoruyo.sonuc.olarak bebislerimizi hayirlisi ile kucaklarimiza alirizAynı durumda sayılırız memorial a verdik biz bütün testleri çünkü devletle uğraşacak enerjimiz ve zamanımız malesef yok. İzin almak vs ayrı dert. Evet pahalı memoal. Bu tedavi ciddi zorluyor maddi olarak ama birde devlet hast tribini çekip strese girmeyelim dedim. Birçok şeyden fedakarlık yapıyoruz yeterki sonu güzel olsun. İnşallah çok bunalmadan halledersiniz. Şu dönem her şey daha da oahalı işimiz daha da zor.
Canım reglin duzenlimi pekiAynen cnm benim de yumurtam az ve kalitesiz malesef
27 bir hep düzenlidir 3-4 gün sürer canım hatta şaşırmıştım herşey düzenliyken böyle oldu diyeCanım reglin duzenlimi peki
30 yaşım cnm inşallah hayırlısı olur zor bir süreç bir yumurta bazen bir de döllenme sorunu zor vakayımBendede aynı sorun var döllenmiyor yaş kaç
Ben clexane kullanıyorum canımArkadaslar kan sulandirici olarak hangi igneyi veriyorlar?
Ben clexane kullanıyorum canım
Şuan piyasada clexane yok maalesef yılbaşına kadar da olmayacakmış depolarda yok oksaparla devam ediyorum içerikleri aynı ve pozitif aldıktan sonra başladımBende sanirim kizimda clexaneyle baslamistim sonra hibor la devam ettim diye hatirliyorum. Merkez hala onu oneriyor ozaman ilaci baslsmadan temin ediyim demistim sagolun
Şuan piyasada clexane yok maalesef yılbaşına kadar da olmayacakmış depolarda yok oksaparla devam ediyorum içerikleri aynı ve pozitif aldıktan sonra başladım
Evet canımMerkez mi önerdi? Aslinda icerikleri ayni gebelikte bende donusumlu olarak kullanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?