Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gönül hanımı duymadım ben,Yücel beyi bir kac yerde okudumustum aklımda kalmış,ön görüşme fulya hanım yapmıştı o da iyiydi aslında,bakalım hayırlı tedaviler olur inşallah

Zarzor da olsa oldu :) normalde olmuyormuş allahım yardım etti oradan aldığım indirimle ilaçlarımı aldım. :) bugün iğnelerime başlıyorum. Neler tüketeyim ya da tüketmeyeyim.
Prolaktin yüksekliğin yoksa zeytin yağında bekletilmiş incir tüketebilirsin yumurta kalitesini arttırıyormus,

6 tedaviden 2sini memorial da olmuş biri olarak başka merkezi düşünme derim. 4 ünü 4 ayrı yerde yaptırdım. Buraya adım attığın andan itibaren bankodaki görevliden doktoruna kadar profesyonelliği hissediyorsun. Kişiye özel tedavi en önemli farkları zaten. Aklında soru kalmıyor. Ekip halinde çalışıyorlar Semra hanımın kontrolünde. 2 tedavimden birinde oğlum oldu şimdi normalde 6.memorial da 2.tedavideyim.

Zarzor da olsa oldu :) normalde olmuyormuş allahım yardım etti oradan aldığım indirimle ilaçlarımı aldım. :) bugün iğnelerime başlıyorum. Neler tüketeyim ya da tüketmeyeyim.

Bence normal seyrinden çıkma hiçbir şeyi abartma. Paketli gıdalar tüketme kafein tüketme sigara içiyorsan içme düzenli uyu düzenli yemek ye dengeli beslen

Ayy maşallah evladını sağlıkla büyüt inşallah,kesinlikle ilk izlenim üç merkez arasında en iyi memorialdi,her ayrıntı not alındı çok detaylı muayene edildi üstelik ücretsiz,gerçekten o profesyonellik anlaşılıyor,aslında bahçeci labaratuvari çok iyi diye acaba mi diye aklımda kaldı,yoksa acıbademi direk eledim zaten,aklım bahçeci de kaldığı için sormak istedim

Arkadaşlar bu iğneler bir gün sağ birgün sol taraftan mı olacak yoksa hep aynı yerden mi? Acemiyim de.

Hadi hayırlı olsun canim darısı benim başıma inşallah canim rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah siz zaten sağlıklı besleniyorsunuz dikkat ediyorsun bol bol protein tüket sut yumurta yogurt ben sut ve yogurt yiyemiyorum ayran iciyorum salam sosis çiğ olarak tuketmeyin bol bol su için yumurtaların kaliteli olmasını en fazla su etkiliyor senin duan bizlerin duasıyla inşallah herşey çok güzel olacak

Amin Canım inşallah. Her sabah süt ve yumurta tüketiyorum kivi portakal elma armut ayva avokado vs sebze yemekleri de tüketiyorum suyu arttırayım o zaman. Birde sabahları polen bal tarçın karanfil çörekotu karışımı yiyorum tatlı kaşığı. İnşallah herşey yolumda gider.
Arkadaşlar bu iğneler bir gün sağ birgün sol taraftan mı olacak yoksa hep aynı yerden mi? Acemiyim de.
Sana zahmet bu soruma da cvp verir misin?

Siz bana burada ilk destek olanlardansınız. Sizin adınıza çok ama çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız.
Canım benim çok sağol ayrıca hatırlanmak ne güzel birsey. Herkes tek tek emeklerinin karşılığını alıcak inanıyorum

Bu arada tedavin hayırlı ugurlu olsun iyi kaliteli yumurtalar olsun.

Canım her gün aynı yerden yaparsan acır gonal f hiç acımıyo ama digerleri cok hafif kasinti yapiyor ciltten de kaynakli olabilir bende oluyordu başka bir gün sağ birgün sol diye bir kural yok ama bir gün sağ bir gün sol daha iyi oluyor ben öyle yapiyordum

Canım karışımlar için bişey diyemiyorum cok bilmiyorum muhakkak faydası vardir ama miktarına dikkat et herşey miktarında güzel eşinde biraz sigarayı azaltsa herşey daha güzel olur

Bahçeçi de pozitif alan akrabam var. Fakat orayla ilgili çıkan haberler biraz can sıkıcı. Kıbrıs ta şubeleri olması. Embriyo karışması. O yüzden hiç düşünmedim.

Bahçeçi de pozitif alan akrabam var. Fakat orayla ilgili çıkan haberler biraz can sıkıcı. Kıbrıs ta şubeleri olması. Embriyo karışması. O yüzden hiç düşünmedim.
Benimde yakın bir arkadaşım orda bikac kez denedi malesef negatif hatta erbil yağmur ve tansel kaplancan tedavilerini yarim bıraktılar kendi tüp bebek merkezlerini açtılar arkadaşımın bir sürü parası gitti net bir açıklama yapılmamış

Mrb. Eşin çok doğru bir karar vermiş. Yücel beyde çok iyidir. Hayırlı olsun tedaviniz...

Evet onu ben de duymuştum,dediğim gibi labaratuari çok iyi diye düşünmüştüm ama on görüşme çok sıradan olunca eşimin aklına yatmadi
İnsanların mağdur olması kötü olmuş,yine de oranın da iyi olduğunu düşünüyorum ama memorial de ön görüşme çok daha iyiydi,özellikle ücretsiz muayene etmeleri de ayrıca bizi çok memnun etti,hiç bir merkez bakmıyor ücretsiz

Mrb. Eşin çok doğru bir karar vermiş. Yücel beyde çok iyidir. Hayırlı olsun tedaviniz...
İlk iki tedavi Bursa Acıbadem de olmuştu,benim isteğimle bu defa eşim üç merkezi (bahçeci,acıbadem,Memorial) gezelim ben karar vericem dedi,memorial benim de aklıma yattı ama işte benim durum biraz sıkıntılı rezerv problemi var ondan çok titizlenjyorum merkez konusunda

Evet sen yazınca hatırladım böyle şeyler de duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…