Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hiç bahçeciyi dusunmedim eşim semra hocayı internette ilk gördü bu doktora gidelim dedi ben başka bir merkezi istedim eğer ilk memoriale gitseydim problemimizi şimdiye kadar öğrenirdik 2 senedir maddi ve manevi yıpranmazdık çok üzülüyorum ama nasip simdiymis buna şükür farklı merkezlerde daha fazla vakit kaybetmeden memoriale geldik bu ay nasipse başlayacağız inşallah

Son düzenleme:
Sizin probleminiz nedir?
Çok profesyonel ve titizlerdi açıkçası her ayrıntı not alındı, onceki tedavilerde kullandığım dozlara kadar soruldu, diğer merkezler hiç sormadilar.
İnşallah hayırlı tedavilerimiz olur

Bizim görünürde bir problem yok sebepsiz infertilite denildi 1 ay eşimin sperm sayısı az cikti yıkama sonrası 2.5 milyon morfoloji %2 cikti sonra sayıda morfolojide hep normal cikti ben acaba benim yaşımdan kaynaklı yumurtalarım kalitesiz mi oluyor diye düşünüyorum yaşım 36 amh 3.14 cikti semra hoca ve günseli hoca yumurtaların kaliteli duruyor irili ufakli olursa boyutları çok farklı olursa kalitesiz olurmuş muayede iyi duruyor dediler 2 aşılama negatif 2 tup bebek denedik başka merkezde 1 negatif bir kimyasal gebelik oldu semra hoca ilaç dozunun fazla verildiğini dusunuyor embriyolar diğer merkezde 5.gune gitmedi ilkinde 2 embriyo 2.tup bebekte 5 embriyo olustu ama 5.gune gitmedi öyle tanınmış bir merkez degildi 20 hastası varsa 2 tane pozitif oluyordu galiba laboratuvardan kaynaklı bizler baya mağdur olduk memorialde ilk kez deneyeceğiz en azından problemimizi öğreniriz inşallah güzel hayırlı sonuçlar aliriz

Maşallah amh değerin çok iyi,benim değerim iki yıl önce 0.89 şimdi daha da dusmustur,benim ikinci tüp tuttu ama 8+5 de kalbi durdugu için kürtaj oldum Allah kimselere yaşatmasin
İnşallah memorialde ilk ve son denemelerimiz olur

Aminnn insallah canim rabbim hayirli vakitte hayırlı evlat nasip etsin bize ve isteyen herkese inşallah sizin yaş kacti

Canım bizimde ilaç protokolumuz vardı elimizde çok titiz incelediler embriyo fotograflarimiza baktılar ve tüm kan tahlillerini tek tek incelediler hepsini sordular hep net bilgi istediler normalde geçen ay başlayacaktık adetimin 3.gunu gittik kimyasaldan sonra adetim gecikti başka nır doktora gittim oda bu ayı boş geçirmeyelim dedi klomen verdi oda 2 tane kist yapmış östrojen çok yüksek çıkınca bu aya ertelendi bu ay da kistten kaynaklı adetim gecikti hayırlısı olsun inşallah

Aminnn insallah canim rabbim hayirli vakitte hayırlı evlat nasip etsin bize ve isteyen herkese inşallah sizin yaş kacti
Ben 32 eşim de 34
gişi="Mucize yolunda, post: 58893560, member: 921497"]Canım bizimde ilaç protokolumuz vardı elimizde çok titiz incelediler embriyo fotograflarimiza baktılar ve tüm kan tahlillerini tek tek incelediler hepsini sordular hep net bilgi istediler normalde geçen ay başlayacaktık adetimin 3.gunu gittik kimyasaldan sonra adetim gecikti başka nır doktora gittim oda bu ayı boş geçirmeyelim dedi klomen verdi oda 2 tane kist yapmış östrojen çok yüksek çıkınca bu aya ertelendi bu ay da kistten kaynaklı adetim gecikti hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]
Evet bizi etkileyen de o oldu,bahçeci ve acibadem çokta ilgili gelmediler bize,özellikle eşim hiç sevmedi.
Dediğim gibi ücretsiz detaylı muayene de hiç bir yerde yapılmıyor her merkez para koparma peşinde

Evet bizi etkileyen de o oldu,bahçeci ve acibadem çokta ilgili gelmediler bize,özellikle eşim hiç sevmedi.
Dediğim gibi ücretsiz detaylı muayene de hiç bir yerde yapılmıyor her merkez para koparma peşinde[/QUOTE]
Aynen oyle canim her gittiğimiz merkez para koparma peşinde aldıkları paranın karşılığındaki tedavilerimizi doğru düzgün yapmadilar neyse Allah büyük inşallah bu aşamada güzel sonuçlar alırız Rabbim bizlerede anneliği tattırır (aminn)

Cnm benim senin amh değerin ii üzülme hiç benim 0,25 ti amh ve ikizlerim şu an yanımda çok şükür.mama yapmak için saatin gelmesini bekliyorum buraya bakıyım dedim.iki embriyomda donmuş bekliyor Allahıma hamd olsun.Rabbim herkeslere hayırlı sağlıklı sıhhatli ewlatlar nasip edip onları korusun kollasın,herbirimizi selamete çıkarsın inşallah

Ayyy nasıl moral oldu bu mesaj bilemezsin,sağlıkla sıhhatle büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallah
Bir kaç soru sorsam müsait olduğunda cevaplasan çok sevinirim,kontrollerini hangi doktor yapiyordu? Hangi prosedür uygulandı,ilaç dozları yüksek miydi ?

Amin inşallah, tabi cevaplarım cnm neden olmasın.kontrollerimi gönül hoca yaptı bir defada kürtajdan sonraydı sanırım yücel hoca yaptı histereskopi olmuştum o zaman.ilaç dozu 225 falandı sanırım bi araa 250 oldu bi iki defalık galiba.spermler içinde imsi uygulandı,embriyoskopla embriyolar izlendi ki bunlar her hastaya yapılıyoo yanlış bilmiyorsam.Ayrıca ben hep umut arardım buraları okuyup mutlu olurdum,birilerine yol olmak umut olmak çok güzelmiş.sorularını bekliyorum cnm ister özel ister buradan. Rabbim Hepimize bu mübarek Cuma günün hürmetine nasiplerimizi yollasın inşallah.Hiçbirmizin kucakları boş kalmasın,Allahım kucaklarımıza sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,ömürleri uzun olsun inşallah

Son düzenleme:
Herkes gönül hoca demiş, ben de bir dahakine ona randevu alayım madem
Kaçıncı denemendi? Memorialden başka yerde denenen olmus muydu?olduysa memorialin farkı neydi?
Bir de ilaç dozlarin çok yüksek değil,bu iyi bir şey aslında ben Bursa Acıbadem de iki deneme yaptım ilkinde femara+ merional 300 ikincide 225 gonal f ve 125 menapur kullanıldi iki denemede de 5 yumurta toplandi ama hep orta kalite 2 embriyom oldu yani tek sıkıntım rezerv azlığı değil sanırım kalitede sıkıntı var,sen böyle bir durum yaşadın mı?

Maşallah canım çok güzel Allah tamamına erdirsin ilk transferde hatırlarsın belki çok telaşlıydım bu sefer öyle değilim Allah a teslim oldum o en hayırlısını nasip edecek biliyorum :)
Hatırlıyorum evet hic telaş yapma iş olacagına varıyor :) buarada benim transferden sonra 4.gün jeli soktum cıkarırken cubuk ucunda kan geldi bildiğin baya kan. Hemen ağladım aradım hemsireyi tutmadı mı vs dedim. Tahris etmişsindir dedi inanmadım. Gercekten de tahris etmisim bidaha öyle bisey yasamadım.Sonra sonucu aldıgım gün de bikerelik peceteye pembe akıntı geldi. Hemen düsüyor mu diye hastaneye kostum onlar da yerlesme kanamasıdır dedi. Hakikaten o da bi de ertesi gün peceteye sürüntü olarak pembe akıntı geldi bidaha olmadı yerleşme lekelenmesiymis.

Zarzor da olsa oldu :) normalde olmuyormuş allahım yardım etti oradan aldığım indirimle ilaçlarımı aldım. :) bugün iğnelerime başlıyorum. Neler tüketeyim ya da tüketmeyeyim.
Ben bunu sordum ananas kabak cekirdeği vs yücel hoca bana dedi ki vücudunun düzenini değiştirme nasıl besleniyorsan öyle devam et. Vücud strese girebilir sen beslenme seklini aniden değiştirirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…