- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
İnşallah cnm amin inşallahBizde farklı merkezde 2 kez tup bebek denedik benim ilaç dozum sizinki gibi çok yüksekti hep 300 'le başlandı 5.gune embriyo gitmiyordu 4.gun 4aa kalitede transfer ediliyordu ilki negatif 2.si kimyasal oldu semra hoca ilaç dozunu görünce bu çok fazla dedi embriyo kaliteli neden 4.gun transfer ettiler 5.gune gitmediler dedi ben de hep üzülüyordum embriyomuz 5.gune gitmiyor diye ama bu sayfada birçok arkadaşın yazdıklarına göre farklı merkezlerde 3.gun 4.gun transferleri olan burda hep 5.gune gitmis ben de bu umutla bu ay başlayacağım Rabbimin izniyle bu sefer herşey çok daha güzel olacak
Çatlatma iğnesi çok önemli biliyorum. Hemşireye mesaj attım 10/15 dk fark etmez dedi. Ben yine de bekleyeceğim vurup çıkacağım :)
Orası öyle canım önemli olan kalite tabikiCnm benim hiç umutsuz olma dedim ya senin amh benimkinden kat kat yüksek.amh çok düşüktü benim yerlerde yani ve her ay her kadında normalde zaten bir yumi görünür ilaçla arttırıyorlar işte tedavide.en fazla 5 yumi oluştu bende bazı tedavide 3-4 falan oldu hiç beşi geçemedik.çok şükür ki evlat oldular onlardan ikisi.sen kaliteyi arttırmaya yönel sayıya takılma çok.dışardan desteklemeye çalış cnm.Rabbim nasip edecek inşallah
Bana da çok zor geliyor iki tedavimde de kendim yapmadım acile gidip orda yaptırıyordum o da ayrı zor oluyordu,ilk gittiğimde reçete lazımmış bir daha gönderdiler aman ne rezillikti daha çok stres olmuştum bu defa kendim yapmak istiyorum bakalımNe güzel herkes kendisi yapıyor iğnelerini sanirim. Ben yapamiyorummmm göz göre göre kendime batıramıyorumvarsa bir formülü ogrenmek isterim kızlar
Ben iğneye dahi bakamam kan alınırken kafamı çeviririm ama vuruyorum 2 gündür kendim yapıyorum. Ben de şaşkınımNe güzel herkes kendisi yapıyor iğnelerini sanirim. Ben yapamiyorummmm göz göre göre kendime batıramıyorumvarsa bir formülü ogrenmek isterim kızlar
Arkadaşlar bir sorum olacak; memorialde eşine veya kemdine genetik test yapılan var mı? Varsa sonucu kaç günde çıkıyor bilgisi olan var mı?
Hayırlısı olsun inşallah bende mart ayına doğru kayıyorum galiba adetim çok geciktiMerhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
Histeroskopi sevebiniz neydi benim rahimde arkuat(kalp) şekli görülüyormuş düşüpe pek sebep değilmiş ama yaptırsam mı acabaMerhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah bende mart ayına doğru kayıyorum galiba adetim çok gecikti
Kürtaj sonrası kalınlaşmayan Rahim sorunum vardı. Y tip uterus um varmış, ve bir de adenomyotik nodül. Bu sorunlara yönelik işlem yapıldı. Bakalım kalınlaşır mı?Histeroskopi sevebiniz neydi benim rahimde arkuat(kalp) şekli görülüyormuş düşüpe pek sebep değilmiş ama yaptırsam mı acaba
Hayırlısı inşAllahKürtaj sonrası kalınlaşmayan Rahim sorunum vardı. Y tip uterus um varmış, ve bir de adenomyotik nodül. Bu sorunlara yönelik işlem yapıldı. Bakalım kalınlaşır mı?
AminHayırlısı inşAllah
Yücel Karaman başka merkezde değiş mi Memorial de yücel şahin di mi ?ben mi karıştırdımMerhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
Ben agustos ayinda bir tup bebek denedim olumsuz sonuclandi. Tekrar deneyecegim orda. Servikste polip cikti. Onun alinmasi gerekiyor. Sonra tekrar baslayacagim insallahMerhaba kızlar Ataşehir Memorial da tedavi gören varmı? 2 tüp bebek denemem için regli günümü bekliyorum inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu
Teşekkür ederim. Yetişmedi bizim sonucumuz bu aya hasta oldumBiz yaptirdik 1 hafta suruyor.
nArkadaşlar bu iğneler bir gün sağ birgün sol taraftan mı olacak yoksa hep aynı yerden mi?Acemiyim de.
Canim benim de bir negatifim var 1 yıl ara verdik şimdi tekrar deneyecegim regli günümü bekliyorum. Inşallah operasyonun iyi geçer ve tedaviye başlarsın. Umarım en kısa zaman da emeklerimizin karşılığını alırız.Ben agustos ayinda bir tup bebek denedim olumsuz sonuclandi. Tekrar deneyecegim orda. Servikste polip cikti. Onun alinmasi gerekiyor. Sonra tekrar baslayacagim insallah
Merhaba cnm benimde rahim kalınlaşmıyor ve rahimde adenimiyozist var bi türlü transfer olamadım sana ne gibi bi işlem yapıldı acaba yardımcı olurmusunKürtaj sonrası kalınlaşmayan Rahim sorunum vardı. Y tip uterus um varmış, ve bir de adenomyotik nodül. Bu sorunlara yönelik işlem yapıldı. Bakalım kalınlaşır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?