Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnm amin inşallah

Çatlatma iğnesi çok önemli biliyorum. Hemşireye mesaj attım 10/15 dk fark etmez dedi. Ben yine de bekleyeceğim vurup çıkacağım :)

O zaman Keşke ilk hemşireye sorsaydın :) ben 10_15 dk önemserim diğer merkez önemsemediği için 2 negatifim var ayrıca zehra hanımda bir saat sec 4_5_6 saatlerinde her gun ayni saatte yap dedi 1_2 dakikanın önemi olmayabilir

Orası öyle canım önemli olan kalite tabiki
Bu arada her kadında bir yumurta görülmez canım,ortalama 10 tane vardır ama bir tanesi sadece büyür gelisir ilaçsız ilaçla çok daha fazla.
Mesela adetken hiç sayılmadı mi yumurtan benim diğer tedavilerde 5-6 görünüyordu ve 5 tane toplanıyordu ama iki aydır 1-2 görünüyor onu demek istedim.
O kadar haklısınki olacağı varsa amh yerlerde olsa da oluyor çokta stres yaomamak lazım

Ne güzel herkes kendisi yapıyor iğnelerini sanirim. Ben yapamiyorummmm göz göre göre kendime batıramıyorum varsa bir formülü ogrenmek isterim kızlar
Bana da çok zor geliyor iki tedavimde de kendim yapmadım acile gidip orda yaptırıyordum o da ayrı zor oluyordu,ilk gittiğimde reçete lazımmış bir daha gönderdiler aman ne rezillikti daha çok stres olmuştum bu defa kendim yapmak istiyorum bakalım

Merhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
Hayırlısı olsun inşallah bende mart ayına doğru kayıyorum galiba adetim çok gecikti

Merhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
Histeroskopi sevebiniz neydi benim rahimde arkuat(kalp) şekli görülüyormuş düşüpe pek sebep değilmiş ama yaptırsam mı acaba

Histeroskopi sevebiniz neydi benim rahimde arkuat(kalp) şekli görülüyormuş düşüpe pek sebep değilmiş ama yaptırsam mı acaba
Kürtaj sonrası kalınlaşmayan Rahim sorunum vardı. Y tip uterus um varmış, ve bir de adenomyotik nodül. Bu sorunlara yönelik işlem yapıldı. Bakalım kalınlaşır mı?

Yücel Karaman başka merkezde değiş mi Memorial de yücel şahin di mi ?ben mi karıştırdım

Merhaba kızlar Ataşehir Memorial da tedavi gören varmı? 2 tüp bebek denemem için regli günümü bekliyorum inşallah Rabbim bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu
Ben agustos ayinda bir tup bebek denedim olumsuz sonuclandi. Tekrar deneyecegim orda. Servikste polip cikti. Onun alinmasi gerekiyor. Sonra tekrar baslayacagim insallah

Ben agustos ayinda bir tup bebek denedim olumsuz sonuclandi. Tekrar deneyecegim orda. Servikste polip cikti. Onun alinmasi gerekiyor. Sonra tekrar baslayacagim insallah
Canim benim de bir negatifim var 1 yıl ara verdik şimdi tekrar deneyecegim regli günümü bekliyorum. Inşallah operasyonun iyi geçer ve tedaviye başlarsın. Umarım en kısa zaman da emeklerimizin karşılığını alırız.

Kürtaj sonrası kalınlaşmayan Rahim sorunum vardı. Y tip uterus um varmış, ve bir de adenomyotik nodül. Bu sorunlara yönelik işlem yapıldı. Bakalım kalınlaşır mı?
Merhaba cnm benimde rahim kalınlaşmıyor ve rahimde adenimiyozist var bi türlü transfer olamadım sana ne gibi bi işlem yapıldı acaba yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…