Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar beta 22.20 transferin 9. Günü yine düşük bir değer yine kimyasal.. Niye böyle oluyor artık tükenmiş hissediyorum kendimi..

Canım sakin çok erken yapmışsın. 12.günü bekle ve yap. Değer düşmediği sürece sıkıntı yok.
Hastane bugün test yapmamı söyledi canım ilaçlarına devam et iki gün sonra testi tekrarla dedi ama daha önce de yaşadığım için kimyasal olduğunu biliyorum

Hastane bugün test yapmamı söyledi canım ilaçlarına devam et iki gün sonra testi tekrarla dedi ama daha önce de yaşadığım için kimyasal olduğunu biliyorum
Üzülme lütfen moralini yüksek tut 2. Gün testi tekrarla o test sana bilgi verecektir. Senden daha düşük değerde olup çocuğu olanlar var. İnşallah yükselir.

Üzülme lütfen moralini yüksek tut 2. Gün testi tekrarla o test sana bilgi verecektir. Senden daha düşük değerde olup çocuğu olanlar var. İnşallah yükselir.
Hastaneden aradılar yükselmesi çok az ihtimal dediler ama bakalım hayırlısı canım

Benim de kasım da kimyasaldı değer 14 dü. Hayırlısı bakalım belli olmaz.
Daha yeni böyle değeri olan biri katlanarak gitti. Allah büyükğ

Canım sayfada byyy diye bir arkadaş vardı onunda ilk 26 kusur çıkmıştı sonrada maşallah çok güzel ilerlemişti bende kasımda kimyasal yaşadım benim ilk 36 ile başladı en son 42 lerde kaldi ilerlemedi herkesin ayni olacak diye bisey yok Allah büyük önemli olan 2 gün sonra değerin 2 ye katlanması o arkadaşada değerin biraz dusuk demişlerdi ama maşallah birden bebeği sağlıkla ilerledi seninde öyle olur inşallah

Evet o arkadaşı biliyorum ama onunki sanki 7. Veya 8. Gün değeriydi canım erlen yapmıştı

Evet o arkadaşı biliyorum ama onunki sanki 7. Veya 8. Gün değeriydi canım erlen yapmıştı
Olsun seninki de kötü bir değer degil önemli olan 2 gün sonra sağlıkla ilerlemesi hiç strese girme benimle birlikte merkezde bir arkadaşın değeri 25 çıkmıştı benim 9.gun 36 onunki sağlıkla ilerledi benimki ilerlemedi benimkine güzel bir değer demisti doktor bunlar hep nasip eğer bebisinin nasibi varsa değerin 15 çıksın o ilerler su an içinde bu değere takılma Allah'ın izniyle inşallah 2 gün sonra 2 kat hatta daha fazlası ilerler

Sağol canım desteğin içşn inşallah dediğin gibi olur :)

Sağol canım desteğin içşn inşallah dediğin gibi olur :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah seninde bebisininde inşallah sana sımsıkı tutunur bırakmaz seni (aminn) sakin aklına yine kimyasal oldu diyip kötüyü çağırma bilinçaltı rahmi uyarıyor hemen kimyasal ol diye sen güzel dusun güzel olsun inşallah canim

Tamam canım neyse hayırlı olan o olsun inşallah çok teşekkür ederim

Canim ben kahvaltiyi gec yaptigim icin sabah ac karnina iciyorum. Aksamda yemekten 2 saat sonra. Aslinda olmasi gereken sabah aksam yemekten iki saat sonra. Faydali olur insallah. Sadece onun icin degil kadinsal hormonlarida dengeliyor. Her kadin denemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…