Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim benimde amh degerim 0.7 idi. Testere disli aslan pencesi kullandiktan sonra 1.7 ye yukseldi. Yani cozumu var.

Merhaba canim tedaviye basladinmi benim de 2. Denemem olacak Cem beyle inşallah bu kez hepimiz için son olur ve bebislere kavuşuruz
Canim 2 aydir gecmeyen kanamam oldu.yeni doktora gittim polip varmis.ondan kanamam olmus.once onun alinmasi gerekiyormus. Sonra baslayacagim nasip olursa. Buradan paylasacagim insallah surecimi

Merhaba. Benim gibi adenomiyozis sorunu yasayan birisiyle karsilastim. Sizde neden adenomiyozismi merak ettim. Cunku bizde sorun bu. Birde rahim kalinlasmasi demissiniz. Onun icin nar suyunun iyi geldigini biliyorum . denedinizmi hic.
Merhaba cnm benimde rahim kalınlaşmıyor ve rahimde adenimiyozist var bi türlü transfer olamadım sana ne gibi bi işlem yapıldı acaba yardımcı olurmusun[/QUO

Teşekkür ederim. Yetişmedi bizim sonucumuz bu aya hasta oldum üroloji doktoruda isterseniz başlayın ama aklımızda soru işareti kalmasın derseniz bir ay daha bekleyin dedi istemeye istemeye erteledik mart ayına
Olsun hic canini sikma. Belki en hayirlisi budur. Belki mart ayinda daha iyi olacak yumurtalarin. Insallah guzel olur hersey:)

Canim benimde amh degerim 0.7 idi. Testere disli aslan pencesi kullandiktan sonra 1.7 ye yukseldi. Yani cozumu var.
Aynı labaratuvarda mi bakıldı canım ? Labaratuvar arasında fark olabiliyormus,senin çok fark var ama,
Onemli olan ultrasyonla görülen yumurtalar bazen amh düşük olsa da rezerv iyi olabiliyor,benim malesef ultrasyonla da az görünüyor ama aslanpençesi ben de çok duydum ama düzenli yapamadım

Canim ben hep ayni yerde olcturdum. Sonuc dogru yani. 30 gun boyunca yapmistim o kuru. Simdi tekrar basladim. Tup bebekten once kendimi hazirlamaya calisiyorum.yumurta kalitesi icinde bal polen ari sutu propolis karisimi icecegim insallah baslamadan once. Insallah guzel haberlerimizi paylasalim.

Kızlar ben fostimon kullandim bu kullandığımız iğneler yumurta sayısını arttırmak için mi yoksa kaliteyi arttırmak için mi? Çünkü iğnelerden önce ve sonra yumurta sayım da hiç bir değişiklik olmadi. Dr sormayı da unuttum.

Süper o zaman aynı merkezde yaptıysan doğrudur cidden yukselmistir masallah canım,peki ultrasyonda kaç yumurtan görülüyor? O daha önemli denmişti

Süper o zaman aynı merkezde yaptıysan doğrudur cidden yukselmistir masallah canım,peki ultrasyonda kaç yumurtan görülüyor? O daha önemli denmişti
Canim bu kuru yapmadan 5-6 yumurta toplanirdi. Kurden sonra 12 tane yumurta toplandi. Yillar gecmesine ragmen azalacagi yerde cogaldi. Ben bile cok sasirmistim. Mucize gibi yani.

Canim bu kuru yapmadan 5-6 yumurta toplanirdi. Kurden sonra 12 tane yumurta toplandi. Yillar gecmesine ragmen azalacagi yerde cogaldi. Ben bile cok sasirmistim. Mucize gibi yani.
Ayy çok şaşırdım cidden, ben de iki defa denedim ikisinde de 5 -5 toplandi ikinci tuttu ama kalbi durdugu için kürtaj oldum malesef,bana umut oldun ya demekki bu yumurta rezervi artabiliyor,Allah'ım sağlıkla hayırlı bebisler nasip etsin inşallah ben de mutlaka deniycem.
Son bir soru daha sorayım günde kaç defa içtin?genelde yemekten 2 saat sonra deniyor sen de öyle mi yaptın canım?

Merhaba cnm benimde rahim kalınlaşmıyor ve rahimde adenimiyozist var bi türlü transfer olamadım sana ne gibi bi işlem yapıldı acaba yardımcı olurmusun
Rahimi genişletti, nodülü çıkardı. Şu an Rahim ne durumda bilmiyorum. Hsg çektireceğim. Rahim kalınlaşır mı bilmiyorum. Adenomiyozis için sana ne uyguluyorlar?

Merhaba canım bana hep amh değeri asla değişmez denilmişti bundan 7 sene önce 1.49 çıkmıştı gelişim laboratuvarında yaptırdım ki o zamana kadar normal yolla gebe kalabilirsin denmişti bu sonuçla asla olmaz dendi tüp bebeğe yöneldik. Daha sonra devlet hakkımı kullanayım dedim aşılama olacaktı bezmialemde amh değerim 5.33 çıktı çok şaşırdı doktorum birinden biri muhakkak yanlıştır dedi. Aşılamada 2-3 yumurta oldu çatladı ama tutmadı aşılamadan 5 sene sonra öğrendikki tüplerimde sıvı var. Sonra Süleymaniye'de devlette tüpe karar verdik bu sefer onlarda amh testi yaptı yine 5 üzeri çıktı oda tutmadı sonrasında bi miyom ameliyatı ve sağ tüpüm alındı tekrar tüpe karar verdik bu sefer yine SGK geçen özel bi merkezde tedavi oldum bu sefer amh 4 küsür çıktı. Yani demem o ki tek merkezle kalmayın bu amh testi için ya gerçekten yükseliyor ki doktorum asla Yükselmez demişti ya da laboratuvarlarda sıkıntı oluyor bilemiyorum. İnşâAllah hepimizin hakkından hayırlısı olur sağlıkla hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Maşallah hamilesin bizler için de dua et tedavilerimiz hayırlı olsun diye,sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allah,hayırlı evlat olsun sana
Benim ultrasyon görüntüsü de iyi değil canım,yani amh zaten başlı başına çok önemsediğim bir şey değil,ultrasyon goruntumde çok iyi değil,3-4 yumurta ancak görülüyor tüpte de 5-5 çıktı yani benimki kesin,bundan sonra kaliteyi yükseltmeye bakicam artık

Merhaba. Benim gibi adenomiyozis sorunu yasayan birisiyle karsilastim. Sizde neden adenomiyozismi merak ettim. Cunku bizde sorun bu. Birde rahim kalinlasmasi demissiniz. Onun icin nar suyunun iyi geldigini biliyorum . denedinizmi hic.
Merhaba cnm bende adenimiyozist olduğu rahim filminde çıktı ama bunun şuan için bi tedavisi yokmuş malesef bu hastalık adet kanı ile besleniyormuş doktorum geçici menopoza sokalım dedi ozamn bi müddet adet olmazsın ve hastalık küçülür dedi rahimde kalınlaşmıyor bundan olabileceğini düşünüyor ilaç değişikliği ve menapoz işlemi yapılacak nar suyunuda denedim ama malesef bende işe yaramadı doktorun senin için ne dedi yani o nasıl bi tedavi düşünüyor adenimiyozist için

Amin canım Allah razı olsun her zaman duamdasınız. Merkez ve laboratuvar çok önemli ilk iki tedavimde hiç kaliteli embriyom olmadı 5. Günü gördü ama tutmadı orta kaliteydi. Memorialde domdurulacak embriyom oldu çok şükür. İlkini kaybettim 11 haftalık sonra donmuşumla devam ettim bu 4. Denemem İnşâAllah Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder stresler hiç bitmiyor inan ki. Rabbim isteyen herkese sağlıkla büyütebileceği evlatlar nasip eylesin İnşâAllah. İnşâAllah tedaviniz olumlu sonuçlanır hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…