Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar tüp bebeğe başlamadan önce yapılan testleri istedim gönderdiler. E2 değerim 20 çıkmış neden böyle oldu acaba bu ne demek. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Jalapenoo siz bu konuda bilgilisiniz. Sorun olur mu? Merak ediyorum. Genelde 40/45 çıkıyordu.

Benim de bugün 23 çıktı ama hiç sorgulamadim,düşük mü ki acaba?

Benim de bugün 23 çıktı ama hiç sorgulamadim,düşük mü ki acaba?
AY hiç bilmiyorum. Sorun olsaydı beni başlatmazdı zaten bugün 3. İğnemi vurdum. Benim hep 40/45 arası çıkıyordu. Düşük de istenmiyor bildiğim kadarıyla. Ama düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş onu okumuştum. Eski tahlillerime baktım da geçen sene de bir ara 20 yıkmış. Fsh 7 falandı ben takviye kullanmıştım 5.7 ye düşmüş. Zaten pcoluyum bir sorun çıksın istemiyorum.

Kızlar beta 22.20 transferin 9. Günü yine düşük bir değer yine kimyasal.. Niye böyle oluyor artık tükenmiş hissediyorum kendimi..
Canımm durr hemen bozma moralini benimde 8. Gun degerim 26 cikmisti, 10. Gun 46 cikti 12. Gun 174 cikti dun 14. Gunde yaptirdim 550 cikti cok şükür...moralini bozma gec tutunmustur benimde oyle oldu

Canımm durr hemen bozma moralini benimde 8. Gun degerim 26 cikmisti, 10. Gun 46 cikti 12. Gun 174 cikti dun 14. Gunde yaptirdim 550 cikti cok şükür...moralini bozma gec tutunmustur benimde oyle oldu
Ayy masallah cok guzel bebisin sımsıkı sana tutunmuş Rabbim tamamina erdirsin inşallah ya Mojo44 bebisi onada sımsıkı tutunur inşallah ben de sizin değerinizi söyledim sizin değer hepimize umut olacak inşallah

Bencede bir sıkıntı olsaydı baslatmazlardi bundan sonra kat kat artsın inşallah

Canım polikistik overde estradiol düşer zaten kullandığın iğnelerle e2 değerin yükselecek östrojen değerin yükselecek ben problem olmaz diye biliyorum kistten kaynaklı benim çok yükselmişti düşmesi için adetimi bekliyorum o zaman tekrar bakılacak normal değerine ulaşınca başlayacak demekki sende düşüklük problem olmamış olsa başlamazlardı

Bana natural transfer düşünüyorlar ya orada sorun olur mu? Diye düşündürdü yarın gönül hocaya soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…