İnşallah canım teşekkür ederimCanim insallah dusundugun gibi degilde istedigin gibi olur. Moralini bozma. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Benim de bugün 23 çıktı ama hiç sorgulamadim,düşük mü ki acaba?Kızlar tüp bebeğe başlamadan önce yapılan testleri istedim gönderdiler. E2 değerim 20 çıkmış neden böyle oldu acaba bu ne demek. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?Jalapenoo siz bu konuda bilgilisiniz. Sorun olur mu? Merak ediyorum. Genelde 40/45 çıkıyordu.
Histereskopinin fiyatı nedirMerhaba arkadaşlar. Normalde ben de merkezde ocak ayı gibi tedaviye başlayacaktım . Semra hocanın önerisi ile Yücel Karaman'a histereskopi yaptırdım. Bir aksilik olmazsa mart ayı gibi tedaviye başlarım.
AY hiç bilmiyorum. Sorun olsaydı beni başlatmazdı zaten bugün 3. İğnemi vurdum. Benim hep 40/45 arası çıkıyordu. Düşük de istenmiyor bildiğim kadarıyla. Ama düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş onu okumuştum. Eski tahlillerime baktım da geçen sene de bir ara 20 yıkmış. Fsh 7 falandı ben takviye kullanmıştım 5.7 ye düşmüş. Zaten pcoluyum bir sorun çıksın istemiyorum.Benim de bugün 23 çıktı ama hiç sorgulamadim,düşük mü ki acaba?
Canımm durr hemen bozma moralini benimde 8. Gun degerim 26 cikmisti, 10. Gun 46 cikti 12. Gun 174 cikti dun 14. Gunde yaptirdim 550 cikti cok şükür...moralini bozma gec tutunmustur benimde oyle olduKızlar beta 22.20 transferin 9. Günü yine düşük bir değer yine kimyasal.. Niye böyle oluyor artık tükenmiş hissediyorum kendimi..
Ben 2 hafta önce histeroskobi oldum 4350 ₺ di fiyatHistereskopinin fiyatı nedir
5. Gün embriyosu muydu canım inşallah benim de öyle bir mucize olur..Canımm durr hemen bozma moralini benimde 8. Gun degerim 26 cikmisti, 10. Gun 46 cikti 12. Gun 174 cikti dun 14. Gunde yaptirdim 550 cikti cok şükür...moralini bozma gec tutunmustur benimde oyle oldu
Ayy masallah cok guzel bebisin sımsıkı sana tutunmuş Rabbim tamamina erdirsin inşallah yaCanımm durr hemen bozma moralini benimde 8. Gun degerim 26 cikmisti, 10. Gun 46 cikti 12. Gun 174 cikti dun 14. Gunde yaptirdim 550 cikti cok şükür...moralini bozma gec tutunmustur benimde oyle oldu
Sizin problem neydi canim5. Gün embriyosu muydu canım inşallah benim de öyle bir mucize olur..
Bencede bir sıkıntı olsaydı baslatmazlardi bundan sonra kat kat artsın inşallahAY hiç bilmiyorum. Sorun olsaydı beni başlatmazdı zaten bugün 3. İğnemi vurdum. Benim hep 40/45 arası çıkıyordu. Düşük de istenmiyor bildiğim kadarıyla. Ama düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş onu okumuştum. Eski tahlillerime baktım da geçen sene de bir ara 20 yıkmış. Fsh 7 falandı ben takviye kullanmıştım 5.7 ye düşmüş. Zaten pcoluyum bir sorun çıksın istemiyorum.
Canım polikistik overde estradiol düşer zaten kullandığın iğnelerle e2 değerin yükselecek östrojen değerin yükselecek ben problem olmaz diye biliyorum kistten kaynaklı benim çok yükselmişti düşmesi için adetimi bekliyorum o zaman tekrar bakılacak normal değerine ulaşınca başlayacak demekki sende düşüklük problem olmamış olsa başlamazlardıKızlar tüp bebeğe başlamadan önce yapılan testleri istedim gönderdiler. E2 değerim 20 çıkmış neden böyle oldu acaba bu ne demek. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?Jalapenoo siz bu konuda bilgilisiniz. Sorun olur mu? Merak ediyorum. Genelde 40/45 çıkıyordu.
1.5 ay önce 7200 tl idiHistereskopinin fiyatı nedir
1.5 ay önce 7200 tl idi
kim yaptı histereskopinizi?Ben 2 hafta önce histeroskobi oldum 4350 ₺ di fiyat
Bende pkos var eşimde problem yok canımSizin problem neydi canim
Pıhtılaşma yok dimi canim pgt yapıldı mi embriyolarınaBende pkos var eşimde problem yok canım
Bana natural transfer düşünüyorlar ya orada sorun olur mu? Diye düşündürdü yarın gönül hocaya soracağım.Canım polikistik overde estradiol düşer zaten kullandığın iğnelerle e2 değerin yükselecek östrojen değerin yükselecek ben problem olmaz diye biliyorum kistten kaynaklı benim çok yükselmişti düşmesi için adetimi bekliyorum o zaman tekrar bakılacak normal değerine ulaşınca başlayacak demekki sende düşüklük problem olmamış olsa başlamazlardı
Aklına takılan bütün soruları sor bulmuşken doktoru zaten çok güzel anlatıyorlarBana natural transfer düşünüyorlar ya orada sorun olur mu? Diye düşündürdü yarın gönül hocaya soracağım.
Pıhtılaşma yok pgt yapılmadı canım semra hoca yaşımdan dolayı gerek yok desi 27 yaşındayımPıhtılaşma yok dimi canim pgt yapıldı mi embriyolarına
Semra hanım ve umut bey yaptılarkim yaptı histereskopinizi?
semra hanım ve umut bey yaptı. Ben de yapışıklık vardı. miyom ameliyatından sonra yapışıklık oldu.ben Semra hanım yapsın istedim. zaten bütün histeroskobileri Semra hanım yapıyor demişlerdikim yaptı histereskopinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?