Evet 5. Gun embriyosuydu canim. Ama kimisinin transfer gunu tutunuyo kimisinin 3 5 gun sonra sen onu takma kafana. 2 gun sabirla beklicen insallah ikiye katlanir degerin arkadasim5. Gün embriyosu muydu canım inşallah benim de öyle bir mucize olur..
E2 değişken bir değer. Her ay farklı çıkabiliyor. Tedavi açısından düşük olmasının bir etkisi yok. Sonraki kontrollerde düzenli artışı önemli olan. Artışı düşük görürlerse ilaç dozunu değiştirebilirler. Yüksek olması kist işareti olduğu için rutin bakıyorlar. Yani endişe edeceğin bir durum yok.Kızlar tüp bebeğe başlamadan önce yapılan testleri istedim gönderdiler. E2 değerim 20 çıkmış neden böyle oldu acaba bu ne demek. Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?Jalapenoo siz bu konuda bilgilisiniz. Sorun olur mu? Merak ediyorum. Genelde 40/45 çıkıyordu.
Aminnn insallahh tum bu yolda olann kader arkadaşlarimm hepinizinn yuzuu guler insallahhh tezzz vakitteee hamilee kalirsinizzz... hamile kalanlarimizinda sagsaglim kucaklamamizi nasip eder allahim... zor sabir isteyen bir yol rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...Ayy masallah cok guzel bebisin sımsıkı sana tutunmuş Rabbim tamamina erdirsin inşallah ya @Mojo44 bebisi onada sımsıkı tutunur inşallah ben de sizin değerinizi söyledim sizin değer hepimize umut olacak inşallah
Başka bir yerde histereskopi yaptırma seçeneği sunmadı mı Semra hanım?Semra hanım ve umut bey yaptılar
semra hanım ve umut bey yaptı. Ben de yapışıklık vardı. miyom ameliyatından sonra yapışıklık oldu.ben Semra hanım yapsın istedim. zaten bütün histeroskobileri Semra hanım yapıyor demişlerdi
Çok sağol. Natural transferde sorun olur mu? Sence??E2 değişken bir değer. Her ay farklı çıkabiliyor. Tedavi açısından düşük olmasının bir etkisi yok. Sonraki kontrollerde düzenli artışı önemli olan. Artışı düşük görürlerse ilaç dozunu değiştirebilirler. Yüksek olması kist işareti olduğu için rutin bakıyorlar. Yani endişe edeceğin bir durum yok.
Benim de tedavilerde e2 nin düşük çıktığı aylar oluyordu. Yumurtlama tembelliği diyorlar ama benim tedavilerimde olumsuz etkisi olmadı. Naturel transfer için de 2.gün hormon testine gerek görmediler. Kist şüphesi olduğunda bakıyorlar yüksek çıkarsa erteliyorlar. Ama e2 önemli olsaydı da bakarlardı diye düşünüyorum. Naturel transferde onemli olan adet düzeni. Transfer günüm henüz belli değil.Çok sağol. Natural transferde sorun olur mu? Sence??
Bu arada sen nasılsın? Transfer oldu mu? Ya da ne zaman olacak?
Değerli bileğilerin için teşekkür ediyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.Benim de tedavilerde e2 nin düşük çıktığı aylar oluyordu. Yumurtlama tembelliği diyorlar ama benim tedavilerimde olumsuz etkisi olmadı. Naturel transfer için de 2.gün hormon testine gerek görmediler. Kist şüphesi olduğunda bakıyorlar yüksek çıkarsa erteliyorlar. Ama e2 önemli olsaydı da bakarlardı diye düşünüyorum. Naturel transferde onemli olan adet düzeni. Transfer günüm henüz belli değil.
Semra hanımla hiç konuşmadım..Memorial tamamen benim seçimimdi.başka yerlerle uğraşmak istemedim sonrasında tekrar rahim filmi vs istenir diye oraya karar verdim.en azından Semra hanım rahim ile ilgili başka bir problem olup olmadığını kendisi görsün istedim.birde bende yapışıklık olduğu için Rahime zarar verilmesinden korktum..imkanlarımı zorladım biraz.Başka bir yerde histereskopi yaptırma seçeneği sunmadı mı Semra hanım?
Normal canım e2 değerin 50 altı istiyorlar zaten. Fsh iyi takviyeleri tekrar yzsanaAY hiç bilmiyorum. Sorun olsaydı beni başlatmazdı zaten bugün 3. İğnemi vurdum. Benim hep 40/45 arası çıkıyordu. Düşük de istenmiyor bildiğim kadarıyla. Ama düşük olması yüksek olmasından daha iyiymiş onu okumuştum. Eski tahlillerime baktım da geçen sene de bir ara 20 yıkmış. Fsh 7 falandı ben takviye kullanmıştım 5.7 ye düşmüş. Zaten pcoluyum bir sorun çıksın istemiyorum.
Canım ben 2 ay lifetime ve inofolik kullandım. Lifetime bitince. Prowomen aldım 10/15 gün devamlı sonra gün aşırı içtim. Fazla yüklenmemek adına. Gün aşırı kullandığımda kullanmadığım günlerde inofolik kullandım. Omega 3 kullandım aksatmadan arada atladığım günler olmuştur ama nadir. D vit kullandım.Normal canım e2 değerin 50 altı istiyorlar zaten. Fsh iyi takviyeleri tekrar yzsana
Açık sanırım benim randevum var gönül hocaya :)Günaydın kızlar
Merkez pazar günleri de açık oluyor mu?
Randevuları siz mi belirliyor sunuz yani kime randevu alınacağını? Bana mesaj geldi fulya hanima vermişler randevu.Açık sanırım benim randevum var gönül hocaya :)
Ben ilk geldiğimde de gönül hanıma almıştım randevumu ona devam etmek istediğimi belirttim zaten başladıktan sonra druna veriyor hep.Randevuları siz mi belirliyor sunuz yani kime randevu alınacağını? Bana mesaj geldi fulya hanima vermişler randevu.
Gönül hanımın adını çok duyuyorum ben de mi ona alsam acaba? Yücel beye gittim ama kontrolü fulya hanima vermişler o zaman ben de gidince belirteyim,burdaki çoğu kişi gönül hanima gidiyor vardır bi bildikleri:))Ben ilk geldiğimde de gönül hanıma almıştım randevumu ona devam etmek istediğimi belirttim zaten başladıktan sonra druna veriyor hep.
Ben 1 kez Yücel beye de gittim o da çok iyi bence ikisinden birini tercih edin.Gönül hanımın adını çok duyuyorum ben de mi ona alsam acaba? Yücel beye gittim ama kontrolü fulya hanima vermişler o zaman ben de gidince belirteyim,burdaki çoğu kişi gönül hanima gidiyor vardır bi bildikleri:))
Biz on gorusmeyi fulya hanımla yapmıştık aslında memnun kalmistik,çok ilgilenmisti bizimle ama bu forumda hep gönül hanimi duyuyorum ondan ona mı gitseydim diye düşündümBen 1 kez Yücel beye de gittim o da çok iyi bence ikisinden birini tercih edin.
uMerhabalar yumurta gelişimi ve sperm için arı sütü polen önerılıyor kullanım yaptınız mı ve hangi markaları tercıh ettımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?