Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

E2 değişken bir değer. Her ay farklı çıkabiliyor. Tedavi açısından düşük olmasının bir etkisi yok. Sonraki kontrollerde düzenli artışı önemli olan. Artışı düşük görürlerse ilaç dozunu değiştirebilirler. Yüksek olması kist işareti olduğu için rutin bakıyorlar. Yani endişe edeceğin bir durum yok.

Aminnn insallahh tum bu yolda olann kader arkadaşlarimm hepinizinn yuzuu guler insallahhh tezzz vakitteee hamilee kalirsinizzz... hamile kalanlarimizinda sagsaglim kucaklamamizi nasip eder allahim... zor sabir isteyen bir yol rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Başka bir yerde histereskopi yaptırma seçeneği sunmadı mı Semra hanım?

Çok sağol. Natural transferde sorun olur mu? Sence??
Bu arada sen nasılsın? Transfer oldu mu? Ya da ne zaman olacak?

Çok sağol. Natural transferde sorun olur mu? Sence??
Bu arada sen nasılsın? Transfer oldu mu? Ya da ne zaman olacak?
Benim de tedavilerde e2 nin düşük çıktığı aylar oluyordu. Yumurtlama tembelliği diyorlar ama benim tedavilerimde olumsuz etkisi olmadı. Naturel transfer için de 2.gün hormon testine gerek görmediler. Kist şüphesi olduğunda bakıyorlar yüksek çıkarsa erteliyorlar. Ama e2 önemli olsaydı da bakarlardı diye düşünüyorum. Naturel transferde onemli olan adet düzeni. Transfer günüm henüz belli değil.

Değerli bileğilerin için teşekkür ediyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Başka bir yerde histereskopi yaptırma seçeneği sunmadı mı Semra hanım?
Semra hanımla hiç konuşmadım..Memorial tamamen benim seçimimdi.başka yerlerle uğraşmak istemedim sonrasında tekrar rahim filmi vs istenir diye oraya karar verdim.en azından Semra hanım rahim ile ilgili başka bir problem olup olmadığını kendisi görsün istedim.birde bende yapışıklık olduğu için Rahime zarar verilmesinden korktum..imkanlarımı zorladım biraz.

Normal canım e2 değerin 50 altı istiyorlar zaten. Fsh iyi takviyeleri tekrar yzsana

Normal canım e2 değerin 50 altı istiyorlar zaten. Fsh iyi takviyeleri tekrar yzsana
Canım ben 2 ay lifetime ve inofolik kullandım. Lifetime bitince. Prowomen aldım 10/15 gün devamlı sonra gün aşırı içtim. Fazla yüklenmemek adına. Gün aşırı kullandığımda kullanmadığım günlerde inofolik kullandım. Omega 3 kullandım aksatmadan arada atladığım günler olmuştur ama nadir. D vit kullandım.
Birde yumurtlayan kadar çörekotu polen tarçın zencefil karışımı yaptım kullandım. Yumurtlama bitince bıraktım. Diğer adetle tekrar başladım. 2/3 ay yaptım bunu. Ben işe yaradığını düşünüyorum. Tek tarafta 10/15 yumurtam görünüyor üstelik fsh değerim düştü. Zaten yüksek değildi ama 5 küsür de değildi. İnşallah tedavime olumlu yansır.

Ben ilk geldiğimde de gönül hanıma almıştım randevumu ona devam etmek istediğimi belirttim zaten başladıktan sonra druna veriyor hep.
Gönül hanımın adını çok duyuyorum ben de mi ona alsam acaba? Yücel beye gittim ama kontrolü fulya hanima vermişler o zaman ben de gidince belirteyim,burdaki çoğu kişi gönül hanima gidiyor vardır bi bildikleri:))

Ben 1 kez Yücel beye de gittim o da çok iyi bence ikisinden birini tercih edin.

Merhabalar yumurta gelişimi ve sperm için arı sütü polen önerılıyor kullanım yaptınız mı ve hangi markaları tercıh ettımız

Canim bildigim kadariyla ari sutunun soguk zincirde saklanmasi gerekiyor. Ben erzurumda dolaptan almistim.ama istanbulda hic dolapta gormedim ondan dolayi almadim. Beeo denilen bir markanin propolis-ari sutu-ham bal karisimi var. Guvenilir. Eczanelerde satiliyor. Onu almistim. Bende tup bebege baslamadan once kullanicam insallah.
Merhabalar yumurta gelişimi ve sperm için arı sütü polen önerılıyor kullanım yaptınız mı ve hangi markaları tercıh ettımız
u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…