Onu gordum ama arısutu grm cok az oluyor o karısımlarda eğrıcayır denıldıCanim bildigim kadariyla ari sutunun soguk zincirde saklanmasi gerekiyor. Ben erzurumda dolaptan almistim.ama istanbulda hic dolapta gormedim ondan dolayi almadim. Beeo denilen bir markanin propolis-ari sutu-ham bal karisimi var. Guvenilir. Eczanelerde satiliyor. Onu almistim. Bende tup bebege baslamadan once kullanicam insallah.
u
Memnun kaldıysanız devam edin. Genel olarak iyiler takipleri güzel.Biz on gorusmeyi fulya hanımla yapmıştık aslında memnun kalmistik,çok ilgilenmisti bizimle ama bu forumda hep gönül hanimi duyuyorum ondan ona mı gitseydim diye düşündüm
Ben yönlendirildim. Sizi kim yönlendirdi?Arkadaslar meraba benim gibi rahimde yapisma sorunu olup da yücel karaman a yonlendirilen var mi aranizda
Ben eğri çayır arı sütü kullanıyorum. Henüz yumurta toplama aşamasına gelmedim. Yumurtaların kalitesi ile ilgili bir yorum yapamayacağım maalesefOnu gordum ama arısutu grm cok az oluyor o karısımlarda eğrıcayır denıldı
selam yumurta çatlamasını önleyici iğne verdiği için normal,Arkadaşlar bugün iğnemde 4. Günüm randevum vardı gittim gayet güzel dedi gönül hanım. Sonra mesaj geldi Perşembe günü sabah gideceğim. 4 gün sonra.. bana uzun geldi sizce normal mi? Yarın yumurta çatlamayı önleyici iğneye başlayacakmışım.
Beni semra hoca yonlendirdi. Rahimde maalesef fazla yapisiklik var yucel hoca histeroskopi yapacak sizin durum nedir.Ben yönlendirildim. Sizi kim yönlendirdi?
Beni de o yönlendirdi. Rahim girişinde yapışıklık vardı. Hsg sonrası açıldı sanırım. Y tip uterus ve adenomyotik nodül olduğunu ve ona yönelik işlem yaptı Yücel hoca. Histereskopi sürecim yeni bitti. Şu an için bir değerlendirme yapamıyorum.Beni semra hoca yonlendirdi. Rahimde maalesef fazla yapisiklik var yucel hoca histeroskopi yapacak sizin durum nedir.
Teşekkür ediyorum.selam yumurta çatlamasını önleyici iğne verdiği için normal,
Cinsiyet e takılmayın derim.Jalapenoo ben opuya gönül hocayı istedim ama içim içimi yiyor yumurtaların hepsini toplayabilir mi? Düzgün yapar mı diye. Melih bey bu konuda daha tecrübeliymiş ama ben bayan istiyorum. Yine de kafamda sorular var.
Neden böyle dediniz. Bir bildiğiniz mi var yoksa.Cinsiyet e takılmayın derim.
Kadın ya da erkek ne önemi var. İşini iyi yapsın da.Neden böyle dediniz. Bir bildiğiniz mi var yoksa.
Benim ilk tedavim stres mi yapıyorum bilmiyorum.
3. İğnem sonucu e2 690 sizce nasıl?
Pco var bende kaç yumurtam olacak bilmiyorum.
? ?parasını geçtim eğer sonucu kesin kanıtlanmamış ise ne diye yapıyorlar ki bunuKızlar şuan bi yazı okudum pgt yapmak şansı çokta artırmıyormuş dr çağrı gülümser ingstram sayfasında paylaşmış
Yapıyolarmış farkeden de hiç birşey yokmuş genelde işi tıcarete döküyolar bnce ondanİ
? ?parasını geçtim eğer sonucu kesin kanıtlanmamış ise ne diye yapıyorlar ki bunu
Lupus a yönelik şikayetleriniz var mıydı? Hangi tetkikle kesin tanı konuldu? Geçmiş olsun.iYİ Akşamlar kızlar sonuçlarımın bazıları çıktı ve artık bağ doku hastalığım kesinleşti onun için plaquein ilacı kullanıyorum 1 haftadır . Dün sabahta hemotoloji doktorumda randevum vardı lupusa bağlı olarak kan pıhtılaşması çıktı ve hemen coraspirin başlayalım dedi yücel beyle de görüştüm . bu olayları hallettip 2. transeferimm için bekliyor inşallah herşey yoluna girer .Emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim . Her ne kadar belli etmesemdde çok üzüldüm keşke daha önce böle bilip ögrenseydim . herşeyde vardır bir hayır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?