Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lupus a yönelik şikayetleriniz var mıydı? Hangi tetkikle kesin tanı konuldu? Geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım aslında yok tu haylada yok ama bi kaç şey uyguyor ben şişlide düşükten sonra yücel beye muayneye gitmiştim bi kaç kan tahlili yapılmıştı ve romotoloji görse daha iyi yorumlar dediler bende bursada yaşadığım için hemen randevu aldım gittim ve lupus çıktığını ögrendik ama ben tanı oalrak bilmediğim yabancı olduğum bir hastalık hocada sistemik dedi vucudum zararlı olanı zararsız zararsız zararlı algıyormuş ve bir an ögrenmiş olmadan ileri düşük olmamasını engelemek için önemliymiş tabi öle bi sistemki hemetoloji de alakalı oda tahliller yapıldı sonuç ondada değer yüksek coraspirin başaldı işte hoca böyle canım inşallah sonu güzel olur transfer için bua y düşünürken hastalığım çıktı tabi şükür ediyorumda bir tarfatan çok şükür böyle ögrenmiş oldum .

ANA pozitif çıkmıştır. Sağlıklı insanda da pozitif olabiliyor. ENA profillerine bakıldı mı? Benim de ANA pozitif gelmişti ENA profillerin bakıldı. Hepsi negatif geldi

ANA pozitif çıkmıştır. Sağlıklı insanda da pozitif olabiliyor. ENA profillerine bakıldı mı? Benim de ANA pozitif gelmişti ENA profillerin bakıldı. Hepsi negatif geldi

Ana pozitif ti canım ama ENA aslında o kadar tuhaf oldu ki aslında başında yapılcaktı ücretli diye bende mecburiyetten ünv hastanesinde gittim orda ENa profili istediğimi söledi,m üstüne basa basa bana gene ANA yapııldı Dün hemetoloji doktorum ENA istedi sonucu cumartesi ögrencem işte canım .senin böyle bir sorunum var mı peki ?

ENA ile kesinleşir. Sağlıklı insanda da pozitifliği olabiliyor. ENA profilim negatif geldiği için sorun yok dediler.

Lupus tanısı için romatoloğa gitmelisiniz? Başka yapılan ek bir test var mı?

Lupus tanısını baya araştırıyorlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah şikayetleriniz var mıydı acaba

Arkadaşlar memorialdeki AMH değerim 3.14 çıkmıştı başka bir hastanede yaptirmistim sonucu geç çıkacaktı acibademe göndermişlerdi eğitim araştırma hastanesi orda 3.34 cikti
Benim de üniversite hastanesinde yaptırdığım sonuç 3.34 dü.memorial da yaptırmadım gerek görülmedi.11 yumurta toplandı

Benimkinin sonucu geç cikti acibademe göndermiş eğitim ve araştırma hastanesi sizin yaş kaçtı birde ilaç dozunuz kaçla basladi
Yaşım 32. Ama bu testi 3 sene önce yaptırmıştım.gönül hanım yaptırmana gerek yok yumurtaların iyi görünüyor dedi. Bu arada 3 sene önceki negatif denemem de 10 yumurta toplanmıştı.bunda 11 toplandı.225 ile başlandı fakat aynı boyutta büyüme olmadığı için 300 yapıldı 4-5 gün sonra

Ben 36 yaşındayım 2 tup bebek denememde ilkinde 11 negatig ikincisinde 12 yumurta toplanmisti kimyasalla sonuclandi malesef banada 225 dozla baslanacakti semra hoca oyle soyledi adet olursam başlayacağız inşallah

Kac tane embriyonuz oldu kalitesi nasil transfer oldunuz mu

Ben 36 yaşındayım 2 tup bebek denememde ilkinde 11 negatig ikincisinde 12 yumurta toplanmisti kimyasalla sonuclandi malesef banada 225 dozla baslanacakti semra hoca oyle soyledi adet olursam başlayacağız inşallah
Hayırlısı olur inşallah hakkımız da..sizdeki sorun neydi?

Hayırlısı olur inşallah hakkımız da..sizdeki sorun neydi?
Aminnn insallah sebepsiz infertilite denildi bize semra hoca diger merkezdeki ilaç dozlarını yüksek buldu orda 300 'le başlanmıştı bizim embriyolar 5.gune gitmemişti diğer merkezlerdeki 4.gun en iyi kalitede embriyolar transfer edildi kimyasal oldu sizin sorun neydi acaba

Kac tane embriyonuz oldu kalitesi nasil transfer oldunuz mu
Benim 11 olgun yumurtadan 10 tanesi döllendi.5.gün 2 tane 5aa, bir tane 4bb, bir tane de 3 AA kalitede embriyo oluştu.benim toplama geçen yıl Nisa’n ayında oldu.haziranda miyom ameliyatı oldum.geçen ay da histeroskobi oldum.transfere yeni sıra geldi.kısmet olursa bu ay ki adetimle transfer hazırlığına başlayacağım.tahmini 25 şubatta hastalanırım.naturel transfer olacakmış.

Aa çok güzel sizi bekleyen yumoslariniz var insallah hepsi size sımsıkı tutunurlar hayırlısı olsun inşallah kaçıncı denemeniz

Aa çok güzel sizi bekleyen yumoslariniz var hayırlısı olsun inşallah kaçıncı denemeniz
Amin canım inşallah. Bu 2.denemem olacak.ilk deneme başka merkezdeydi negatif oldu orada hiç dondurulmuş embriyom kalmadı.zaten 2 embriyo oldu o da kaliteli değildi.memorial baştan beri aklımda olan bi hastaneydi.allah korusun tutmazsa sonuna kadar buradayım.memnun kaldım

Benimde diger merkezde ilkinde 2 embriyo oldu 2.sinde 5 embriyo oldu 2 si transfer edildi diğerleri sağlıklı ilerlemedi ama ne hikmetse orada tedavi gören herkesin öyle oluyordu çok tuhaf 20 hastadan 2 pozitif oluyordu oda öyle yüksek değer çıkmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…