Memorialın labaratuvarı en iyilerden ben çok araştırdım.çokta pozitif sonuç alanlar var.inşallah bizim de yüzümüz gülerBenimde diger merkezde ilkinde 2 embriyo oldu 2.sinde 5 embriyo oldu 2 si transfer edildi diğerleri sağlıklı ilerlemedi ama ne hikmetse orada tedavi gören herkesin öyle oluyordu çok tuhaf 20 hastadan 2 pozitif oluyordu oda öyle yüksek değer çıkmıyordu
Bende diğer merkezin laboratuvarına güvenmediğim için devam etmedim çok araştırdım en çok memoriali begendim görüşmeye gidince doğru karar verdiğimi anladim mayısta kimyasal yaşadım aralıkta adetim gecikince korktum doktora gittim oda klomen verdi bu ay boş geçmesin dedi oda 2 tane kist yapmış normalde ocak ayinda baslayacaktim kistten dolayi bu aya kaldi ama bu ayda olmadim günü gününe adet olan ben 10 gün gecikti dogum kontrol hapiyla hemen geciyor ama günseli hoca yumurtaların 1 ay tembellesmesin dedi haklı olarak doğum kontrol hapi vermedi ama hala adet goremedimMemorialın labaratuvarı en iyilerden ben çok araştırdım.çokta pozitif sonuç alanlar var.inşallah bizim de yüzümüz güler
Hamile olabilir misin acaba. Benim bir gün geçse kesin şüphelenirim ama geçmiyor:)Bende diğer merkezin laboratuvarına güvenmediğim için devam etmedim çok araştırdım en çok memoriali begendim görüşmeye gidince doğru karar verdiğimi anladim mayısta kimyasal yaşadım aralıkta adetim gecikince korktum doktora gittim oda klomen verdi bu ay boş geçmesin dedi oda 2 tane kist yapmış normalde ocak ayinda baslayacaktim kistten dolayi bu aya kaldi ama bu ayda olmadim günü gününe adet olan ben 10 gün gecikti dogum kontrol hapiyla hemen geciyor ama günseli hoca yumurtaların 1 ay tembellesmesin dedi haklı olarak doğum kontrol hapi vermedi ama hala adet goremedim
Canim normalde benimde 1 gun gecikse suphelenirim cunku masallahi var gunu gününe olurum hiç gününü şaşmaz ama geçen ay e2 değerim 478 cıktı kistten kaynaklı östrojen o kadar yüksek olursa hamile kalınmaz diye biliyorum 15 gün boyunca hayit tohumu ekstrati civan perçemi ve biberiye yaprağı ekstrati ictim o da geciktirmiş olabilir 36 yaşıma girdim bir kere kimyasal gebelikte günüm geçti ikinci kimyasaldan sonraki ay düzenim bozuldu bir de bu başka hiç gecikmezdi aaa birde 2017 yılında umreye gideceğim zaman heyecandan 4 gün gecikmişti mutlu olmuştum hamile gideceğim diye malesef uçağa binince adet oldumHamile olabilir misin acaba. Benim bir gün geçse kesin şüphelenirim ama geçmiyor:)
Allah büyük inşallah anneler gününe hamile olarak girerizCanim normalde benimde 1 gun gecikse suphelenirim cunku masallahi var gunu gününe olurum hiç gününü şaşmaz ama geçen ay e2 değerim 478 cıktı kistten kaynaklı östrojen o kadar yüksek olursa hamile kalınmaz diye biliyorum 15 gün boyunca hayit tohumu ekstrati civan perçemi ve biberiye yaprağı ekstrati ictim o da geciktirmiş olabilir 36 yaşıma girdim bir kere kimyasal gebelikte günüm geçti ikinci kimyasaldan sonraki ay düzenim bozuldu bir de bu başka hiç gecikmezdi aaa birde 2017 yılında umreye gideceğim zaman heyecandan 4 gün gecikmişti mutlu olmuştum hamile gideceğim diye malesef uçağa binince adet oldum
Aminnn insallah canim bize ve isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah büyük inşallah anneler gününe hamile olarak gireriz
Hangi merkez orası?Benimde diger merkezde ilkinde 2 embriyo oldu 2.sinde 5 embriyo oldu 2 si transfer edildi diğerleri sağlıklı ilerlemedi ama ne hikmetse orada tedavi gören herkesin öyle oluyordu çok tuhaf 20 hastadan 2 pozitif oluyordu oda öyle yüksek değer çıkmıyordu
Bence gayet iyi bir değer.Arkadaşlar memorialdeki AMH değerim 3.14 çıkmıştı başka bir hastanede yaptirmistim sonucu geç çıkacaktı acibademe göndermişlerdi eğitim araştırma hastanesi orda 3.34 cikti
Tedaviniz hayırlı olur inşallah..diğer sperm sonuçları normal mi?? Yani hız sayı vs..bizde morfoloji 1 ama ben hiç hamile kalamadım doğal yolla..bizde sayı ve hareketlilikte düşükHerkese merhaba,4 doğal yolla gebelik ve sonuç hepsi kürtaj ve 1 negatif tüp bebekten sonra geçtiğimiz cuma semra hanım ve yücel beyle görüştük,genetiklerimiz normal,bende pıhtılaşma bozukluğu var,kleksan kullandığım gebekiklerde devam etmedi,bugün sperm sonucunu aldık,morfoloji sıfır, eşiminde benim de moraller sıfır, benim durumumda olanlar var mı aranızda
Geçmiş olsun size de estrofem tb verdimi. Yan etkileri oluyormu. Bende yeni histerskobi oldum Yücel hocaya çarşamba günü. İlac bogazım sanki kapanır gibi oluyor yutkunurken zorlanıyorum. Siz dede oluyormuBeni de o yönlendirdi. Rahim girişinde yapışıklık vardı. Hsg sonrası açıldı sanırım. Y tip uterus ve adenomyotik nodül olduğunu ve ona yönelik işlem yaptı Yücel hoca. Histereskopi sürecim yeni bitti. Şu an için bir değerlendirme yapamıyorum.
Evet 6 hafta estrofem kullandım, son iki haftası progesteronla. Bir yan etkisini görmedim.Geçmiş olsun size de estrofem tb verdimi. Yan etkileri oluyormu. Bende yeni histerskobi oldum Yücel hocaya çarşamba günü. İlac bogazım sanki kapanır gibi oluyor yutkunurken zorlanıyorum. Siz dede oluyormu
Evet bende öyle kullanacağım. Tesekkür ederim.Evet 6 hafta estrofem kullandım, son iki haftası progesteronla. Bir yan etkisini görmedim.
Bizim morfoloji 0 ama başka laboratuvarlarda 1/2/3 gibi değerler çıkıyordu. Memorialda 0 çıktı. Morfolojinin içeriği önemli kafa kısmı % kaç?Herkese merhaba,4 doğal yolla gebelik ve sonuç hepsi kürtaj ve 1 negatif tüp bebekten sonra geçtiğimiz cuma semra hanım ve yücel beyle görüştük,genetiklerimiz normal,bende pıhtılaşma bozukluğu var,kleksan kullandığım gebekiklerde devam etmedi,bugün sperm sonucunu aldık,morfoloji sıfır, eşiminde benim de moraller sıfır, benim durumumda olanlar var mı aranızda
Yücel bey izimliymiş bugün,yarın değerlendirecek bakalım, hazırlık sonrası sayı 2.8 milyon,ileri hızlı %20Tedaviniz hayırlı olur inşallah..diğer sperm sonuçları normal mi?? Yani hız sayı vs..bizde morfoloji 1 ama ben hiç hamile kalamadım doğal yolla..bizde sayı ve hareketlilikte düşük
Bizimde diğer merkezlerde 1/3 çıkmıştı morfoloji, şidderli amorf baş anomalisi %72,sizin kaçBizim morfoloji 0 ama başka laboratuvarlarda 1/2/3 gibi değerler çıkıyordu. Memorialda 0 çıktı. Morfolojinin içeriği önemli kafa kısmı % kaç?
0 morfolojiyle normal yollada tüp bebekle de sağlıklı gebelikler elde edilebiliyor.
Bizimde %75.Bizimde diğer merkezlerde 1/3 çıkmıştı morfoloji, şidderli amorf baş anomalisi %72,sizin kaç
Burda bi arkadaşın eşinin sperm değerleri aşırı derece de kötüydü.sizin durum onlara göre çok iyi.o arkadaş şuan tek yumurta ikizlerine hamileBizimde %75.
Rabbim yardımcımız olsun,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBizimde %75.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?