Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Burda bi arkadaşın eşinin sperm değerleri aşırı derece de kötüydü.sizin durum onlara göre çok iyi.o arkadaş şuan tek yumurta ikizlerine hamile
Bizim ilk tüp bebekte kaliteli embriyo oluşmadı,en iyisi 2ab idi,inşallah burda güzel embriyolarımız olur,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin,o arkadaşın ismini hatırlıyo musın

Bizim ilk tüp bebekte kaliteli embriyo oluşmadı,en iyisi 2ab idi,inşallah burda güzel embriyolarımız olur,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin,o arkadaşın ismini hatırlıyo musın
Benin de başka bir merkezde 4bc embriyom oldu diğeri daha kötü hatırlamıyorum iki tane transfer edildi tutmadı.burda 4 embriyo 5.güne geldi.iki tane 5aa, bir tane 4bb, bi tanede 3aa embriyo oluştu. A anka23 bahsettiğim kişi.belki de şuan Doğum yapmıştır

Benim de ilk iki tedavimde hep orta kalite embriyo çıktı inslalah burda kaliteli kaliteli embriyolarimiz çıkar

Lupus tanısını baya araştırıyorlar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah şikayetleriniz var mıydı acaba

Sağol canım Allah razı olsun evet aslında keşke daha önce bilseydim böyle bişey olduğunu daha önce araştırdık şuan çok üzgünüm ve pişmanım bir yandan da transefr öncesi ögrenmem rabbime şükürleer olsun bana çok yardımcı oldu .. aslında benim bildiğim görünürde pek bir belirti yok canım ama tırnaklarımda morarma olur benim de soğukta bazende kendimi nadirende olsa yüzümde sıcaktan soğuga geçince kızarma faln bir kaç şey daha ben bunları soğuk sıcak arasında olur diye bilirdim ama öyle değilmiş beni üzen aslında bu da değil pıhtılaşma olması ben kendimi düşünmüyorum bebeğimi düşünüyorum tek istediğim onun sağlıklı olması ve sağlıkla kucagıma almayı görmek önce Allahımın izniyle inşallah

Çok şükür erken öğrendiniz bu sefer bebeginize saglikla kavusun insallah benimde reyno hastalığım var elde ve ayakta soğukta morarma oluyor ama bir tedavisi yok ince kılcal damarlarda büzüşme oluyor ben de sağlıkciyim doktorlar el ve ayağını sıcak tutacaksın diyor soğukta dışarı bile çıkmamaya özen gösteriyorum kan sayımın normal mi anemi var mi canim

Kızlar şu an şoktayım gerçekten 96.06 olmuş değerim
Ayy çok sukur masallah ne dedim sana güzel dusun güzeli çağır hiç bir zaman ümitsiz olunmaz Allah çok büyük Rabbim daim etsin inşallah canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum gercekten

Kan sayımım evet iyi canım bakıldı şuan Ena profili bekliyorum oda cuma günü çıkıcak ama böyle olunca çok araştırıyorlar insan biraz panikte olmuyor değil hatta ben Uludağ üniv gittim benden lupus yüzünden göz bakılsın dedi ama ben yok diyorum ama hemetoloji ve yücel hocada bakılsın dedi .. 26 sında ünv kontrol ve sonuçlarımı bide ordaki doktor görücek bakalım .. Aaa reyno hastalığı nedir canım bu da mı kan hastalığı mı ? ama hiç mi dışraya mı çıkmaycakmıyız doktor da bir tuhaf ..tabi dikkat etmek gerekir ama sadece bu belitride mi oluyor bu hastalık engel değil değilmi bebek için ..

Bizde reyno hastalığı genetik canim el ayak bebek eli ve ayağı gibi herzaman nemli ve soğuk yazın bile ehliyet alırken çok zorlandım parmak izim cikmiyor bikac parmağı alamadılar sonra pasaport çıkarırken problem oldu olay incelemeye gitmek zorunda kaldim orda bir jel yardımıyla zar zor aldilar kac saat ugrastilar adamlar şok geçirdi regno hastalığı normalde kötü bir hastalık bütün organlari buzusebiliyor ama benim sadece el ve ayakta dışarı çıkıyorum problem olmuyor eldiven kullaniyorum 2 den fazla çorap kullaniyorum ama çok üşürse ellerim uyuşuyor morarıyor ve şişiyor 3_5 dk düzeliyor ama ben çok dikkat ediyorum çok sıcak su da kullanmıyorum soğuk su da kullanmıyorum ılık su kullaniyorum

Senin tam olarak diskoid lupus mu sistemik lupus mu lupusta kisiye gore tedavi uygulaniyor diye biliyorum butun gereken tahlillerini yaptirman cok daha iyi detayli arastirilmis tedavin ona gore olur zaten bağışıklık sisteminle alakalı bir hastalık dikkat edersen hicbir problem olmaz Allah'ın izniyle kafanda büyütme strese girme sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…