Merhaba. Bag dokusu hastaligi dediginiz vucudunuzda morarmalarmi oluyordu. Bende de boyle bir rahatsizliktan supheleniyorumda. Belirtileri neydi sizde acaba?iYİ Akşamlar kızlar sonuçlarımın bazıları çıktı ve artık bağ doku hastalığım kesinleşti onun için plaquein ilacı kullanıyorum 1 haftadır . Dün sabahta hemotoloji doktorumda randevum vardı lupusa bağlı olarak kan pıhtılaşması çıktı ve hemen coraspirin başlayalım dedi yücel beyle de görüştüm . bu olayları hallettip 2. transeferimm için bekliyor inşallah herşey yoluna girer .Emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim . Her ne kadar belli etmesemdde çok üzüldüm keşke daha önce böle bilip ögrenseydim . herşeyde vardır bir hayır .
Birde sunu sorayim izninizle. Bu hastaligin cocuk olmamasiyla bir ilgisi varmiymis? Tup bebekte olumsuz bir durum olusturuyormuymus? Bilginiz varmi?Merhaba. Bag dokusu hastaligi dediginiz vucudunuzda morarmalarmi oluyordu. Bende de boyle bir rahatsizliktan supheleniyorumda. Belirtileri neydi sizde acaba?
Gayet guzel cikmis canim. O kadar ufak farkliliklar oluyor.Arkadaşlar memorialdeki AMH değerim 3.14 çıkmıştı başka bir hastanede yaptirmistim sonucu geç çıkacaktı acibademe göndermişlerdi eğitim araştırma hastanesi orda 3.34 cikti
Ne güzel bir gelişme :) Gözünüz aydın, çok sevindimKızlar şu an şoktayım gerçekten 96.06 olmuş değerim
Teşekkür ederim canim ❤Gayet guzel cikmis canim. O kadar ufak farkliliklar oluyor.
Ayyy cok guzel. Insallah artarak devam eder. Cok sevindim senin adina.Kızlar şu an şoktayım gerçekten 96.06 olmuş değerim
Merhaba. Bag dokusu hastaligi dediginiz vucudunuzda morarmalarmi oluyordu. Bende de boyle bir rahatsizliktan supheleniyorumda. Belirtileri neydi sizde acaba?
Ve bunun için inan ki bende bilmiyorum desem ama eğer benim gibi bir an önce ihmal etmez sen emin mim ki olur inşallah tabi bende hatta bu ay dondurulmuş embriyom vardı onun transeferim olucaktı ama bu hastalık çıkınca şuan erteledim bakalım ne olucak bende bilmiyorum ..Birde sunu sorayim izninizle. Bu hastaligin cocuk olmamasiyla bir ilgisi varmiymis? Tup bebekte olumsuz bir durum olusturuyormuymus? Bilginiz varmi?
Kızlar şu an şoktayım gerçekten 96.06 olmuş değerim
Amin canım benim sağol :)SÜPEr maşallah :)) çoook çok sevindim. Zaten yazdığında da hiç içimden olumsuz gelmemişti. Rabbim Sağlıkla tamamlayıp koklaşmayı sarılmayı nasip etsin.
Aaaaa çok ama çok sevindim. Maaşallah. Darısı başıma inşallah :)Kızlar şu an şoktayım gerçekten 96.06 olmuş değerim
Canım eski msjdan gelmiyor yeniden özel msj atM Mucize yolunda canım sana özelden msj attım gelmiyor mu?
İnşallah canım sağol :)Aaaaa çok ama çok sevindim. Maaşallah. Darısı başıma inşallah :)
Yazdım sana msj geldi miCanım eski msjdan gelmiyor yeniden özel msj at
Canım benim dozum hep 125 idi hiç değiştirmediler.. Ben e2 yi hiç sormuyordum onlar da söylemedi hiç canım. Tam 10. Gün yumurtaları topladılar 21 yumurta çıktı. Senin de çok çıkar pko isenMojo44 canım senden hangi dozla kaç yumurta toplandı. Benim dozu 137.5 yükselttiler kaç yumurtan olur çok merak ediyorum. İkimizde de pco var ya merak ettim. Bir 3 gün sonra ki e2ni hatırlıyor musun? Benim 690 çıktı.
İnşallah bende de o kadar çıkar. Bana da demiyorlar ama ben mail olarak alıyorum tahlil sonuçlarımı. Merakımdan :) ben 4 gün 125 5. Günle birlikte 137.5 ve başka bir iğne daha kullanmaya başladım.Canım benim dozum hep 125 idi hiç değiştirmediler.. Ben e2 yi hiç sormuyordum onlar da söylemedi hiç canım. Tam 10. Gün yumurtaları topladılar 21 yumurta çıktı. Senin de çok çıkar pko isen
Ben aslında semra hocaya pgt yaptırmak istiyorum dedim ama 27 yaşında olduğum için gerek yok dedi eğer yaşın 35 üstüyse genelde öneriyor larİnşallah bende de o kadar çıkar. Bana da demiyorlar ama ben mail olarak alıyorum tahlil sonuçlarımı. Merakımdan :) ben 4 gün 125 5. Günle birlikte 137.5 ve başka bir iğne daha kullanmaya başladım.
Sen pgt yaptırmadın değil mi? Ben yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama ilk önce kaliteli embriyo sayıma bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?