Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım teşekkür ederim gerçekten.

Bence mart gibi gidin. Tetkikler vs derken birkaç ay ı alabiliyor. Ben kasımda gittim hala tedaviye başlayamadım. Araya histereskopi ve planda olmayan şeyler girdi. HSG muhakkak istiyor. Benim de 8 ay önce çektirdiğim HSG vardı, tekrar istedi Semra hoca.

Aynen katılıyorum..bende geçen yıl Mart ayında gitmiştim ilk..tam bir yıl oldu transfer hazırlıklarına başladım..tabi herhangi bi sorunu olmayan arkadaşlar için 2 aylık bi süreç..

Merhaba arkadaşlar,
aranızda acaba iki gün önce, yani bu cuma memorialde transfer olan varmı? Benimle beraber 4-5 bayan daha cuma günü öğledensonra transfer için bekleme odasında bekliyordu. Baya bir sohbet etmiştik. Diyarbakırdan bir arkadaş vardı üçüncü denemesi için gelmiş olan, dördüncü denemesini yapan başka bir bayan ve altıncı denemesi için gelen bir hanım. Sonra art arda transfere çağrıldık. Merak ettiğim konu, hiç birşey hissetiyormusunuz, yani size normalden değişik gelen? Ben hiç birşey hissetmiyorum maalesef. Benim transferi Gönül hanım yapt ve sıkışıklık hissinden hariç çok rahat geçti, ama beşinci gün embriyosu olmasına rağmen hiç birşey hissetmiyorum. Transfer olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba canim ben de 10 ay önce çektirdiğim hsg ile gittim tekrar istemediler. Sanirim duruma göre istiyorlar.

benim transferim cuma oldu ve ben yarın tekrar işe başlıcam. Araştırmalara göre ne yazık ki yatmanın/uzanmanın veya özellikle istirahat etmenin başarı oranını etkilemediği icin, rapor almaya gerek duymadım. Aksine evde kalırsam daha çok düşünmeye, olmayan belirtilerimi incelmeye başlarım ben Almanya'da yaşadığım icin bugün, yani transferden iki gün sonra uçağa bile bindim. Sadece X-ray den geçmememi önerdiler, ama başka bir sakınca belirtmediler...transferden sonra beklemek çok zor geliyor insana, bukadar emek harcamışken. Ama başka çaresi yok, sonuçta herşey Allah'ın takdiri. Hepimiz icin hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Evet soylediklerinize katiliyorum. Sadece agir seyler kaldirmayin kendinize o anlamda dikkat edin. Insallah guzel sonuclar olur. O mutlulugu yasarsiniz.

İnşallah, hepimize. Evet ağır şeyler kaldırmayın diye hemşirede söylemişti. Birde aşırı spor falan yapmamak gerekiyor. Yani genel anlamda biraz dikkatli olarak rutin hayata dönmek en iyisi diyorlar.

Histereskopi yaptıran arkadaşlar, histereskopi sonrası bir ay normal gebelik olabilir diye düşünerek tüp bebek tedavisine başlamadığımız oldu mu? Oldu ise sonuçlar nasıl?

merhaba embriyo transferinden sonra kaç gün rapor aldınız ya da kaç gün izin yazdı doktorunuz

Bunu ben de merak ediyorum. Hergün 100 km yol yapıyorum işe gidip gelmek için. Mümkünse evde olmak istiyorum. Bilen yazabilir mi? Kaç günd kadar rapor veriyorlar.

Sizin transferiniz oldu mu daha once yazdıysanız görmemiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…