Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu ay olacak , regl ikinci günü gittim bügn dördüncü gün bakalım bekliyorum ay sonuna doğru olur sanırım, siz ne durumdasınız.
Rabbim hayırlısıyla saglikla bebisinizin tutunmasını nasip etsin inşallah benim bugün iğneler bitti bu gece çatlatma iğnesi yapicam carsamba opu olacak bana normalde taze transfer düşünüyorlardı ovitrelle aldirmislardi şimdi lucrine karar verdiler lucrin yapicakmisin 1 ay sonra transfer olur inşallah geç olsun güç olmasin inşallah

Bu ay olacak , regl ikinci günü gittim bügn dördüncü gün bakalım bekliyorum ay sonuna doğru olur sanırım, siz ne durumdasınız.
Benimde transfer hazırlığında 5.günüm bugün..inşallah peşpeşe güzel haberler verebiliriz

Benimde transfer hazırlığında 5.günüm bugün..inşallah peşpeşe güzel haberler verebiliriz
Bizlerde sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu gruptaki herkes ve tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlarına en kısa sürede sahip olur (aminnn)

İnşallah canım ne uzun süreçmiş, böyle uzun süreceğini bilsem daha erken başlardım, normal yolla olmasını çok bekledim keşke o kadar beklemeseydim..

Senden sonra da benim olacak pgt den 1 tane geldi. Hayırlısı bakalım.
Kaç günde sonucu aldın. Bende 4 tane gönderdim heyecanla sonucu bekliyorum. Pgtli embriyonun %75/80 ki tutma oranı varmış. İnşallah güzel sonuç alırsın. Sanırım senden sonra da ben bu sürece gireceğim.

İnşallah canım ne uzun süreçmiş, böyle uzun süreceğini bilsem daha erken başlardım, normal yolla olmasını çok bekledim keşke o kadar beklemeseydim..
Benim bu 2.tedavim. Geçen yıldan beri tedavideyim.2018 Nisa’n ayında embriyolarım donduruldu.haziranda ameliyat oldum..geçen ay da histeroskobi oldum yaklaşık bir yıl sürdü transfere başlamam.inşallah sonu da güzel olur..allah bana , bize, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Sabir acıdır ama meyvesi tatlıdır bende tup bebek tedavisiyle anne oldum ama hersey den önce ilk mevlaya olan inancımı sonrada semra hocamızın ne dediyse ona uyduk asilama dedi yaptık laparaskopi hisyen

Sabir acıdır ama meyvesi tatlıdır bende tup bebek tedavisiyle anne oldum ama hersey den önce ilk mevlaya olan inancımı sonrada semra hocamızın ne dediyse ona uyduk asilama dedi yaptık laparaskopi hisyen
Ne mutlu size..inşallah bizde mutlu sonuca ulaşabiliriz..sizde ki sorun neydi acaba..ne zaman tedavi oldunuz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben bugün gönül hanımla görüştüm. Süreç ve embriyolarım hakkında bilgi aldım. 5. Güne 5 embriyodan fazla gitmesini beklerdik ortalama 7/8 tane dedi. Fakat 5 embriyonun da kaliteleri iyi 6aa 5aa çoğu bir tanesi de iyi kalite dedi bunlar güzel kalite demek sanırım.
Embriyolog sperm morfolojisi için grede 3 notunu yazmış. Zaten morfoloji 0 dı. Grede 3 morfolojiyle hamilelik elde edilebiliyor mu? Merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…